Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Tai kaip laikotes? As vakar jau pusetinai,vakarop norejosi valgyt,bet atsilaikiau,dar pora dienu ir apmazes tas noras viska kimsti :) 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 10 03, 06:24)
<p>Tai kaip laikotes? As vakar jau pusetinai,vakarop norejosi valgyt,bet atsilaikiau,dar pora dienu ir apmazes tas noras viska kimsti smile.gif </p>

Labas rytas,
aš irgi vakar vakare atsilaikiau nuo užkandžiavimų - šiandien irgi laikysiuos 4u.gif
Atsakyti
hi.gif
Na, merginos, kaip laikotes? mirksiukas.gif
As tai praejusi savaitgali nesilaikiau, tai yra kas veikti sia savaite vel rolleyes.gif Graziu rytoj visom minusiuku ar bent nuliuku 4u.gif
Atsakyti

As tai arba virusa pasigavau koki arba sekmingai susirgsiu vejaraupiais 🤔 visa kaip sulauzyta,galvos skausmas neispasakytas ... nelabai ka gero ryt ir priduosiu,bet kad ir pastangu nelabai dejau :) dar va dickes gimtadienis,tai torta kepsiu :)

Atsakyti

Labas rytas,pas mane 70,6

Atsakyti
Labas rytas,
74,8 kg ax.gif

Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Per sia savaite svoris atgal i savo vieta atsistate bigsmile.gif

61,7 (nuliukas 0).

Frolka, nesirki 4u.gif O mergyte tavo - su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti

Labas rytas!
Per sia savaite svoris atgal i savo vieta atsistate bigsmile.gif

61,7 (nuliukas 0).

Frolka, nesirki 4u.gifO mergyte tavo - su gimtadieniu happybday.gif

Dekui🎈 jau velu nesirgt-siandien isberta labiau ir savijauta ne geresne,vaziuosiu veliau pas gyd

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 10 06, 11:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="~Elegantiska~" data-cid="71829409" data-time="1507276162"><div><p>Labas rytas!
Per sia savaite svoris atgal i savo vieta atsistate vartotojo įkelta nuotrauka

61,7 (nuliukas 0).

Frolka, nesirki vartotojo įkelta nuotraukaO mergyte tavo - su gimtadieniu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Dekui🎈 jau velu nesirgt-siandien isberta labiau ir savijauta ne geresne,vaziuosiu veliau pas gyd</p>

Pasiskambinkite į kabinetą - su vėjaraupių aktyvia forma užkrėsite visą polikliniką blink.gif
Atsakyti

Sveikos gyvos, (pirma parašiau, paskui pagalvojau, paskui truputį nutryniau, o vėliau vėl tą patį parašiau su viltimi į greitą ateitį  :4u:  )

Mano svarstyklės vėl sukvailiojo- reikia matyt keisti elementus. Nežinau svorio, bet minuso neturi būti, gal panašiai tas pats.

Atsakyti
Laba,

As svenciu gimtadieni, visa savaite valgau tortus ir cia nesirodau. Vakar buvau susiemusi, tai svarstykles siandien parode nuliuka smile.gif bet siandie vel privalgiau saldumynu... baisu, kai ju yra namuose.

Sveikateles sergantiems.
Atsakyti
sveikos, kudosios aukstauges biggrin.gif tokia isvada padariau permetusi akimis paskutine ikelta lentele biggrin.gif

panasu, kad si tema santykinai aktyviausia biggrin.gif tad prasausi i kompanija, nes pagal kubatura tikrai tinku i tema rolleyes.gif biggrin.gif svori augina skydliaukes sutrikimai, nu ok ok - naktiniai paziaumojimai, uzpakalis, prilipes prie kedes, ir manija saldumynams tourist5.gif su kompanija lengviau ir smagiau 4u.gif

po sotaus sekmadienio ateina "nuo pirmadienio tai tikrai tikrai" nail.gif
Atsakyti