Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

As bandysiu pati save priverst sportuot,bet jei matysiu,kad niekur tai nenuves ir simuliuoju imsiu ir as kilo :) 

Atsakyti

As bandysiu pati save priverst sportuot,bet jei matysiu,kad niekur tai nenuves ir simuliuoju imsiu ir as kilo :)

Tai žinai, ten irgi niekas į užpakalį neįspirs, tik vis klaus ataskaitų 😀 man tiko ir patiko jų tos mankštos, jaučiausi stipresnė. Tikiuosi vėl sąžiningai darysiu. Žodžiu, šiandien dar likučius damušu ir psio nuo ryt būsiu gera  :D 

Atsakyti

Tai žinai, ten irgi niekas į užpakalį neįspirs, tik vis klaus ataskaitų 😀 man tiko ir patiko jų tos mankštos, jaučiausi stipresnė. Tikiuosi vėl sąžiningai darysiu. Žodžiu, šiandien dar likučius damušu ir psio nuo ryt būsiu gera  :D

Sakau gal suveiktu tas dalykas kad sumoketi pinigai :D

Atsakyti

Diena atlaikyta :4u: 

Atsakyti

Aš laukiu turkiškų kebabų 😂

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 01 03, 20:32)
<p>Aš laukiu turkiškų kebabų 😂</p>

Kas per kebabai nakčiai blink.gif
O aš šiandien pakankamai normaliai atsilaikiau. Na vakare dar yra kur pasitempti, bet šiaip kaip pirmai šių metų pradžiai tai gerai smile.gif Labai noriu nors jau neberaudonuoti, minuso nesitikiu, nes juk dar Naujieji buvo ir jiems kepiau Rafaelo tortą, tik be kokoso, nes neturėjau biggrin.gif Bet nors jau jo atsivalgiau, dabar ramu, nes jis buvo mano didžioji silpnybė. Iki parduotuvėje net lydydavausi nuo rafaelo plokštainio, o dabar ramu bigsmile.gif
Atsakyti

Kas per kebabai nakčiai blink.gif

Pas mus visad paskutinis valgymas stirpiausias dienos valgymas, apie 6  val 😉 aišku kebabai tai jau čia per stipriai, bet aš šiandien ir nesilaikau, tiesiog eilinė vakarienė.

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :)  pagaliau dukros mokykloj, eisiu bandyt sportuot kai berniūkščiai sumigs  :angel_not: 

Atsakyti

Niu va po sporto, rankos kojos dreba 😂 jaučiu ryt kaip skaudės viską! Bet geras jausmas! :wub: 

Atsakyti

Niu va po sporto, rankos kojos dreba 😂 jaučiu ryt kaip skaudės viską! Bet geras jausmas! :wub:

Saunuole! As siandien su vezimu variau per pusnis,grizau slapia nugara,tai uzskaitau kaip sporta :D mano dickei darze kraujas is nosies bega 2kart,namo parejom tik nusirenge ir vel pasileido kraujas...nesuprantu kas cia per velnias...

Atsakyti

Tiesa kiek laiko uztrunka sportas tavo?

Atsakyti