Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

as LABAI paslydau savaitgali ir pirmadieni, tai ou-mai-gad rezultatai tomato.gif duok D nupurtyt bent iki nulio iki penktadienio doh.gif frusty.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Isvaziuoju lankyti kapu, pietus nusimato pas mociute, tai itariu vakarienes nebereiks. Kazkaip sunku man sia savaite su mityba, visokiu pagundu daug.
Atsakyti

Laba ryta,mes tai namie busim su vaikais,pakolkas abu sirguliuoja,tai niekur ir nevaziuosim :)

Atsakyti
Labas rytas,

Vakar valgiau cepelinu ir naminio obuoliu pyrago, bet ne apie tai buvo vakar diena smile.gif o siandien reikia susiimti, ryt sveriames smile.gif
Atsakyti

As tai va kratau ka uzgyvenau per savaitgali ir vel tikiuos bent ant 0 prisiduot o ne i pliusa dar,kazkaip pastrigau ties tais paciais skaiciais ir dar va vis virsaus sugebu uzsimest :oh: 

Atsakyti

Laba ryta,pas mane 72.6 :4u:  visa laime nereik priduot pirmadienio skaiciaus,nes buvo 74 is po savaitgalio.

Atsakyti
Labas rytas,
75 kg.
Puikiai laikiausi kelias dienas pries prisidavima, taciau kitom dienom ne...va ir skaiciukai tokie unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

As nors ir biski nesamones sia savaite valgiau, bet mazais kiekiais, tai 84,7
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Sunkiai man krenta tas svoris.reiktu labiau susiimti 104.5kg
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Sia savaite buvo 1 diena nesilaikyta, na ir iskart to pasekmes matosi...

63 kg (+300gr.)
Ne tiek gramu sikart daug prisidejo, kiek cm ant apimciu prilipo doh.gif

Tos, kurios vakarais nevalgot, kaip jus persukus valandas ziemos laikui darot? Ar ir toliau valgot iki 18 val. kaip anksciau, ar jau dabar iki 17 val.?
As meginu taip pat, kaip ir vasaros laiku valgyt, nieko nekeiciu, ziuresiu kaip cia bus g.gif
Atsakyti

Sveikos! 4u.gif

Sia savaite buvo 1 diena nesilaikyta, na ir iskart to pasekmes matosi...

63 kg (+300gr.)
Ne tiek gramu sikart daug prisidejo, kiek cm ant apimciu prilipo doh.gif

Tos, kurios vakarais nevalgot, kaip jus persukus valandas ziemos laikui darot? Ar ir toliau valgot iki 18 val. kaip anksciau, ar jau dabar iki 17 val.?
As meginu taip pat, kaip ir vasaros laiku valgyt, nieko nekeiciu, ziuresiu kaip cia bus g.gif

Valgau kaip visad 18 -18.30val vakariene 

Atsakyti
As irgi dukra migdau toliau 20 val, tai vakarienes laikas nepasikeite, pavalgau iki septintos
Atsakyti