Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba ryta⛆

Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

Mazule, kaip sekasi nevalgyt po 18 val.? Jei labai sunku ar su darbo laiku nesuderinama, gal nevalgant po 19 val butu rezultatas tas pats?
As pameginau ir taip ir siaip, pamaciau, kad skirtumo nera, tai iki 19 valgau smile.gif O jei iki 20 val. valgau - tuomet jau svoris lipa pamazel i virsu, kaloriju neskaiciuojant. Kai kcal anksciau skaiciavau, tai valgymo laiko visai neziurejau, valgydavau bet ka nors ir nakti, svarbu nusistatytos kaloriju paros normos nevirsydavau ir svoris krito bigsmile.gif Bet dabar skaiciuot patingiu, todel po 19 nebevalgau ir Pu-erh arbata kasdien po dideli puodeli geriu.
Atsakyti
As tai po 18 val tiesiog susimastau, kiek siandien valgiau. Jei mazai, tai dar pavalgau, jei daugiau, tai nebevalgau. Bet beveik niekada nevalgau po 20 val, nes mazdaug tokiu metu einu migdyti dukryte.

Diena atlaikyta smile.gif
Atsakyti

Laba ryta,sunki man si savaite,ir siaip jokio noro neturiu laikytis 😐

Atsakyti
Labas rytas!

QUOTE(frolka25 @ 2017 09 06, 09:27)
<p>Laba ryta,sunki man si savaite,ir siaip jokio noro neturiu laikytis 😐</p>

Frolka, nagi laikomes, laikomes, nenuleidziam ranku 4u.gif Pasiekto tikslo negalima vejais paleisti, geriau kuo greiciau vel susiimti, o tai labai gaila bus, kai dar didesnis pliusas atgal prisoks. O kodel tau si savaite sunki, tik del mitybos, ar kas nutiko, kas emocinio valgymo prideda? unsure.gif

Man tai savaitgalio griekai viso +1,5kg pridejo zoo_taz.gif , islindo per pora sekanciu tvarkingu dienu nuo vienos palaidos dienos. Pikta ir upas irgi krenta. Bet jau dabar vel i minusiuko puse pajudejo. Iki penktadienio zinau nenukris visi gramai ir centimetrai, teks pliusa priduot, bet uztad kitus savaitgalius nebekils daugiau ranka plano nesilaikyt.
O siaip, kovoju su tokiu dalyku, kaip cia nepersivalgyt per daug. Kcal neskaiciuojant sunku jaust ribas. Valgau valgau kaip uzsukta ir dar noriu, negaliu sustot. O paskui pusvalandziui, valandai praejus jau konkreciai negera pasidaro, sunku, jautiesi lyg drambli butum prarijus doh.gif Tai vat tokie persivalgymai irgi svoriui ir skrandziui ne i nauda labai. Kazin kaip cia stabdzius ijungt ir kaskart normalia porcija suvalgius sustot g.gif Gal vandens iskart po maisto prigerti kiek telpa, kad antra porcija neisoktu i burna biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas!

Frolka, nagi laikomes, laikomes, nenuleidziam ranku 4u.gifPasiekto tikslo negalima vejais paleisti, geriau kuo greiciau vel susiimti, o tai labai gaila bus, kai dar didesnis pliusas atgal prisoks. O kodel tau si savaite sunki, tik del mitybos, ar kas nutiko, kas emocinio valgymo prideda? unsure.gif

Man tai savaitgalio griekai viso +1,5kg pridejo zoo_taz.gif, islindo per pora sekanciu tvarkingu dienu nuo vienos palaidos dienos. Pikta ir upas irgi krenta. Bet jau dabar vel i minusiuko puse pajudejo. Iki penktadienio zinau nenukris visi gramai ir centimetrai, teks pliusa priduot, bet uztad kitus savaitgalius nebekils daugiau ranka plano nesilaikyt.
O siaip, kovoju su tokiu dalyku, kaip cia nepersivalgyt per daug. Kcal neskaiciuojant sunku jaust ribas. Valgau valgau kaip uzsukta ir dar noriu, negaliu sustot. O paskui pusvalandziui, valandai praejus jau konkreciai negera pasidaro, sunku, jautiesi lyg drambli butum prarijus doh.gifTai vat tokie persivalgymai irgi svoriui ir skrandziui ne i nauda labai. Kazin kaip cia stabdzius ijungt ir kaskart normalia porcija suvalgius sustot g.gifGal vandens iskart po maisto prigerti kiek telpa, kad antra porcija neisoktu i burna biggrin.gif

A net nezinau,ar cia ruduo kaltas ar orai tokie,bet kazkaip jokio upo neturiu :) valgyt tai valgau normaliai,kratau ka savaitgali privalgiau,bet kazkaip linksta mintys koki skanesta suvalgyt ar suvalgyt siaip bele ka :D joa,zinau puikiai,kad per daug atsipalaidavus grisiu ten pat kur pradejau ,todel matyt ir nenutrukstu iki galo,o tik siaip panuodemiauju :) 

Atsakyti
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 09 05, 20:48)
As tai po 18 val tiesiog susimastau, kiek siandien valgiau. Jei mazai, tai dar pavalgau, jei daugiau, tai nebevalgau. Bet beveik niekada nevalgau po 20 val, nes mazdaug tokiu metu einu migdyti dukryte.
Diena atlaikyta smile.gif

O kaip seimyna, vyras ziuri i sveika mityba? Irgi taip pat su tavimi kartu maitinasi, ar jam atskirai valgyt gaminti reikia?
Man sveika mityba anksciau buvo labai sunku suderint su seimynos mitybos iprociais, per daug budavo namuose pagundu, kad atsilaikyti, viskas taip skaniai kvepejo, ko negalima essen.gif Dar jei vienai gyventi namuose, tai gal tuomet lengviau saldytuve nelaikyti pagundu, ir nereikia kitiems kitokio maisto gaminti smile.gif
Atsakyti

O kaip seimyna, vyras ziuri i sveika mityba? Irgi taip pat su tavimi kartu maitinasi, ar jam atskirai valgyt gaminti reikia?
Man sveika mityba anksciau buvo labai sunku suderint su seimynos mitybos iprociais, per daug budavo namuose pagundu, kad atsilaikyti, viskas taip skaniai kvepejo, ko negalima essen.gifDar jei vienai gyventi namuose, tai gal tuomet lengviau saldytuve nelaikyti pagundu, ir nereikia kitiems kitokio maisto gaminti smile.gif

As tai gaminu visiem kartu,valgom ta pati,tik vyras gali nakti prabudes leist sau kapot lasinius ar saldainius kibirais ir islikt kudas 😂

Atsakyti

Man irgi visai pradingo ūpas, norisi valgyti, susilaikyti sunku. Aš tai visiems tą patį irgi gaminu. Vyras visuomet šaldytuve turi dešrelių, daktariškos dešros ir lašinių. Lengviausiai atsilaikau prieš lašinius  :D  Šiandien jaučiuosi didvyre, žiauriai įsigeidžiau kažko super skanaus, nulėkiau į parduotuvę, nupirkau dėžę vokiškų sausainių su geru šokoladu ir... grįžusi namo juos padėjau į barą. Pasitenkinau pora marmaledinių saldainių glaistytų šokoladu. Aš jų nemėgstu, tai maža rizika jų padauginti  :ax:

Bijau penktadienio. :4u:​  

Atsakyti
Labas rytas,

O as ikvepta praejusios savaites minuso laikausi labai graziai, graziau nei praejusia savaite, bet svoris sustojo. Nemanau, kad kazka darau blogai, tikriausiai tiesiog toks etapas, kai svoris nusistovi, po to tikiuosi vel kris.

As irgi vyrui gaminu ta pati ka sau, tik kartais ko nors daugiau duodu. Pvz, pati valgau mesa su darzovemis, o jam dar ryziu isverdu. O siaip mano vyras savo raciona dar papildo ledais, sokoladu, rukytom desrelem, suriu, alum ar pan produktais
Atsakyti
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 09 06, 15:05)
Man sveika mityba anksciau buvo labai sunku suderint su seimynos mitybos iprociais, per daug budavo namuose pagundu, kad atsilaikyti, viskas taip skaniai kvepejo, ko negalima  essen.gif Dar jei vienai gyventi namuose, tai gal tuomet lengviau saldytuve nelaikyti pagundu, ir nereikia kitiems kitokio maisto gaminti smile.gif

Labas rytas,
man irgi didelės pagundos namie, nes reikia ruošti valgį dar dviems panelėms, kurios taip ir sukasi aplink šaldytuvą, tada kažko nedavalgo ir aš - "mamašiukšliadėžė" - viską pribaigiu. Bet pradėjau į tai griežčiau žiūrėti ir labiau save kontroliuoti - geriau išmetu, negu į save sumetu likučius biggrin.gif

Kelis vakarus pavyko riboti valgymą nuo 19 val. - gal ir šiandien pavyks prieš rytojaus prisidavimą - labai tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 09 07, 09:10)
Labas rytas,
O as ikvepta praejusios savaites minuso laikausi labai graziai, graziau nei praejusia savaite, bet svoris sustojo. Nemanau, kad kazka darau blogai, tikriausiai tiesiog toks etapas, kai svoris nusistovi, po to tikiuosi vel kris.

Saunuole labai, kad graziai laikaisi 4u.gif
Kad svoris nekrenta, tai tikriausiai stabilizuojasi kolkas arba pms? O gal porciju dyziuose esme ir siaip viso maisto kiekio per diena? Valgant kad ir labai sveika liesa maista, taciau neribojant kiekio (pvz. suvalgant daugiau nei 2000 kcal/d.), galima puikiausiai ir storeti... Savo kailiu isbandyta unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2017 09 06, 19:24)
<p>Man irgi visai pradingo ūpas, norisi valgyti, susilaikyti sunku. Aš tai visiems tą patį irgi gaminu. Vyras visuomet šaldytuve turi dešrelių, daktariškos dešros ir lašinių. Lengviausiai atsilaikau prieš lašinius  biggrin.gif  Šiandien jaučiuosi didvyre, žiauriai įsigeidžiau kažko super skanaus, nulėkiau į parduotuvę, nupirkau dėžę vokiškų sausainių su geru šokoladu ir... grįžusi namo juos padėjau į barą. Pasitenkinau pora marmaledinių saldainių glaistytų šokoladu. Aš jų nemėgstu, tai maža rizika jų padauginti  ax.gif
</p><p>Bijau penktadienio. 4u.gif​  </p>

Jerda, uz didvyriskuma pries deze sausainiu - 4u.gif
O lasiniai man irgi gali neegzistuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Elegantiska~: 07 rugsėjo 2017 - 11:32