Vava, man ir dėl sporto labiausiai, nes su maistu kaip ir susivaldau dažniausiai, nors ten visai gerų lengvų patiekalų ir yra, dėl įvairovės nepakenktų ) jaučiu pirksiu
3 menesiam? Pagalvosiu ir as
Sveikos, aš vakar žiauriai nugrybavau vakare, kaip ir tikėjaus, nes po shoppingo žiauriai alkana ir pavargus buvau 😀 o dar namie likučių begalybė... jaučiu mesiu į šiukšlinę šiandien ketvirtį torto. Gaila pamiršau svečiam sudėt 😊 bandžiau ką tik pirkti kilo narystę, bet jų tinklapis užlūžo, matyt paklausa didelė sausio pradžioj 😀
Kiek man iki vasaros butu realistiska kg numest zinant kokia as bevale?Jei kaip bevalei tai realiausia nieko nenumesti ;) o jei rimtai, tai reikia labiausiai didelio didelio noro, tada ir valia ateina. Iki birželio pradžios drąsiai gali mest po 0.7-1 kg per savaitę, tai pasiskaičiuok kiek gautųsi ir įsivaizduok kaip atrodytum ir visą garderobą reiktų keisti čia rimtai susiėmus. Jei biškį su paklydimais skaičiuočiau po kokius 0.5 kg 😊
Niu įsigijau pusmečiui
Saunuole! O as kovoju su demonais kazkokios mintys ne tokios...nors imk ir valgyk viska is eiles...bet zodziu atsiverciau sasiuvini ir pasimatavau,tai nuo 11.07 turiu -12cm ir -5.2 kg tai upas pakilo ir laikaus toliau tik va su sportu dar nesusidraugavau