Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Aha bandysiu iškrovauti, bet labai ūpo smarkiai susiimt neturiu, tai nežinau kaip bus 😅 nu bent tikiuosi prisidavinėdama į viršų nelipti ir visokių sausainių apmažint 😁

Nu davai susigrazinam upa :D

Atsakyti

Nu davai susigrazinam upa :D

Aj viskam savas laikas, nereik savęs prievartaut 😂  aij dėl vaikų klausei, tai apysveikiai, bet savaitgalį dar jaučiu geriau namie tupėsim, nors planavom į pramogų parką. mažoji antibus geria, tonzilitas.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif lietaus melyna
second.gif mazule
Atsakyti

Aj viskam savas laikas, nereik savęs prievartaut 😂  aij dėl vaikų klausei, tai apysveikiai, bet savaitgalį dar jaučiu geriau namie tupėsim, nors planavom į pramogų parką. mažoji antibus geria, tonzilitas.

Sveikatos vaikam! As savo dicke i darza vedu tai velgi neaisku kada ka parnes namo.joa,per prievarta mielas nebusi 😂 matyt smegenim reik atostogu :)

Atsakyti
Aciu, Frolka, uz lentute 4u.gif

Kaip mes cia abi po lygiai raudonuojam... biggrin.gif Viskas, imam save i raga, o tai prilimpa atgal daug greiciau, nei kad po to tuos prielipus nukratyt devil.gif

Savaitgalio tikslai:
1. Nepersiest (t.y. valgyt sociai, bet ne taip, kad po to kvepuot net sunku),
2. Laikytis plano, nes kitaip gailetis teks umn.gif
Atsakyti
Ačiū už lentutę - na man medalis tai labai nepelnytas - su tokiu tempu toli nenuvažiuosiu unsure.gif Bet ačiū mirksiukas.gif

Mergaitės - o kaip jūs iškrovaujate ir kada - pirmadieniais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 08 rugsėjo 2017 - 10:24
QUOTE(frolka25 @ 2017 09 08, 10:21)
Aha,per dvi savaites jau 1 kg pliuse smile.gif tai jei taip toliau-tai ant kaledu vel butu 85 ...

As cia ivertinau is savo perspektyvos, jei as savaitei atsipalaiduociau, tai daugiau pliuso butu...

QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 09 08, 11:16)
Savaitgalio tikslai:
2. Laikytis plano, nes kitaip gailetis teks  umn.gif

Tavo entuziazmas uzkreciantis bigsmile.gif

Jerda, saunuole del pyrago ir ypac del sausainiu smile.gif

Visoms linkiu, kad upas mesti svori sugriztu ir savaitgalis nebutu labai nuodemingas smile.gif
Atsakyti

Aciu, Frolka, uz lentute 4u.gif

Kaip mes cia abi po lygiai raudonuojam... biggrin.gifViskas, imam save i raga, o tai prilimpa atgal daug greiciau, nei kad po to tuos prielipus nukratyt devil.gif

Savaitgalio tikslai:
2. Laikytis plano, nes kitaip gailetis teks umn.gif

Matyt ta pati valgom 🤣

Ačiū už lentutę - na man medalis tai labai nepelnytas - su tokiu tempu toli nenuvažiuosiu unsure.gifBet ačiū mirksiukas.gif

Mergaitės - o kaip jūs iškrovaujate ir kada - pirmadieniais?

Minusas yra minusas,ir 100gr minus jau judejimas i prieki 🎈

As cia ivertinau is savo perspektyvos, jei as savaitei atsipalaiduociau, tai daugiau pliuso butu...

Tavo entuziazmas uzkreciantis bigsmile.gif

Jerda, saunuole del pyrago ir ypac del sausainiu smile.gif

Visoms linkiu, kad upas mesti svori sugriztu ir savaitgalis nebutu labai nuodemingas smile.gif

Jei as pilnai buciau atsipalaidavus tai irgi ne viena kg tektu priduot,dabar dar prilaikau vadeles vis :)

Atsakyti
Kokia tyla smile.gif

Kaip savaitgalis?
Elegantiska, kaip pavyko igyvendinti tikslus?
Atsakyti

Kokia tyla smile.gif

Kaip savaitgalis?
Elegantiska, kaip pavyko igyvendinti tikslus?

Laba ryta,mano pravalgytas :) bet siandien stoju i vezes,gana jau ryt beleka :)

Atsakyti

Labas rytas, mano savaitgalis pusėtinas, tai šiandien ir neiškrovausiu 😂🙈

Atsakyti
O as savaitgali praleidau namie, buvom trise, sveciu neturejom, patys niekur nebuvom, tai valgiau graziai, siryt net minusa maciau smile.gif o va siandien su dukryte vienos likom, ji man nemiega, o as visokiu nesamoniu noriu... verysad.gif
Atsakyti