Pamirsau vakar per darbus prisiduoti svori.
Tad dabar parasau 104.5 tad -05 kg.
Pamirsau vakar per darbus prisiduoti svori. Tad dabar parasau 104.5 tad -05 kg.
Pasizymejau ;)
Pamirsau vakar per darbus prisiduoti svori. Tad dabar parasau 104.5 tad -05 kg.
Pasizymejau ;)
Sveikos
Na va, as jau po atostogu siryt uzlipau ant svarstykliu, tai lyg nieko neparsiveziau
As sveriuosi beveik kasdien, man taip lengviau nepasileisti ir laiku susiimti
Buvau Lanzaroteje, tai visa savaite buvo apie 30 laipsniu, tik ne visos dienos sauletos, bet prie tokios silumos nereikejo ir tos saules o Teide dar planuose, esu karta buvusi Tenerifeje, bet ziema ir Teide buvo uzdaryta del ledo ir sniego
Na va, as jau po atostogu siryt uzlipau ant svarstykliu, tai lyg nieko neparsiveziau
QUOTE(lietaus daina @ 2017 10 19, 22:36)
Idomu, kaip sverimosi iprociai pas jus? Kasdien lipat ar pvz. kas savaite? As teoriskai noreciau tik karta per savaite, bet neturiu tiek valios pamatau minusa- dziugauju, pamatau pliusa- susinervinu, aisku, kad nieko is to gero Bet nelipt negaliu O jei ilgesni laika nesisveriu- vadzios kazkaip atsileidzia
As sveriuosi beveik kasdien, man taip lengviau nepasileisti ir laiku susiimti
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 10 20, 11:09)
Kiek laipsniu silumos ten siuo metu turit? Ir kuria is salu lankai? Gal kopsi i Teides ugnikalnio virsune?
Buvau Lanzaroteje, tai visa savaite buvo apie 30 laipsniu, tik ne visos dienos sauletos, bet prie tokios silumos nereikejo ir tos saules o Teide dar planuose, esu karta buvusi Tenerifeje, bet ziema ir Teide buvo uzdaryta del ledo ir sniego
Sveikos! Kaip sekesi savaitgali?
As visas dienas laikiaus, laikiaus, bet vakar vakare truputeli nuklydau... Bet tik truputeli Svarstykles atrodo nesupyko.
Frolka, kaip tavo ikrova? Ar uzteko tik vienos dienos? As paskutini karta kai rimta ikrova padariau (privalgiau po 7 vakaro ir ant nakties daug skaniai ir visko), tai pasigailejau ir iki siol padarinius kratau
As visas dienas laikiaus, laikiaus, bet vakar vakare truputeli nuklydau... Bet tik truputeli Svarstykles atrodo nesupyko.
Frolka, kaip tavo ikrova? Ar uzteko tik vienos dienos? As paskutini karta kai rimta ikrova padariau (privalgiau po 7 vakaro ir ant nakties daug skaniai ir visko), tai pasigailejau ir iki siol padarinius kratau
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 10 23, 13:56)
Sveikos! Kaip sekesi savaitgali?
Man savaitgalį buvo blogai su savikontrole- ryjau viską ir daug, svoris baisu net pažiūrėti...... Taip kad sėdžiu dabar visą savaitę iki penktadienio gerutė ir po 18 val. giežtai nieko (tik arbata be cukraus), o iki tol jokio saldumyno............
QUOTE(Mazule @ 2017 10 23, 14:43)
Man savaitgalį buvo blogai su savikontrole- ryjau viską ir daug, svoris baisu net pažiūrėti...... Taip kad sėdžiu dabar visą savaitę iki penktadienio gerutė ir po 18 val. giežtai nieko (tik arbata be cukraus), o iki tol jokio saldumyno............
O kodel saldumynu neleidi sau iki 18 val.? Man tai jie kazkaip visai nekliude kg numesti, jei tik po 7 nevalgiau, o saldumynu iki 7 privalgydavau kiek noriu... Dabar irgi nekliudo, netgi padeda, nes kai sau leidi viska, tada ir nutrukimu tokiu beveik nebelieka Tik kad kristu sparciau kg, pu-ehr arbata neblogai padeda
[/quote] Frolka, kaip tavo ikrova? Ar uzteko tik vienos dienos? As paskutini karta kai rimta ikrova padariau (privalgiau po 7 vakaro ir ant nakties daug skaniai ir visko), tai pasigailejau ir iki[/quote] Ikroviau abi dienas na bet siandien jau kaip ir viskas tvarkoj nesisveriau tai nezinau ka ten uzritinau
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 10 23, 14:54)
Tik kad kristu sparciau kg, pu-ehr arbata neblogai padeda
O kur ir kokia jus perkate?
QUOTE(Mazule @ 2017 10 23, 20:46)
O kur ir kokia jus perkate?
Man asmeniskai dabar skaniausia pu-ehr su svarainiais, pirkau iki, bet manau yra ir kitose parduotuvese.
As siandien buvau pas dantiste, tai tokia labai tvarkinga diena gavosi. Cia atgailavau uz vakar, kai sunaikinau saldumynus
...man svoriui mest labai gerai lektuvai - viena diena pries ir skrydzio diena nieko nevalgau Matyt reiketu but stiuardese
Labas rytas ,
o kodel diena pries skrydi nevalgai ?
QUOTE(jolitamaria @ 2017 10 25, 09:00)
<p>o kodel diena pries skrydi nevalgai ?</p>
Visų pirma dėl užimtumo kraunantis, antra - turiu būti kuo mažau pavalgiusi, nes pykina jau net pamačius oro uostą