Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(Jerda @ 2017 10 13, 12:15)
Lietaus daina kažkaip tu labai jau maza 

aha, kazkaip ne i tema cia as biggrin.gif

dvi mes cia tokios "lietingos", reik vis pasitikrint, kuriai kas raso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 10 13, 12:15)
<p>Lietaus mėlyna kur leki?</p>

I Kanarus smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
laba naktis biggrin.gif

kemsat savaitgali, kad nieks nosies net nekisa? bigsmile.gif
Atsakyti

Laba ryta,griztu i doros kelia :)

Atsakyti
realiai pajutau didesnio judejimo nauda- valgau tikrai normaliai, nenusimazinu, bet svoris po grameli kita vistiek krenta victory.gif bet i dienos pabaiga jau kartais sunkiai pavelku kojas biggrin.gif ir skrandis susitrauke- siandien net nustebau, kad neiveikiau visos porcijos kavineje, nors ir labai skanu buvo, bet nutariau pasakyt "stop"- tuo save irgi nustebinau biggrin.gif

Frolka25, o niekaip neiseina ikelt mazesnes lenteles? nes labai puslapi istampo- bent jau man, nes naudojuosi sena versija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietaus daina: 16 spalio 2017 - 17:02

Frolka25, o niekaip neiseina ikelt mazesnes lenteles? nes labai puslapi istampo- bent jau man, nes naudojuosi sena versija.

Zinok,man rodo ja normaliai tiek naujoj versijoj tiek senoj.nes as ja siaip keliu per sena versija🤔 tai kaip ir nezinau jau kaip ir ja pamazint.

Mano diena jau puse bedos :)

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 10 16, 18:58)
Zinok,man rodo ja normaliai tiek naujoj versijoj tiek senoj.

nu keista, nes man dabar i ekrana tik trecdalis telpa bendro puslapio teksto blink.gif

tai laba diena, lieknejancios biggrin.gif vakar buvo tokia silta diena, kad jau su maike vaiksciojau tik smile.gif as siaip "karsta" moteris, su striuke man dabar dar per karsta, prakaituoja nugara, su dzemperiu kaip ir nepatogu lyjant biggrin.gif
Atsakyti

nu keista, nes man dabar i ekrana tik trecdalis telpa bendro puslapio teksto blink.gif

tai laba diena, lieknejancios biggrin.gifvakar buvo tokia silta diena, kad jau su maike vaiksciojau tik smile.gifas siaip "karsta" moteris, su striuke man dabar dar per karsta, prakaituoja nugara, su dzemperiu kaip ir nepatogu lyjant biggrin.gif

Na man telefonu viska normaliai rodo,o kompu as nesinaudoju :)

Atsakyti

O man telefone išviso nerodo

Atsakyti

O man telefone išviso nerodo

Tai kame cia reikalas idomu 🤔

Atsakyti

Ne nu,kazkokia nesamone,jau lig susiimu ir vel pasileidziu,ziuriu,kad nekazka si penktadieni ir priduosiu😐

Atsakyti