Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikinimai "minusinems" biggrin.gif

as pastebejau, kad rudeni/ ziema lengviau numetu svorio negu vasara, nors dauguma straipsniu ir kt. trimituoja, kad vasara palankesne svorio metimui. Vasara daugiau uogu/ vaisiu, man norisi atsivalgyt tos sezonines sviezienos, matyt ir cukraus perteklius is ju gaunasi. O kur dar visokie piknikeliai, saslykeliai, sampaneliai biggrin.gif O saltuoju metu laiku valgis sotesnis, riebesnis, bet greiciau sotumas ateina ir ilgiau islieka nei nuo vasarines zoles biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, frolka, uz lentele 4u.gif

Man irgi lengviau liekneti kai salta, o ne vasara. O priezastis labai paprasta - vasara labai daug visokiu renginiu, svenciu, pasisedejimu su draugais, visi savaitgaliai buna suplanuoti, o atvesus orams prareteja sie dziaugsmai ir niekas nebeveda is kelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2017 10 28, 14:38)
Sveikinimai "minusinems" biggrin.gif

as pastebejau, kad rudeni/ ziema lengviau numetu svorio negu vasara, nors dauguma straipsniu ir kt. trimituoja, kad vasara palankesne svorio metimui. Vasara daugiau uogu/ vaisiu, man norisi atsivalgyt tos sezonines sviezienos, matyt ir cukraus perteklius is ju gaunasi. O kur dar visokie piknikeliai, saslykeliai, sampaneliai biggrin.gif O saltuoju metu laiku valgis sotesnis, riebesnis, bet greiciau sotumas ateina ir ilgiau islieka nei nuo vasarines zoles biggrin.gif

QUOTE(LietausMelyna @ 2017 10 29, 13:35)
Aciu, frolka, uz lentele  4u.gif

Man irgi lengviau liekneti kai salta, o ne vasara. O priezastis labai paprasta - vasara labai daug visokiu renginiu, svenciu, pasisedejimu su draugais, visi savaitgaliai buna suplanuoti, o atvesus orams prareteja sie dziaugsmai ir niekas nebeveda is kelio smile.gif

drinks_cheers.gif bet ziema bent man visada gresia apsivalgymas.nu nemegstu as braskiu ir jau labai nesvaigstu del kitu uogu .bet mandarinai man kazkas tokio wub.gif nu negaliu as atsispiri siam geriui wub.gif
Atsakyti

Laba ryta :)

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 10 30, 06:34)
<p>Laba ryta smile.gif</p>

hi.gif labuka.oi nuo keturiu ryto man jau rytas ,kaiminka supykus vyro ryte neisileido .tai tas dauze dauze duris keikesi .ir ja keike paskui graziuoju kavos valanda prase .galvoju dar 10 min ir pati isnesiu kavos padarius biggrin.gif ale turejau keltis i darba 6 atsikeliau 4 .2 val klausiausi barniu .a daba pati jau antra puodeli kavos maukiu biggrin.gif
Atsakyti

hi.giflabuka.oi nuo keturiu ryto man jau rytas ,kaiminka supykus vyro ryte neisileido .tai tas dauze dauze duris keikesi .ir ja keike paskui graziuoju kavos valanda prase .galvoju dar 10 min ir pati isnesiu kavos padarius biggrin.gifale turejau keltis i darba 6 atsikeliau 4 .2 val klausiausi barniu .a daba pati jau antra puodeli kavos maukiu biggrin.gif

Nuotykiai :D mano mazius visad keldavosi 6,tai nuo vakar keliasi 5.30 😀 tai as jau ir vista pamarinavau,issisiurbiau namus,issiploviau kambarius,skalbima uzstaciau 😂

Atsakyti

Diena atlaikyta 🎈 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 10 30, 20:26)
<p>Diena atlaikyta 🎈 </p>

Saunuole smile.gif

Mano tai ne, tikiuosi ryt bus geriau smile.gif
Atsakyti

Laba ryta :)

Atsakyti
Ar tyla reiskia, kad visos nuodemiauja?

As va susilaikiau nuo saldainio, tai pas jus uzejau smile.gif
Atsakyti

Nea,nenuodemiauju :) kratau ka uzauginau per savaitgali sekmingai :)

Atsakyti
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 10 31, 19:33)

biggrin.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti