Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba ryta :)

Atsakyti

Labas rytas. 

Atsakyti

Diena atlaikyta :)

Atsakyti

Laba ryta:)

Atsakyti
Labas rytas visoms,
grazios sauletos dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Mano vakar dienele neatlaikyta, nepavalgiau laiku pietu, tai priuzkandzivau visokiu nesamoniu verysad.gif
Na, rytojaus sverimasis turetu sumotyvuoti siandien laikutis graziai smile.gif

Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Labas rytas! smile.gif

Ryt neturesiu galimybes pasisverti ir prisiduoti, tai prisiduodu siandien.

62,2 (-900gr.).

Va, ka reiskia tvarkingas savaitgalis pagal plana ax.gif Uzpraeito savaitgalio nuodemes teko 2 savaites kratyt doh.gif
Graziu rytoj visom minusiuku 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas! smile.gif

Ryt neturesiu galimybes pasisverti ir prisiduoti, tai prisiduodu siandien.

62,2 (-900gr.).

Va, ka reiskia tvarkingas savaitgalis pagal plana ax.gifUzpraeito savaitgalio nuodemes teko 2 savaites kratyt doh.gif
Graziu rytoj visom minusiuku 4u.gif

Mhm,prilimpa tai labai greit nereikalingas svoris,o nukrist nenori rupuze :D 

Nuosta,ka tu? 🤔

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 09 12, 20:27)
<p>Man tai irgi vakaras pavojingiausias. Šiandieną aš gera, gera buvau, nieko netinkamo nepriėdžiau, ir nuspręndžiau kad duona ir batonas man tik šventinėms dienoms, negalima man jų</p>

Jerda, kam taip grieztai save i raga? unsure.gif Viska valgyt galima ir reikia mirksiukas.gif Nutrukimai tada tikrai retesni buna.
Gal jei tavo dauguma valgymu/kramsnojimu vakarais buna ir eini gulti kokia 22-23 val. ar veliau, gal tuomet tiktu diena valgyti viska, be jokiu draudziamu produktu ir kiekiu neziurint, o po 19 val. - viskas, tik arbateles be cukraus, pvz. Pu-Erh kokia nors rolleyes.gif Jau svoris turetu kristi, net diena maisto neribojant (nei kiekio, nei isvis ko nors atsisakant, netgi tu paciu sausainiu). O priprantama nevalgyt vakarais per kokia savaite, po to jau lengva ir net nesinori. Man tai labai neblogai veikia, pvz. dabar per 6 tokias dienas -900gr neber. O jei tikrai yra nuo ko kristi, tai gal ir daugiau pabegtu. Valgau ir sausainius ir saldainius ir keptai ir riebiai ir sveikai ir nelabai, zodziu, viska ko sirdis geidzia. Gal ir tau tiktu? 4u.gif

Tik noreciau paminet, kad sis budas veikia, jeigu organizmas senokai grieztu dietu ir iskrovu nemates. Nes jeigu pries tai buvo sedeta ant 1000 kcal/d. ar reguliariai buvo kartojamos japoniskos, delcios, kopustienes ir kitos dietos, tai tuomet medziagu apykaita gerokai suletinta yra ir toks budas, kuri siulau - mesti svorio nepades, na nebent gal palaikytu stabilu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Elegantiska~: 14 rugsėjo 2017 - 14:54

Tai kad man duona ir batonas didžiausi priešai, o ir nelabai jie man būtini, nelabai ir norisi. Laisvai ir nesunkiai juos galiu pakeisti bulvėmis ir morkomis. Vat be bulvių ilgai netraukčiau, nelaimingai alkana jausčiausi. Paprasta virta bulvė, dar kokiu šviežiu krapiuku apibarstyta oi visas delikatesas :D  Keptos bulvės, ypač tarkuotos burokine tarka man ir tortą kitą kart gali atstoti. 

Atsakyti

Diena atlaikyta,geru ryt rezultatu visoms !

Atsakyti

Labas rytas 112,7. 

Atsakyti