aš ryt išskrendu su dukromis savaitei pas vyrą - tad vieną penktadienį neprisiduosiu, bet paprašysiu rytojaus mano svorį įtraukti kaip penktadieninį - labai tikiuosi, kad per daug ten besisvečiuodama neprisivalgysiu
garsiai apie tai nekalbu, bet jums pasisakysiu 122 kg, ūgis taburetinis (apie 165 cm) Tikslas pradziai zemiskas, nors atrodo tolimas- 100 kg, ji pasiekusi asarom zeme nulaistysiu o toliau bus matyt, kaip tie zarazos mane palikines, skaidysiu tiksla i mazesnius etapus. Ne per metus sie galingi skaiciai uzaugo, ne per metus ir numest reikia.
Bandau mazint naktinius ziaumojimus, saldumynus, daugiau vaiksciojimo pesciomis. Nieko special neplanuoju- "saikas" yra mano naujasis vardas
kaip suprantu, prisiduodat penktadieniais, kazkam i a.z. rasot ar viesai save giriat/ plakat?
Iki malonaus
Ugis176 svoris 106 kg. Tikslas 80kg
Kaip ji pasiekti ?tai bandysiu mazinti saldumynus.valgyti mazesnemis dozemis.
Sveikos visos,pamirsau ir lentele ikelt per tuos vejaraupius atsventem vaiku gimses sestadieni,kepiau du tortus,tai vis naikini likucius pakolkas dar isberta ir ikalinta namie,tai taip ir trinuos is kampo i kampa kazka ziaumodama
Mazule,pasizymiu🎈 geru atostogu kas kur keliausit🎈 naujokes,sveikos prisijungusios
Frolka ar tu ne per sena sirgti vėjaraupiais kaip tu iki šiol sugebėjai jų nepasigauti, kur visą vaikystę praleidai. Žinau kad suaugusieji sunkiau serga.
O aš niekaip svarstykliu nesusitvarkau, kitą savaitę išskrendu su paskutiniais paukščiais į šiltesnius kraštus, nes vasaros taip kaip ir nemačiau tik deja ne žiemoti, o trumpam oi kaip laukiu. net maudymuką jau išsitraukiau, daugiau dar nieko nežiūrėjau, bet svarbiausia šis daiktas,
geros keliones, kad neuzpultu bezdziones taip vaikysteje sakydavome
sveika prisijungusi
labai gerai naikinasi ismetant i siuksliu deze
2. kitą savaitę išskrendu su paskutiniais paukščiais į šiltesnius kraštus,
1. mano chebrantai darze per karantina (tiksliau pries ji) niekaip nesugebejo pasigauti as irgi nesu tikra, kad vaikystej persirgau
2. sakyciau, mazumele pAvidas sueme
ankstokai i lova, cia naktinio valgymo prevencijai?
o siaip bendrai snekant, kas sitoje temoje yra "atlaikyta diena"- kai nevalgot visokio slamstamaiscio/ neprisikemsat saldumynu/ sumustinio/ junk food'o ar laikotes kazkokiu mitybos taisykliu ir t.t.? Siaip idomu, kas ant kokio "arkliuko" jojat?
Frolka ar tu ne per sena sirgti vėjaraupiais kaip tu iki šiol sugebėjai jų nepasigauti, kur visą vaikystę praleidai. Žinau kad suaugusieji sunkiau serga. O aš niekaip svarstykliu nesusitvarkau, kitą savaitę išskrendu su paskutiniais paukščiais į šiltesnius kraštus, nes vasaros taip kaip ir nemačiau tik deja ne žiemoti, o trumpam oi kaip laukiu. net maudymuką jau išsitraukiau, daugiau dar nieko nežiūrėjau, bet svarbiausia šis daiktas,
As darzelio nelankiau mazu del to ir nepasigavau vejaraupiu drauges vyras dabar susirgo antrakart,nors mazas sirges,tai cia negali zinot
Geru mini atostogu,pavydziu juodai baltai 🤣
Ugis176 svoris 106 kg. Tikslas 80kg
Kaip ji pasiekti ?tai bandysiu mazinti saldumynus.valgyti mazesnemis dozemis.
Sveika prisijungusi svorio metime labai daug psichologijos, todel reikia atrasti, kas tai tinka, sekasi. Ar jau turi bandymu ir patirties? Kas buvo lengviausia/ sunkiausia? Pagalvok ir pabandyk suformuluoti naujus tikslus.
o siaip bendrai snekant, kas sitoje temoje yra "atlaikyta diena"- kai nevalgot visokio slamstamaiscio/ neprisikemsat saldumynu/ sumustinio/ junk food'o ar laikotes kazkokiu mitybos taisykliu ir t.t.? Siaip idomu, kas ant kokio "arkliuko" jojat?
I lova keliauju migdyti dukrytes, tai dazniausiai po to jau nebesikeliu, paskaitau lovoje ir uzmiegu pati nes man irgi miego ne per daug.
Bendru taisykliu, kas yra atlaikyta diena neturime, cia kiekviena susiformuluoja sau tikslus ir ziuri, ar pavyko. As asmeniskai leidziu sau ir pasmaliziauti (pvz kava su saldainiu ar glaistytas varskes surelis), bet su saiku ir tik pirmoje dienos puseje. O nesveiko (greito ar riebaus) maisto as nemegstu, tai mane is kelio isveda tik didelis maisto kiekis (dazniausiai visokiu uzkandziu pavidalu) arba per daug/ ne laiku suvalgyti saldumynai.