QUOTE(Mazule @ 2017 10 23, 20:46)
O kur ir kokia jus perkate?
As Pu-erh perku arbatu parduotuvese, pvz. ''Skonis ir kvapas'' (Akropoly ir Cup'e yra). Pas juos visokiu idomiu buna. Anksciau pirkau presuota plokste gryna juodaja Pu-Erh be priedu, tokia kaip blynas. Presuotos arbatos laikomos aukstos kokybes. O va Zalioji pu-erh tai man nelabai... Nors ir veiksminga svorio metimui, taciau man spaudima greit uzkeldavo. Ir bendrai zaliuju arbatu nelabai megstu, jeigu ji gryna be jokiu priedu. Kitakart gal Baltaja pu-erh ragausiu, arba su prieskoniais
Dar del pu-erh povekio svorio metimui noreciau pasakyti, kad jeigu visiskai mityboje nieko nekeisti, valgyti vakarais kiek lenda ir tik arbatos atsigerti - tai nieko nebus, galima sekmingai storeti toliau, isbandyta. Reiktu arba nevalgyti po 18-19 val., arba valgyti vakare, bet tuomet kcal skaiciuoti (pradedant nuo 2000-1900 kcal./d.). Paklausite, tai kam tada ta arbata, jeigu mityboje kazkokie pokyciai reikalingi. O tam, kad metant kg kai uzstringa svoris ir apimtys vietoje, nebekrenta toliau, tai neskubeti mazinti maisto kiekio ir grieztinti mitybos, o prideti sia arbata kasdien, kad ji svori vel isjudintu i minuso puse (ji medziagu apykaita greitina, riebalus degina ir dar visokio gerio daro).
Pvz, vien nevalgant vakarais po 6-7 val. man svoris nelabai krisdavo, na gal tik is pradziu keli kg, o paskui stop, pirmyn-atgal svoris tik svyruodavo ir ne kazka benumesdavau. O vat pridejus Pu-erh arbatos po dideli puodeli kasdien - juda svoris ir apimtys graziai i minuso puse vel
![thumb_yello.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumb_yello.gif)
Tai vadinasi, visgi padeda Pu-erh. Buvo cia pasibaigusi kada arbata, tai tik nevalgiau po 19 val., tai svoris vel tik stovejo arba svyruodavo, o ka per griesnus savaitgalius uzsidedavau - tas per savaite nebenukrisdavo. Tai vel nusipirkau arbatos ir vel esu patenkinta
Papildyta:
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 10 24, 23:05)
Man asmeniskai dabar skaniausia pu-ehr su svarainiais, pirkau iki, bet manau yra ir kitose parduotuvese.
Su svarainiais dar neteko ragauti
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
O si su svarainiais presuota lizdeliais, ar palaidos arbatzoles? Ir ar padeda svori judinti tau ji?