Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas , 

mano 89.6 nedidelis minusiukas yra.

Folka , aciu uz asidalinima apie valgymo ritma.  Reik ir man pabandyti , nes 2 pastarasiais savaites sirguliuoju su vaikasi namie, tai uzkandziavimas ir arbateliu gerimas istisinis. Jau net pamirsau alkio  jausma , liko tik noras ka nors skanaus susirasti . 

uzsiregistravau kazkur interneto playbese ir dabar kasdien gaunu tokiu slaiskelius nuo Lino (is neskaiciuojukaloriju.lt ) . Gal ir jus kuri bandete su juo liekneti ?  

O geras,kas cia per laiskeliai?kontrole kazkokia? :) oi siom dienom ir as tik svajoju apie kazka skanaus,dicke visa isberta su temp,mazius su sloga,nosies i lauka negalim net iskist ...

Atsakyti

Frolka, su maziuko gimtadieniu !!! 

Gala ,kad i lauka neisit - siandien ir ryt tik dvi siltesnes dienos nusimato.

kol kas tokie laikeli  tik keliantys susidomejima , kitu istorijos. tempia tempia - bando sudominti aba saskaita pateikti. Neatskleidzia iki galo mitybos plano. Kalba apie maisto neribojima , nevengti riebalu, atsisakyti tik veno produkto,kokio neraso... bla bla bla.... Gal cia koks Paleo.

Man labai smalsu ,kokiu rezultatu pasieke viena mergina is musu grupes -  pavasai atejo ir rase,kad nori numesti svorio iki vestuviu ,kaip jai pasiseke? Gaila vardo nepamenu jau  

Atsakyti

Frolka, su maziuko gimtadieniu !!! 

Gala ,kad i lauka neisit - siandien ir ryt tik dvi siltesnes dienos nusimato.

kol kas tokie laikeli  tik keliantys susidomejima , kitu istorijos. tempia tempia - bando sudominti aba saskaita pateikti. Neatskleidzia iki galo mitybos plano. Kalba apie maisto neribojima , nevengti riebalu, atsisakyti tik veno produkto,kokio neraso... bla bla bla.... Gal cia koks Paleo.

Man labai smalsu ,kokiu rezultatu pasieke viena mergina is musu grupes -  pavasai atejo ir rase,kad nori numesti svorio iki vestuviu ,kaip jai pasiseke? Gaila vardo nepamenu jau  

Aha,tikrai kelios dienos grazios tebus...hm nezinau apie ka kalbi,neuzfiksuoju merginu tikslu kartais :D bet kad viena pradejo lauktis zinau :D

Atsakyti
Labas rytas, 88,2

Nors ir miniatiurinis tas mano minusiukas, bet pasidziaugsiu, kad minusa priduodu penkta savaite is eiles smile.gif o siaip vakar buvo mazesnis svoris, tai itariu cia man vakariene pakiso koja...
Atsakyti

....  nezinau apie ka kalbi,neuzfiksuoju merginu tikslu kartais :D bet kad viena pradejo lauktis zinau :D

Va prisiminiau , toks sudetingas slapyvardis - 

sincera_trahatur 

ar pamenat , ar pasiekeji tiksla iki vestuviu birzelio men,.  ?  as paskui nebeuzedavau i sm .

O Bevale , kaip ji ? ar apsilanko cia dar kada ?

Atsakyti

O CIA TA SVETAINE http://www.neskaiciu...iju.lt/sistema/ ,palikau joje savo emaila , tai dabar kasryt gaunu laiskeli nuo Lino .

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

62,5 (+300gr.) Viena diena sia savaite buvo netikus. Bet kad svarstykles rodo pliusiuka, nesvarbu, kadangi centimetro juostele dziugina -1 cm nuo pilvo bigsmile.gif , taip kad svorio palaikymas sekmingai vyksta toliau ok.gif

Laikykimes ir savaitgali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2017 09 22, 10:52)
<p>O CIA TA SVETAINE <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.neskaiciuojukaloriju.lt/sistema/'>http://www.neskaiciuojukaloriju.lt/sistema/</a> ,palikau joje savo emaila , tai dabar kasryt gaunu laiskeli nuo Lino . </p>

Kazkaip paieskojau ir neradau, kur cia irasyti savo maila nieko nesumokejus biggrin.gif nors gali buti ir su zioplumu problemos smile.gif
Papildyta:
Elegantiska, o tu sportuoji? Nes tada svarstykles ir centimetro juostele skirtingai rodo smile.gif
Atsakyti

Va prisiminiau , toks sudetingas slapyvardis - 

sincera_trahatur 

ar pamenat , ar pasiekeji tiksla iki vestuviu birzelio men,.  ?  as paskui nebeuzedavau i sm .

O Bevale , kaip ji ? ar apsilanko cia dar kada ?

Nepamenu,gal ir nepasieke tikslo,o gal dingo ir pradingo.bevale nesilanko cia...

Atsakyti
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 09 22, 11:45)
Elegantiska, o tu sportuoji? Nes tada svarstykles ir centimetro juostele skirtingai rodo smile.gif

Kad nea, zinok nesportuoju visiskai... Noreciau ant savo elipsiuko bent uzsokti, bet niekaip laiko tam nerandu unsure.gif
O siaip tai daznokai cm juostele kitaip parodo. Buna svoris pakrites, o cm net didesni siek tiek, nei pries tai buvo ir atvirksciai. Arba svoris vis stovi 0 vietoje, bet cm uztad nuo apmciu krenta bigsmile.gif Vadovaujuosi ne svarstyklem, bet cm juostele visuomet ax.gif Nes dzin kiek tos svarstykles rodo, svarbu kaip realiai atrodai pagal apimtis smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Aciu uz lentele, frolka smile.gif

Gero visoms savaitgalio smile.gif
Atsakyti