Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 09 07, 12:31)
Saunuole labai, kad graziai laikaisi  4u.gif
Kad svoris nekrenta, tai tikriausiai stabilizuojasi kolkas arba pms? O gal porciju dyziuose esme ir siaip viso maisto kiekio per diena? Valgant kad ir labai sveika liesa maista, taciau neribojant kiekio (pvz. suvalgant daugiau nei 2000 kcal/d.), galima puikiausiai ir storeti... Savo kailiu isbandyta  unsure.gif

Pms nelabai tiketina, nes po nestumo dar nesergu, porcijos irgi nesakyciau, kad dideles, man nesinori the r per daug ju numazinti. Tai tikiuosi, kad cia tiesiog svoris stabilizuojasi. Gi negali kiekviena savaite kristi po pusantro kilogramo smile.gif

O matet, savaitgali pranesa visai silta, tai gal ir nuotaika pageres 4u.gif
Atsakyti

Laba ryta,sunki man si savaite,ir siaip jokio noro neturiu laikytis 😐

Man lygiai tas pats, neturiu noro laikytis+vaikai visi susirgo po skrydžio. Tai tokios ir nuotaikos, rudeninės 🙈 ir kyla jau noras vėl kept, eksperimentuot virtuvėj, kai daugiausia namie tenka tupėt. Aij kažkaip taip.. tikras rudenėlis 😁

Atsakyti

Man lygiai tas pats, neturiu noro laikytis+vaikai visi susirgo po skrydžio. Tai tokios ir nuotaikos, rudeninės 🙈 ir kyla jau noras vėl kept, eksperimentuot virtuvėj, kai daugiausia namie tenka tupėt. Aij kažkaip taip.. tikras rudenėlis 😁

Mhm,as va prisitepiau vafliuku su rududu ir ziaumoju 😔 na nieko kita savaite bus geresne,ner ko apsileist iki galo :) a ryt sversies? Kaip pacios sveikata?

Atsakyti

Sūnus kepa obuolių pyragą, duok dieve stiprybės ir ištvermės sugraužti tik vieną gabaliuką, o ne pusė gabalo ;)

Atsakyti

Labas rytas. Pasisverti nepavyko-svarstyklių elementai nusibaigė. Vakar pusantro gabaliuko pyrago suvalgiau,daugiau nei planuota, bet mažiau nei persivalgyta :)​ 

Atsakyti
Labas rytas,
labai jau menkai pajudejau - 75,1 kg.
Vakar ir as kepiau obuoliu pyraga ir turejom sveciu - va ir susigadinau reikalus unsure.gif
Gero visoms penktadienio 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,pas mane 71,tai 0.4 pliuso 😶

Atsakyti
Labas rytas, 88,9 smile.gif

Ne tokios dideles tavo nuodemes, frolka smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, nesiruošiau, bet vistik pasisvėriau 🙈 84.9 kg. Pusė velnio po 7 savaičių atostogų 😅

Atsakyti

Labas rytas, 88,9 smile.gif

Ne tokios dideles tavo nuodemes, frolka smile.gif

Aha,per dvi savaites jau 1 kg pliuse :) tai jei taip toliau-tai ant kaledu vel butu 85 ...

Labas rytas, nesiruošiau, bet vistik pasisvėriau 🙈 84.9 kg. Pusė velnio po 7 savaičių atostogų 😅

O baika,o kiek skysciu dar pasisalins :) nuo pirmadienio gal iskrova jau darysi?kaip ligoniukai?

Atsakyti
Labas rytas!

QUOTE(Jerda @ 2017 09 07, 19:38)
<p>Sūnus kepa obuolių pyragą, duok dieve stiprybės ir ištvermės sugraužti tik vieną gabaliuką, o ne pusė gabalo ;)</p><p></p>

Oj, kaip faina... Kad man toki sunu wub.gif

Pas mane siryt 63,1 (+400 gr.). Viso praejusio savaitgalio prielipo nukratyti nepavyko, bet daugiau nei puse tikrai smile.gif Reiks si savaitgali gerai but angel.gif
Atsakyti

O baika,o kiek skysciu dar pasisalins :) nuo pirmadienio gal iskrova jau darysi?kaip ligoniukai?

Aha bandysiu iškrovauti, bet labai ūpo smarkiai susiimt neturiu, tai nežinau kaip bus 😅 nu bent tikiuosi prisidavinėdama į viršų nelipti ir visokių sausainių apmažint 😁

Atsakyti