Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mano diena nei viena neatlaikyta  :oh: kazkaip ryte atrodo jau kalnus nuversiu,bet veliau kazkaip nezinau visas upas dingsta :) teks jau ryt paraudonuot  :dry2: 

Atsakyti

Labas rytas.stebuklų nebūna, jei valgai tai ir didėjo 113,3. Aš kažkaip nekaip jaučiuosi, lyg virusas, tai dar save labai kontroliuoti nėra energijos

Atsakyti

Laba ryta,72  :oh: 

Atsakyti
Labas rytas,
75,2 kg. Na kazkaip labai ne kazka.... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

As mazdaug laikausi, tai ir skaiciukuose tas matosi 87,5.

Po 2 savaiciu susiplanavom su seima atostogas, tai manau, kad iki atostogu man upo uzteks smile.gif
Atsakyti
Labos merginos! 4u.gif Na, kur gi entuziazmas visu? mirksiukas.gif

Laikomes, laikomes, ranku nenuleidziam gossip.gif

As su jumis visalaik, ilendu paskaityt retkarciais, tik prisesti parasyti laiko siuo metu nelabai turiu. Bet laikausi stropiai savo svorio palaikymo plano ir dziaugiuosi, kad jis veikia. Praeita savaitgali irgi laikiausi, nenuklydau, taciau pirmadieni kazkodel nedideli pliusa pamaciau. Bet nenusiminiau, laikiaus toliau ir jau po keliu dienu svoris pajudejo ir suma sumarum nuo praeito penktadienio turiu -800 gr. bigsmile.gif Taigi si savaitgali, jei ka, galima bus kokia dienele velai vakare ir panuodemiaut, nes turiu dabar rezervo ax.gif Bet jei nebus didelio reikalo, tai geriau nenuodemiausiu angel.gif

Siandien mano numesto svorio rekordas po daugybes metu - 61,7 bigsmile.gif

Taip kad nenusiminkit, jei jau man pavyko, tai ir jums pavyks! 4u.gif Svarbu lieknejimo plana ne per griezta pasirinkit su kuo maziau draudimu ir kuo lengvesni, ir jo nuosekliai laikykites, o ypac savaitgaliais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2017 09 29, 05:20)
<p>Labas rytas.stebuklų nebūna, jei valgai tai ir didėjo 113,3. Aš kažkaip nekaip jaučiuosi, lyg virusas, tai dar save labai kontroliuoti nėra energijos</p>

Jerda, sveik 4u.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2017 09 27, 10:41)
Sveikutės,
aš laikausi, bet svoris kol kas stabiliai užstrigęs - matyt reikia bent tuo džiaugtis  biggrin.gif
Nevalgau vakarais nuo 18 val. - matysiu, kaip viskas atrodys prisiduodant penktadienį  4u.gif

Mazule, o tu apimtis cm juostele matuojiesi? Jei ne, tai labai rekomenduociau matuotis nevalgant po 18 val. Gali svoris buti stabiliai uzstriges, bet liekneti apimtys. Ir apimtis geriau matuoti ne 3-jose standartinese vietose, o daugiau, tuomet geriau pastebimas apimciu lieknejimas ir nedingsta upas laikytis (Pvz. matuoti: krutine, liemuo, pilvas, klubai, abejos slaunys atskirai. Ir stengtis kasdien mazdaug tuo paciu laiku rytais dar nevalgius, negerus ir po wc). Svarstykles gali ir pliusa rodyt, bet apimtys tai nuo sen tai nuo ten po truputi trauktis mirksiukas.gif
Dar priezastis svorio ir apimciu stovejimo vietoje arba siek tiek padidejimo - Pms, Mmm. Man asmeniskai, jeigu saziningai ir toliau nevalgau po 19 val., baigiantis moteriskoms dienoms, svoris ir ypac apimtys staigiai po to vel krenta zemyn. Islaukti zodziu reikia, besilaikant nevalgymo vakarais.
O jei priezastis nei pirma, nei antra, tai prie nevalgymo vakare visai gerai svori i minuso puse judinti padeda kasdien geriamas didelis Pu-Erh arbatos puodelis (arba Mate arbata irgi tinka, jei Pu-Erh skonis ir kvapas labai nelabai...hihihi.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Elegantiska~: 29 rugsėjo 2017 - 10:38

Papildyta:
Mazule, o tu apimtis cm juostele matuojiesi? Jei ne, tai labai rekomenduociau matuotis nevalgant po 18 val. Gali svoris buti stabiliai uzstriges, bet liekneti apimtys. Ir apimtis geriau matuoti ne 3-jose standartinese vietose, o daugiau, tuomet geriau pastebimas apimciu lieknejimas ir nedingsta upas laikytis (Pvz. matuoti: krutine, liemuo, pilvas, klubai, abejos slaunys atskirai. Ir stengtis kasdien mazdaug tuo paciu laiku rytais dar nevalgius, negerus ir po wc). Svarstykles gali ir pliusa rodyt, bet apimtys tai nuo sen tai nuo ten po truputi trauktis mirksiukas.gif
Dar priezastis svorio ir apimciu stovejimo vietoje arba siek tiek padidejimo - Pms, Mmm. Man asmeniskai, jeigu saziningai ir toliau nevalgau po 19 val., baigiantis moteriskoms dienoms, svoris ir ypac apimtys staigiai po to vel krenta zemyn. Islaukti zodziu reikia, besilaikant nevalgymo vakarais.
O jei priezastis nei pirma, nei antra, tai prie nevalgymo vakare visai gerai svori i minuso puse judinti padeda kasdien geriamas didelis Pu-Erh arbatos puodelis (arba Mate arbata irgi tinka, jei Pu-Erh skonis ir kvapas labai nelabai...hihihi.gif ).
[/quote]

Oi aciu labai uz patarimus - nesu tokiu arbatu gerusi, bet pasidomesiu 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif elegantiska
second.gif lietaus melyna
third.gif mazule

Gero savaitgalio!
Atsakyti
Aciu frolka, gero ir tau savaitgalio smile.gif
Atsakyti

Sveikutes,

as tai vel susirgau - sloga didziausia , tai penktadieni nepaisiveriau. Pasisveriau siandien - tas pats , minuso deja neturiu . Na galiu dziaugtis nebent , kad pliuso ner.

Linkiu visoms geros savaiteles ! 

Atsakyti

Sveikutes,

as tai vel susirgau - sloga didziausia , tai penktadieni nepaisiveriau. Pasisveriau siandien - tas pats , minuso deja neturiu . Na galiu dziaugtis nebent , kad pliuso ner.

Linkiu visoms geros savaiteles ! 

Sveikatos!

Laba ryta,na kaip savaitgalis visom?tai griztam i vezes? :)

Atsakyti
Labas rytas,
bandom - iki penktadienio teks gerokai padirbeti su savimi ir savo norais valgyti, nes po savaitgalio jauciuosi visa ispampusi... biggrin.gif
Atsakyti