Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos, aš jau namie po atsotogų, labai liūdna. O dar ir sergu, tai mityba-gailiu savęs  :oh:  daug naujokių čia, sveikos prisijungę :4u:  bet  kaip trūksta senbuvių :unsure:  :wub: 

kai truputį atsigausiu, susiimsiu, tai prisiduosiu :)

Sveika sugrįžusi  :4u:  O tu kaip tik dabar pasisverki, negi nesmalsu kiek iš tėviškės parsivežei  :ax:  Į lentutę gali ir nerašyti, bet vardan sportinio intereso, kad rankos nesvirtų kai pradėsi laikytis. Peršalimas ar kas rimčiau, sveikatoslinkiu

Atsakyti

Sveika sugrįžusi  :4u:  O tu kaip tik dabar pasisverki, negi nesmalsu kiek iš tėviškės parsivežei  :ax:  Į lentutę gali ir nerašyti, bet vardan sportinio intereso, kad rankos nesvirtų kai pradėsi laikytis. Peršalimas ar kas rimčiau, sveikatoslinkiu

Kažkaip nesmalsu, nesinori dar labiau nuotaikos pasigadint 😬 peršalimas tik su baisuliniu galvos skausmu, nieko, praeis, nesmagu ir tiek kol kas. 

Atsakyti
Sveikatos, nuosta 4u.gif
Bus tik vienas skausmingas prisidavimas, o toliau galesim kartu dziaugtis pliuso naikinimu.

Mano savaitgalis toks daug maz tvarkingas, tai tikiuosi gal net pliuso po jo netureti smile.gif

Sekmingos kitos savaites visoms smile.gif
Atsakyti

Sveikos, aš jau namie po atsotogų, labai liūdna. O dar ir sergu, tai mityba-gailiu savęs  :oh:  daug naujokių čia, sveikos prisijungę :4u:  bet  kaip trūksta senbuvių :unsure:  :wub: 

kai truputį atsigausiu, susiimsiu, tai prisiduosiu :)

Sveika sugrizus 🎈sveikatos😚 

Mano savaitgalis pravalgytas,kazkoks namie prasedetas,ir vel labas lietingas rytas ⛆⛆⛆

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  turiu palikti sia grupe 9 menesiams  :wub: musu seima aplanke gandrai  :clap: . Visoms linkiu didziules sekmes metant kg  :essen:  ir tikiuosi rasti, ka nors,  sioje grupeje  kita vasara :vacation1:​    :bye:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lovely...: 04 rugsėjo 2017 - 08:49
QUOTE(Lovely... @ 2017 09 04, 09:48)
<p>Labas rytas  4u.gif  turiu palikti sia grupe 9 menesiams  wub.gif musu seima aplanke gandrai  clap.gif . Visoms linkiu didziules sekmes metant kg  essen.gif  ir tikiuosi rasti, ka nors,  sioje grupeje  kita vasara vacation1.gif    bye1.gif  </p>

Sveikinimai!!!! Lengvo ir ramaus nesiojimo smile.gif smagaus laukimo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Savaitgali 1 diena buvo sugriesyta...beer.gif essen.gif Ir to pasekme iskart pasijuto, +1kg zoo_taz.gif Bus ka veikt sia savaite showoff.gif

Lovely, sveikinimai didziausi!!! thumb_yello.gif Butinai uzsuk cia ir kita vasara victory.gif

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  turiu palikti sia grupe 9 menesiams  :wub: musu seima aplanke gandrai  :clap: . Visoms linkiu didziules sekmes metant kg  :essen:  ir tikiuosi rasti, ka nors,  sioje grupeje  kita vasara :vacation1:    :bye:  

Sveikinimai didziausi 🤗🤗🤗

Atsakyti

Aciu labai visoms  :wub:  . 

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
sveikinimai būsimai mamytei 4u.gif nuostabus jausmas - ech rolleyes.gif

Aš tai sukuosi darbuose kaip voverė - vis tik rugsėjo pradžia po vasaros sudėtinga: abi mano merginos į mokyklą, būrelius, aš darbus...ir dar buvau sugalvojusi atnaujinti vonią, tai šiandien visą dieną šveičiau, valiau, kilimėlius klojau - bent jau gražu akiai ir judėjimas kažkoks 4u.gif

Geros visoms savaitės mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikinimai, Lovely :4u:  daug gandrų pas mus temoj buvo  :wub: 

Atsakyti
Labas rytas,

Vakar diena atlaikyta smile.gif
Atsakyti