Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Su pirmuoju sniegu smile.gif na, bent Vilniuje

Ar yra sia savaite tvarkingai besilaikanciu?

As tai nepasakyciau, kad labai dorai valgyciau, paslidineju, bet kazkaip sia savaite apetito neturiu, tai manau svarstykles pradziugins penktadieni.
Atsakyti
ui, bijau penktadienio biggrin.gif kazkaip pravese orai atidare burna nesamonems biggrin.gif buvo numestas kilas parejes atgal, siaip ne taip nukrapsciau, bet va sivakar sokoladiniai meduoliukai i burna patys susoko biggrin.gif

p.s. mane mazumele pritrenkia svetimu zmoniu familiarumas. pries pora dienu susilaukiau "komplimento" is sakykim nepazistamos moters (buna kartu laukiam vaiku), kad man reiketu mazumele "sukristi" blink.gif salia sedes vyrukas net galva pakele pasimetes, kas cia per klausimai blink.gif jei daugiau as jos nesutikciau, tai buciau mazumele pasisakiusi bigsmile.gif deja, teks dar ilgai ir daznai matytis, tai savo nuomone pasilaikiau sau biggrin.gif mandagiai atsakiau ir isejau. Nu bet vistiek kazkaip vis gromuluoju ir gromuluoju ta jos komentara unsure.gif
Atsakyti

Sveikos,as nei laikaus nei nesilaikau,kazkaip jauciu bus ant nulio si savaite,nes pirma susirgo dicke,paskiau mazius,o siryt jau ir as atsikeliau su sloga baisine :/ 

Lietaus daina,hm kazkaip nemalonu is svetimo zmogaus butu isgirst manau kiekvienam,nu kas ji tokia kad leidzia sau taip sakyt,ryskiai laiko save kazkuo geresne uz tave🤔

Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 10 23, 20:46)
O kur ir kokia jus perkate?

As Pu-erh perku arbatu parduotuvese, pvz. ''Skonis ir kvapas'' (Akropoly ir Cup'e yra). Pas juos visokiu idomiu buna. Anksciau pirkau presuota plokste gryna juodaja Pu-Erh be priedu, tokia kaip blynas. Presuotos arbatos laikomos aukstos kokybes. O va Zalioji pu-erh tai man nelabai... Nors ir veiksminga svorio metimui, taciau man spaudima greit uzkeldavo. Ir bendrai zaliuju arbatu nelabai megstu, jeigu ji gryna be jokiu priedu. Kitakart gal Baltaja pu-erh ragausiu, arba su prieskoniais drinks_cheers.gif

Dar del pu-erh povekio svorio metimui noreciau pasakyti, kad jeigu visiskai mityboje nieko nekeisti, valgyti vakarais kiek lenda ir tik arbatos atsigerti - tai nieko nebus, galima sekmingai storeti toliau, isbandyta. Reiktu arba nevalgyti po 18-19 val., arba valgyti vakare, bet tuomet kcal skaiciuoti (pradedant nuo 2000-1900 kcal./d.). Paklausite, tai kam tada ta arbata, jeigu mityboje kazkokie pokyciai reikalingi. O tam, kad metant kg kai uzstringa svoris ir apimtys vietoje, nebekrenta toliau, tai neskubeti mazinti maisto kiekio ir grieztinti mitybos, o prideti sia arbata kasdien, kad ji svori vel isjudintu i minuso puse (ji medziagu apykaita greitina, riebalus degina ir dar visokio gerio daro).
Pvz, vien nevalgant vakarais po 6-7 val. man svoris nelabai krisdavo, na gal tik is pradziu keli kg, o paskui stop, pirmyn-atgal svoris tik svyruodavo ir ne kazka benumesdavau. O vat pridejus Pu-erh arbatos po dideli puodeli kasdien - juda svoris ir apimtys graziai i minuso puse vel thumb_yello.gif Tai vadinasi, visgi padeda Pu-erh. Buvo cia pasibaigusi kada arbata, tai tik nevalgiau po 19 val., tai svoris vel tik stovejo arba svyruodavo, o ka per griesnus savaitgalius uzsidedavau - tas per savaite nebenukrisdavo. Tai vel nusipirkau arbatos ir vel esu patenkinta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 10 24, 23:05)
Man asmeniskai dabar skaniausia pu-ehr su svarainiais, pirkau iki, bet manau yra ir kitose parduotuvese.

Su svarainiais dar neteko ragauti bigsmile.gif O si su svarainiais presuota lizdeliais, ar palaidos arbatzoles? Ir ar padeda svori judinti tau ji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus daina @ 2017 10 25, 23:20)
p.s. mane mazumele pritrenkia svetimu zmoniu familiarumas. pries pora dienu susilaukiau "komplimento" is sakykim nepazistamos moters (buna kartu laukiam vaiku), kad man reiketu mazumele "sukristi"  blink.gif salia sedes vyrukas net galva pakele pasimetes, kas cia per klausimai  blink.gif jei daugiau as jos nesutikciau, tai buciau mazumele pasisakiusi  bigsmile.gif deja, teks dar ilgai ir daznai matytis, tai savo nuomone pasilaikiau sau biggrin.gif mandagiai atsakiau ir isejau. Nu bet vistiek kazkaip vis gromuluoju ir gromuluoju ta jos komentara  unsure.gif

Neimk i galva, pasitaiko tu nemandagiu zmoniu, kurie kisa nosi i ne savo reikalus smile.gif

QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 10 26, 12:43)
Su svarainiais dar neteko ragauti  bigsmile.gif O si su svarainiais presuota lizdeliais, ar palaidos arbatzoles? Ir ar padeda svori judinti tau ji?  4u.gif

Palaidos arbatzoles, ten jei neklystu Presto zenklo. Svoris man krenta, o kiek cia arbatos itakos tai sunku pasakyti, bet kadangi as ja ipratau gerti vietoj kapucino kavos, tai tikiu, kad padeda.
Papildyta:
QUOTE(frolka25 @ 2017 10 26, 09:25)
Sveikos,as nei laikaus nei nesilaikau,kazkaip jauciu bus ant nulio si savaite,nes pirma susirgo dicke,paskiau mazius,o siryt jau ir as atsikeliau su sloga baisine :/

Sveikatos visiems trims 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas. Po atostogų 114,2

Atsakyti
Labas rytas,
74,9 kg. Vis tik nesugebejau numesti to, ka per tris nuodemingas dienas uzritinau. Bet gerai, kad nepridejau kilogramo biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryta,pas mane tas pats svoris.

Atsakyti
Labas rytas,

Svarstykles pranoko mano lukescius - 85,2 smile.gif
O ir savaitgalis visai doras nusimato smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

62,7 (-400gr.)

Stengsiuos ir as savaitgali laikytis victory.gif
Atsakyti
penktadienio ataskaita biggrin.gif 117.9 kg (minus 1 kg) ax.gif

va kita savaite jau blogesne- atostogos mokykloje, teks istisai gamint (ir valgyt biggrin.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti