Malonu matyti sugrįžtančias
Aš vos kad ne toje pačioje vietoje stumdausi: žingsnis pirmyn- du atagal, arba atvirkščiai. Bet pabėgčiau tai ir tiek nebūtų o su keliolika sugrįžčiau
Frolka švęsti reikia, o ne sirguliuoti, sveikit.
Nuostos pasigendu, dingo-pradingo. Be jos čia ramuma
Tai svorio palaikymui irgi reikalinga kontrole,nes as jei nesekciau svorio -tai jis sekmingai augtu
Frolka -ir jokiu uzkandziu tarpuose? Taip dorai pusryciai-pietus-vakariene? kad man tokia valia.....jazau mergos - reik ir man susiimt - liudesys visiskas
Jokiu.bet cia man taip tinka,nes as negaliu uzkandziaut,nes tiesiog tada gaunasi kad valgau be perstojo tau gal netiktu net taip tai pirma susimazink porcijas kazkiek,susideliok ritma valgymo ir po truputi isivaziuosi gi roma ne per diena pastate
Tikrai,nuosta kur tu? 🤔
As sia savaite nepavyzdinga, tai cia ir nesirodau :/ savaitgali buvom pas uosvius, tai privalgiau daugiau nei reiketu, o dabar visa savaite atidirbineju ir tai nelabai pavyzdingai atsizvelgiant i tai, kad yra ka atidirbineti.
Papildyta:
Frolka, sveikinimai ir sveikateles tavo maziukui. As pagalvojau, kad tau pavyko mano svajone - iki dukrytes pirmo gimtadienio pasiekti svorio tiksla
Kokia aš šią savaitę nedorėlė, negaliu savimi patikėti. Kaip pamišusi saldžiai noriu, ir būtinai šokoladiškai saldžiai. Ne tik kad noriu, bet ir valgau. Bijau jau ir ant svarstyklių kai reiks lipti... Kartais kai įsivažiuoji nė nesinori, o dabar niekaip, na ryt reiks susiimti ir tikrai nevalgyti saldžiai. Nes man po truputį šiuo metu neišeina, labai daug iki kol net širdis apsala, o po kiek laiko ir vėl...
Labas rytas,
As sia savaite nepavyzdinga, tai cia ir nesirodau :/ savaitgali buvom pas uosvius, tai privalgiau daugiau nei reiketu, o dabar visa savaite atidirbineju ir tai nelabai pavyzdingai atsizvelgiant i tai, kad yra ka atidirbineti.
Papildyta:
Frolka, sveikinimai ir sveikateles tavo maziukui. As pagalvojau, kad tau pavyko mano svajone - iki dukrytes pirmo gimtadienio pasiekti svorio tiksla
Kiek tau liko laiko iki pirmo gimtadienio?
Sia savaite grynas bardakas su maistu,mano dicke vejaraupiais susirgo,tai db namie gryna ligonine,nuo vieno prie kito lakstau 😔
Jerda,kazka reikia keisti,ar mitybos iprocius,ar valgymo laika,ar porciju dydi kad pagaliau judetu svoris tik zemyn 🎈
Ryt mano dukrytei 4 menesiai, tai turiu dar daug laiko, reiktu mesti po 2,5 kg per menesi. Tai dabar skamba nesunkiai, bet bijau kad artejant prie tikslo toks tempas bus nerealus...
As diena pradejau aviziniu dribsniu kose is entuziazmu siandien labai graziai laikytis, kad ryt svarstykles nudziugintu
Labas rytas,
Ryt mano dukrytei 4 menesiai, tai turiu dar daug laiko, reiktu mesti po 2,5 kg per menesi. Tai dabar skamba nesunkiai, bet bijau kad artejant prie tikslo toks tempas bus nerealus...
As diena pradejau aviziniu dribsniu kose is entuziazmu siandien labai graziai laikytis, kad ryt svarstykles nudziugintu
Oi tai drasiai pasieksi ;)
Jerda,kazka reikia keisti,ar mitybos iprocius,ar valgymo laika,ar porciju dydi kad pagaliau judetu svoris tik zemyn 🎈
Valios trūkumas, va kur problema. Keis ką trik nori, bet jei nesilaikysi tai rezultato nebus
Labas rytas. Mano svarstyklės gal gailesčio jausmą turi, ir vėl jokio gyvybės ženklo nerodo
o mano svarstykles matyt uzstrigo - 75, 3 kg.
Labas rytas,pas mane 0 visa laime
Labas rytas ,
mano 89.6 nedidelis minusiukas yra.
Folka , aciu uz asidalinima apie valgymo ritma. Reik ir man pabandyti , nes 2 pastarasiais savaites sirguliuoju su vaikasi namie, tai uzkandziavimas ir arbateliu gerimas istisinis. Jau net pamirsau alkio jausma , liko tik noras ka nors skanaus susirasti .
uzsiregistravau kazkur interneto playbese ir dabar kasdien gaunu tokiu slaiskelius nuo Lino (is neskaiciuojukaloriju.lt ) . Gal ir jus kuri bandete su juo liekneti ?