Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Vava, man ir dėl sporto labiausiai, nes su maistu kaip ir susivaldau dažniausiai, nors ten visai gerų lengvų patiekalų ir yra, dėl įvairovės nepakenktų :)) jaučiu pirksiu :)

3 menesiam? Pagalvosiu ir as :)

Atsakyti

Diena atlaikyta  :bis  :D 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 01 02, 20:31)
<p>Diena atlaikyta  bis.gif  biggrin.gif </p>

Šaunuolė, mano irgi viskas pagal planą, nė neprisiliečiau prie saldumynų, na mandarinai juk nesiskaito ax.gif ir vakare pakankamai tvarkingai. Oi kokios mes šaunuolės mirksiukas.gif
Atsakyti

Šaunuolė, mano irgi viskas pagal planą, nė neprisiliečiau prie saldumynų, na mandarinai juk nesiskaito ax.gif ir vakare pakankamai tvarkingai. Oi kokios mes šaunuolės mirksiukas.gif

Saunuoles tikrai!

Labas rytas.ziauriai skauda galva :blink:

Atsakyti

Sveikos, aš vakar žiauriai nugrybavau vakare, kaip ir tikėjaus, nes po shoppingo žiauriai alkana ir pavargus buvau 😀 o dar namie likučių begalybė... jaučiu mesiu į šiukšlinę šiandien ketvirtį torto. Gaila pamiršau svečiam sudėt 😊 bandžiau ką tik pirkti kilo narystę, bet jų tinklapis užlūžo, matyt paklausa didelė sausio pradžioj 😀

Kiek man iki vasaros butu realistiska kg numest zinant kokia as bevale?  :hmm:
Jei kaip bevalei tai realiausia nieko nenumesti ;) o jei rimtai, tai reikia labiausiai didelio didelio noro, tada ir valia ateina. Iki birželio pradžios drąsiai gali mest po 0.7-1 kg per savaitę, tai pasiskaičiuok kiek gautųsi ir įsivaizduok kaip atrodytum ir visą garderobą reiktų keisti  :bigsmile:  :mirksiukas: čia rimtai susiėmus. Jei biškį su paklydimais skaičiuočiau po kokius 0.5 kg 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 03 sausio 2017 - 11:11

Niu įsigijau pusmečiui :rolleyes: 

Atsakyti

Niu įsigijau pusmečiui :rolleyes:

Saunuole! O as kovoju su demonais :D kazkokios mintys ne tokios...nors imk ir valgyk viska is eiles...bet zodziu atsiverciau sasiuvini ir pasimatavau,tai nuo 11.07 turiu -12cm ir -5.2 kg :) tai upas pakilo ir laikaus toliau :D tik va su sportu dar nesusidraugavau :) 

Atsakyti

Aš rytoj jau pradėsiu sportuot, bus programa. Pasižiūrėjau ten savo foto tai jezus marija  :blink:  ten prisijungiau sverdama 94 kg, bet ne iš karto foto kėliau nes nedrįsau, po kelių savaičių tik ir tai baisuma 😂

Atsakyti

Aš rytoj jau pradėsiu sportuot, bus programa. Pasižiūrėjau ten savo foto tai jezus marija  :blink:  ten prisijungiau sverdama 94 kg, bet ne iš karto foto kėliau nes nedrįsau, po kelių savaičių tik ir tai baisuma 😂

Stimulas negrizt prie tokiu skaiciu :D 

Atsakyti

Stimulas negrizt prie tokiu skaiciu :D

Oij ne, tikrai nenorėčiau  :oh:   :lol:  

Atsakyti

Oij ne, tikrai nenorėčiau  :oh:   :lol:  

Tai jau nusifotkinai per naujo? :)

Atsakyti

Fotkinsiuos ir matuosiuos penktadienį, ten viską įdėsiu tada :) bus prisidavimo diena ir ten, ir čia :)

Atsakyti