As bandysiu pati save priverst sportuot,bet jei matysiu,kad niekur tai nenuves ir simuliuoju imsiu ir as kilo
As bandysiu pati save priverst sportuot,bet jei matysiu,kad niekur tai nenuves ir simuliuoju imsiu ir as kilo
Tai žinai, ten irgi niekas į užpakalį neįspirs, tik vis klaus ataskaitų 😀 man tiko ir patiko jų tos mankštos, jaučiausi stipresnė. Tikiuosi vėl sąžiningai darysiu. Žodžiu, šiandien dar likučius damušu ir psio nuo ryt būsiu gera
Tai žinai, ten irgi niekas į užpakalį neįspirs, tik vis klaus ataskaitų 😀 man tiko ir patiko jų tos mankštos, jaučiausi stipresnė. Tikiuosi vėl sąžiningai darysiu. Žodžiu, šiandien dar likučius damušu ir psio nuo ryt būsiu gera
Sakau gal suveiktu tas dalykas kad sumoketi pinigai
Diena atlaikyta
Aš laukiu turkiškų kebabų 😂
Kas per kebabai nakčiai
O aš šiandien pakankamai normaliai atsilaikiau. Na vakare dar yra kur pasitempti, bet šiaip kaip pirmai šių metų pradžiai tai gerai Labai noriu nors jau neberaudonuoti, minuso nesitikiu, nes juk dar Naujieji buvo ir jiems kepiau Rafaelo tortą, tik be kokoso, nes neturėjau Bet nors jau jo atsivalgiau, dabar ramu, nes jis buvo mano didžioji silpnybė. Iki parduotuvėje net lydydavausi nuo rafaelo plokštainio, o dabar ramu
Kas per kebabai nakčiai
Pas mus visad paskutinis valgymas stirpiausias dienos valgymas, apie 6 val 😉 aišku kebabai tai jau čia per stipriai, bet aš šiandien ir nesilaikau, tiesiog eilinė vakarienė.
Labas rytas
Labas rytas pagaliau dukros mokykloj, eisiu bandyt sportuot kai berniūkščiai sumigs
Niu va po sporto, rankos kojos dreba 😂 jaučiu ryt kaip skaudės viską! Bet geras jausmas!
Niu va po sporto, rankos kojos dreba 😂 jaučiu ryt kaip skaudės viską! Bet geras jausmas!
Saunuole! As siandien su vezimu variau per pusnis,grizau slapia nugara,tai uzskaitau kaip sporta mano dickei darze kraujas is nosies bega 2kart,namo parejom tik nusirenge ir vel pasileido kraujas...nesuprantu kas cia per velnias...
Tiesa kiek laiko uztrunka sportas tavo?