Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas pirmadienis, na tai nuo siandien jau tikrai smile.gif

Lietaus daina, kokie tavo skaiciukai? Koks tikslas?

As tai sestadieni skrendu atostogu, tai reikia pasilaikyti, kad bent pilvas subliukstu ir maudymuka galeciau uzsideti.

Frolka, sveikateles smile.gif
Atsakyti
Mielos kolegės, "nuo pirmadienio" klubo narės biggrin.gif ,
aš ryt išskrendu su dukromis savaitei pas vyrą - tad vieną penktadienį neprisiduosiu, bet paprašysiu rytojaus mano svorį įtraukti kaip penktadieninį - labai tikiuosi, kad per daug ten besisvečiuodama neprisivalgysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 10 09, 09:56)
Lietaus daina, kokie tavo skaiciukai? Koks tikslas?

garsiai apie tai nekalbu, bet jums pasisakysiu biggrin.gif 122 kg, ūgis taburetinis (apie 165 cm) unsure.gif biggrin.gif Tikslas pradziai zemiskas, nors atrodo tolimas- 100 kg, ji pasiekusi asarom zeme nulaistysiu biggrin.gif o toliau bus matyt, kaip tie zarazos mane palikines, skaidysiu tiksla i mazesnius etapus. Ne per metus sie galingi skaiciai uzaugo, ne per metus ir numest reikia.

Bandau mazint naktinius ziaumojimus, saldumynus, daugiau vaiksciojimo pesciomis. Nieko special neplanuoju- "saikas" yra mano naujasis vardas nail.gif

kaip suprantu, prisiduodat penktadieniais, kazkam i a.z. rasot ar viesai save giriat/ plakat? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

As irgi labai noreciau, kad man niekad saiko nepritruktu... deja lengviau saldumynu nepirkti, nei nevalgyti, kai ju yra namie biggrin.gif
Prisiduodam penktadieniais viesai smile.gif

Gal ka sumotyvuosiu - mano vakar diena atlaikyta smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, jau sėdžiu ant lagaminų - įrašykite prašau, kad penktadienį man 75 kg. - jokios tvarkos pas mane dabar valgyme unsure.gif

Iki malonaus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes .noreciau i jusu buri isibrauti. 4u.gif
Ugis176 svoris 106 kg. Tikslas 80kg
Kaip ji pasiekti ?tai bandysiu mazinti saldumynus.valgyti mazesnemis dozemis.
Atsakyti

Sveikos visos,pamirsau ir lentele ikelt per tuos vejaraupius :) atsventem vaiku gimses sestadieni,kepiau du tortus,tai vis naikini likucius :) pakolkas dar isberta ir ikalinta namie,tai taip ir trinuos is kampo i kampa kazka ziaumodama :) 

Mazule,pasizymiu🎈 geru atostogu kas kur keliausit🎈 naujokes,sveikos prisijungusios :)

Atsakyti

Frolka ar tu ne per sena sirgti vėjaraupiais :hmm:  kaip tu iki šiol sugebėjai jų nepasigauti, kur visą vaikystę praleidai. Žinau kad suaugusieji sunkiau serga.

O aš niekaip svarstykliu nesusitvarkau, kitą savaitę išskrendu su paskutiniais paukščiais į šiltesnius kraštus, nes vasaros taip kaip ir nemačiau :)  tik deja ne žiemoti, o trumpam :)  oi kaip laukiu. net maudymuką jau išsitraukiau, daugiau dar nieko nežiūrėjau, bet svarbiausia šis daiktas, 

Atsakyti
Jerda, kur skrisi?

O as jau keliauju i lova, tai galiu pasidziaugti atlaikyta diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2017 10 10, 11:52)
Iki malonaus

geros keliones, kad neuzpultu bezdziones biggrin.gif taip vaikysteje sakydavome biggrin.gif

QUOTE(ointriga @ 2017 10 10, 12:21)
Sveikutes .noreciau i jusu buri  isibrauti.

sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(frolka25 @ 2017 10 10, 13:19)
kepiau du tortus,tai vis naikini likucius

labai gerai naikinasi ismetant i siuksliu deze biggrin.gif

QUOTE(Jerda @ 2017 10 10, 19:45)
1. kaip tu iki šiol sugebėjai jų nepasigauti, kur visą vaikystę praleidai.

2. kitą savaitę išskrendu su paskutiniais paukščiais į šiltesnius kraštus,

1. mano chebrantai darze per karantina (tiksliau pries ji) niekaip nesugebejo pasigauti biggrin.gif as irgi nesu tikra, kad vaikystej persirgau biggrin.gif

2. sakyciau, mazumele pAvidas sueme rolleyes.gif biggrin.gif

QUOTE(LietausMelyna @ 2017 10 10, 20:23)
O as jau keliauju i lova, tai galiu pasidziaugti atlaikyta diena

ankstokai i lova, cia naktinio valgymo prevencijai? biggrin.gif

o siaip bendrai snekant, kas sitoje temoje yra "atlaikyta diena"- kai nevalgot visokio slamstamaiscio/ neprisikemsat saldumynu/ sumustinio/ junk food'o ar laikotes kazkokiu mitybos taisykliu ir t.t.? Siaip idomu, kas ant kokio "arkliuko" jojat? biggrin.gif
Atsakyti

Frolka ar tu ne per sena sirgti vėjaraupiais :hmm:  kaip tu iki šiol sugebėjai jų nepasigauti, kur visą vaikystę praleidai. Žinau kad suaugusieji sunkiau serga. O aš niekaip svarstykliu nesusitvarkau, kitą savaitę išskrendu su paskutiniais paukščiais į šiltesnius kraštus, nes vasaros taip kaip ir nemačiau :)  tik deja ne žiemoti, o trumpam :)  oi kaip laukiu. net maudymuką jau išsitraukiau, daugiau dar nieko nežiūrėjau, bet svarbiausia šis daiktas, 

As darzelio nelankiau :) mazu del to ir nepasigavau vejaraupiu :) drauges vyras dabar susirgo antrakart,nors mazas sirges,tai cia negali zinot :)

Geru mini atostogu,pavydziu juodai baltai 🤣

Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(ointriga @ 2017 10 10, 12:21)
Sveikutes .noreciau i jusu buri  isibrauti. 4u.gif
Ugis176 svoris 106 kg. Tikslas 80kg
Kaip ji pasiekti ?tai bandysiu mazinti saldumynus.valgyti mazesnemis dozemis.

Sveika prisijungusi smile.gif svorio metime labai daug psichologijos, todel reikia atrasti, kas tai tinka, sekasi. Ar jau turi bandymu ir patirties? Kas buvo lengviausia/ sunkiausia? Pagalvok ir pabandyk suformuluoti naujus tikslus.

QUOTE(lietaus daina @ 2017 10 10, 22:37)
ankstokai i lova, cia naktinio valgymo prevencijai? biggrin.gif

o siaip bendrai snekant, kas sitoje temoje yra "atlaikyta diena"- kai nevalgot visokio slamstamaiscio/ neprisikemsat saldumynu/ sumustinio/ junk food'o ar laikotes kazkokiu mitybos taisykliu ir t.t.? Siaip idomu, kas ant kokio "arkliuko" jojat? biggrin.gif

I lova keliauju migdyti dukrytes, tai dazniausiai po to jau nebesikeliu, paskaitau lovoje ir uzmiegu pati smile.gif nes man irgi miego ne per daug.
Bendru taisykliu, kas yra atlaikyta diena neturime, cia kiekviena susiformuluoja sau tikslus ir ziuri, ar pavyko. As asmeniskai leidziu sau ir pasmaliziauti (pvz kava su saldainiu ar glaistytas varskes surelis), bet su saiku ir tik pirmoje dienos puseje. O nesveiko (greito ar riebaus) maisto as nemegstu, tai mane is kelio isveda tik didelis maisto kiekis (dazniausiai visokiu uzkandziu pavidalu) arba per daug/ ne laiku suvalgyti saldumynai.
Atsakyti