Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas smile.gif

Yra gyvu ir nusiteikusiu grizti i doros kelia?
Atsakyti

Labas rytas smile.gif

Yra gyvu ir nusiteikusiu grizti i doros kelia?

Laba :) gyvu yra,o nusiteikusiu tai nelabai :D kazkaip visiskai neziuriu ka valgau,nes dicke sunkokai serga vejaraupiais,tai kazkaip ne maistas ir sekimas galvoj :) 

Atsakyti

Pritariu, gyvų yra. 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 09 25, 10:36)
Laba smile.gif gyvu yra,o nusiteikusiu tai nelabai biggrin.gif kazkaip visiskai neziuriu ka valgau,nes dicke sunkokai serga vejaraupiais,tai kazkaip ne maistas ir sekimas galvoj smile.gif

Sveikateles tavo mergaitei. Suprantu, is kur tas upas, kai vaikas serga.
Atsakyti
Stengiuosi laikyti fronta kol jus liekneti sugrisite - diena uzskaityta smile.gif
Atsakyti

Lietaus Mėlyna, šaunuolė. Mes sugrįšim  :4u:​ 

Atsakyti

Stengiuosi laikyti fronta kol jus liekneti sugrisite - diena uzskaityta smile.gif

Saunuole! Greiciausiai ir as pradedu grizt-per daug nenoriu atsipalaiduot :) geros dienos 🎈

Atsakyti
Labas rytas,
aš nuo šiandien irgi laikausi 4u.gif Tikėkimės sėkmingo penktadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip sekasi grizti i doros kelia?

Mano diena siandien pusetina, po pusryciu tuputi pasmaliziavau, bet kaip is ryto, tai nelaikau didele nuodeme, o vakariene irgi per soti gavosi - voveraites su bulvem mama pagamino smile.gif
Atsakyti

Kaip sekasi grizti i doros kelia?

Mano diena siandien pusetina, po pusryciu tuputi pasmaliziavau, bet kaip is ryto, tai nelaikau didele nuodeme, o vakariene irgi per soti gavosi - voveraites su bulvem mama pagamino smile.gif

Vakar buvo ne kas :) siandien bus geriau :) noreciau bent jau ant nulio prisiduot :)

Atsakyti
Sveikutės,
aš laikausi, bet svoris kol kas stabiliai užstrigęs - matyt reikia bent tuo džiaugtis biggrin.gif
Nevalgau vakarais nuo 18 val. - matysiu, kaip viskas atrodys prisiduodant penktadienį 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mano vakar diena uzskaityta smile.gif

Na, siandien visos laikomes! Ryt sversimes smile.gif
Atsakyti