labas rytas suraitytas techniskai dar rytas
tas kasdieninis lietus mazumelyte atsibodo pastaruoju metu tenka gan nemazai pavaikstineti pestute, tai laime, kad turiu dvi striukes, tinkamas siam orui- persirengiu grizus ir vel i trasa Na, bet ziuriu i tai filosofiskai- judant ir dar vesesniu oru sunaudoju daugiau kaloriju
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 10 11, 08:12)
Labas rytas,
Sveika prisijungusi svorio metime labai daug psichologijos, todel reikia atrasti, kas tai tinka, sekasi. Ar jau turi bandymu ir patirties? Kas buvo lengviausia/ sunkiausia? Pagalvok ir pabandyk suformuluoti naujus tikslus.
Sveika prisijungusi svorio metime labai daug psichologijos, todel reikia atrasti, kas tai tinka, sekasi. Ar jau turi bandymu ir patirties? Kas buvo lengviausia/ sunkiausia? Pagalvok ir pabandyk suformuluoti naujus tikslus.
Patirties svorio metime turiu daug .nes esu pati jau metuose
Buvau numetus iki 69 kg .bet.........visi sugryzo.
Klaidos vis tos pacios svorio metimas .o ne valgymo keitimas .laikydavausi dietu pav Dukano taip numeciau ant dietis gyvenau virs metu ir kas is to?
Dabar nutariau atsisakyti tik to nuo ko svoris man auga saldumynu .o visa kita mazdaug palikti ta pati.tikiuosi svoris po truputi kris :ax
PS saldumynai tik ipatingomis progomis.arba pasilepinimui per atostogas .
tai va, kad numeti kazkiek, arba pavargsti, arba apstoja kristi, o tada eini "ant" to sielvarto pavalgyt ir uzvalgai ilgam as taip vis "bemesdama" ir uzsiauginau, nes nukrite kilai vis chebros parsivesdavo ir nestumai isbalansavo stipriai- priaugdavau daug, paskui dauguma kg numesdavau, bet kazkodel jie parvarydavo atgal labai greit, zodziu, chroniskas nestumas ziurint i pilva
bet kaip SM apmirusi... Pries keleta metu gyvenimas virte vire, kai skaitinedavau forumus, bet nedalyvaudavau, o dabar vejai tik svilpauja
bet kaip SM apmirusi... Pries keleta metu gyvenimas virte vire, kai skaitinedavau forumus, bet nedalyvaudavau, o dabar vejai tik svilpauja
Visos fb dabar grupiu randa
O svarstyklių aš vis dar nesusitvarkiau, baterija baigėsi... ir kas gi nupirks
Oras man pakankamai dar dėkingas, į darbą pėstute spėju nueiti, ir tik tada pradeda lyti, o baiginėjasi arba silpnai lašnoja kai į namus laikas eiti. Vaikštau tikrai daug, kiek jau įmanoma, bet ir valgau , alkio nejaučiu, o reikėtų....
Fb gal ir gerai- realiai viena kitą matosi, bet čia kitas pliusas- tavęs kaip ir nesimato, taigi gali būti labiau atvira...
FB grupes realiai greit "issikvepia", kiek pastebejau. Nors dziugaujama, kad dabar jau galima bus drasiai bendrauti, o realiai - aktualijas pamatai BF sraute ir kazkaip snekos labai sumazeja.
kalbant apie svori as labiau linkusi i anonimiskuma
tiesa, o cia visos buvot 100plius, kai prisijunget, ar tiesiog pasidavet i aktyviausia tema? Nes jauciuosi kaip sunkiasvore technika tarp likusiu
nu ka, ryt tiesos akimirka bus baisus pirmasis kartas viesai pasiskelbt, ar raudonuot, ar nosi riest
Jeeeerdaaa, laikas keist svarstykliu baterijas, ne laikas "atmazams"
kalbant apie svori as labiau linkusi i anonimiskuma
tiesa, o cia visos buvot 100plius, kai prisijunget, ar tiesiog pasidavet i aktyviausia tema? Nes jauciuosi kaip sunkiasvore technika tarp likusiu
nu ka, ryt tiesos akimirka bus baisus pirmasis kartas viesai pasiskelbt, ar raudonuot, ar nosi riest
Jeeeerdaaa, laikas keist svarstykliu baterijas, ne laikas "atmazams"
Labas rytas. Pasikeičiau baterijas. Gyvenimas be kontrolės davė 114.1
Laba ryta,pas mane 72,taip ir varineju pirmyn-atgal
Labas rytas,
Praejusi savaitgali baliavojau, tai negaliu skustis - 87,0 kg.
Na, einu krautys daiktu, ryt atostogos tikiuosi is ju parsivesti tik ispudziu, o ne svorio nors pirma karta turesiu tokias tinginiu atostogas, tai nezinau, kaip cia seksis
Mano didziausias svoris yra buves 110 kg, tai net nescia sito rekordo nesumusiau.
Praejusi savaitgali baliavojau, tai negaliu skustis - 87,0 kg.
Na, einu krautys daiktu, ryt atostogos tikiuosi is ju parsivesti tik ispudziu, o ne svorio nors pirma karta turesiu tokias tinginiu atostogas, tai nezinau, kaip cia seksis
QUOTE(lietaus daina @ 2017 10 12, 22:51)
Mano didziausias svoris yra buves 110 kg, tai net nescia sito rekordo nesumusiau.
Priduodu savo svori tad per kelias dienas -1 kg .taigi dabar turiu 105kg .be proto sunku .noriu ko skaniai .
Lietaus daina kažkaip tu labai jau maza
Lietaus mėlyna kur leki?