Tai kaip laikotes? As vakar jau pusetinai,vakarop norejosi valgyt,bet atsilaikiau,dar pora dienu ir apmazes tas noras viska kimsti
Labas rytas,
aš irgi vakar vakare atsilaikiau nuo užkandžiavimų - šiandien irgi laikysiuos
Na, merginos, kaip laikotes?
As tai praejusi savaitgali nesilaikiau, tai yra kas veikti sia savaite vel Graziu rytoj visom minusiuku ar bent nuliuku
As tai arba virusa pasigavau koki arba sekmingai susirgsiu vejaraupiais 🤔 visa kaip sulauzyta,galvos skausmas neispasakytas ... nelabai ka gero ryt ir priduosiu,bet kad ir pastangu nelabai dejau dar va dickes gimtadienis,tai torta kepsiu
Labas rytas,pas mane 70,6
74,8 kg
Visoms geros dienos
Per sia savaite svoris atgal i savo vieta atsistate
61,7 (nuliukas 0).
Frolka, nesirki O mergyte tavo - su gimtadieniu
Labas rytas!
61,7 (nuliukas 0).
Frolka, nesirki O mergyte tavo - su gimtadieniu
Dekui🎈 jau velu nesirgt-siandien isberta labiau ir savijauta ne geresne,vaziuosiu veliau pas gyd
61,7 (nuliukas 0).
Frolka, nesirki O mergyte tavo - su gimtadieniu </p></div></blockquote><p>Dekui🎈 jau velu nesirgt-siandien isberta labiau ir savijauta ne geresne,vaziuosiu veliau pas gyd</p>
Pasiskambinkite į kabinetą - su vėjaraupių aktyvia forma užkrėsite visą polikliniką
Sveikos gyvos, (pirma parašiau, paskui pagalvojau, paskui truputį nutryniau, o vėliau vėl tą patį parašiau su viltimi į greitą ateitį )
Mano svarstyklės vėl sukvailiojo- reikia matyt keisti elementus. Nežinau svorio, bet minuso neturi būti, gal panašiai tas pats.
panasu, kad si tema santykinai aktyviausia tad prasausi i kompanija, nes pagal kubatura tikrai tinku i tema svori augina skydliaukes sutrikimai, nu ok ok - naktiniai paziaumojimai, uzpakalis, prilipes prie kedes, ir manija saldumynams su kompanija lengviau ir smagiau
po sotaus sekmadienio ateina "nuo pirmadienio tai tikrai tikrai"