Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Su Naujaisaias, būkim laimingos ir lieknos.

Tokį sveikinimą rašau, o pati tuo metu tortuku mėgaujuosi ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Su Naujaisiais, gražuolės! Sveikų metų  :4u:  :wub: 

Atsakyti

Su Naujaisaias, būkim laimingos ir lieknos.

Tokį sveikinimą rašau, o pati tuo metu tortuku mėgaujuosi ax.gif4u.gif

As irgi ryta su tortu ir kava pradejau :D nugi siandien dar ne pirmadienis :)

Atsakyti

Mano rytas irgi su tortu! Bet taip beveik kas savaitgalį paskutiniu metu 😂

Atsakyti

Na ka,privalgem visko,ryt kimbam i darbus su nauja jega :D kaip gerai,kad maza torciuka kepiau,suvalgem ir nebeliko pagundu namie :)

Atsakyti

Su Naujais Metais brangiosios!  Nuo rytojaus tesiam? 👍🏻  

Kiek man iki vasaros butu realistiska kg numest zinant kokia as bevale?  :hmm: 

Atsakyti
Išdidžiai pasižadu nuo rytdienos nebeleisti saldumynų ir maisto kiekį mažinti. Mano problema vakarinis valgymas. Vis laimė kad pas mus darbas griežtai, kramsnojimai netoleruojami.
Atsakyti

Labas rytas!nuvedziau dicke i darza po pusantro men pertraukos,apsukau garbes rateli su vezimu,dabar skalbiu ir reiks eit namus apsikopt :) eisiu pasiieskosiu kokiu menesiniu challengu internete ir pradesiu daryt :D

Bevale,sakyciau imanoma 10kg tikrai numest,bet tam reiktu jau susiimt :) o jeigu bevaliskai mest tai gal kokiu 5 pavyktu numest :hmm:  bet linkeciau naujus metus pradeti energingiau ir imliau mest kg :4u: 

Jerda,gal vakarienei reiktu rinktis kazko labai uzkisancio skrandi?arba pavakariam kazka sukramsnot,kad nesijaustu alkis ir nebutu ilgas tarpas iki ejimo miegot :hmm: 

Atsakyti

Tai ziaumojat ane visos ? :D 

Atsakyti

sveikos, man kažkoks liūdesys užėjo, kkad šventės baigės, jokio polėkio neliko. Bet bandau laikytis 😉 vyras dar atostogauja šią savaitę, tai sunkiai bus su prisilaikymu, bet stengsiuos. Galvoju atsinaujint kilo narystę, pernai man su jais gerai sportavosi ir mitybą padėjo prisilaikyt ten tie prisidavimai. Varysim biškį į savo Akropolį papramogaut(mergaitės taip vadina), gal ką sau nusipirksiu nuotaikai pasikelt  :rolleyes: 

Atsakyti

sveikos, man kažkoks liūdesys užėjo, kkad šventės baigės, jokio polėkio neliko. Bet bandau laikytis 😉 vyras dar atostogauja šią savaitę, tai sunkiai bus su prisilaikymu, bet stengsiuos. Galvoju atsinaujint kilo narystę, pernai man su jais gerai sportavosi ir mitybą padėjo prisilaikyt ten tie prisidavimai. Varysim biškį į savo Akropolį papramogaut(mergaitės taip vadina), gal ką sau nusipirksiu nuotaikai pasikelt  :rolleyes: 

Maniskis irgi namie,kazkaip irgi mintys nuklysta kad gal ai pasiimt kokia pica ar ka skanaus...bet paskui pagalvoju ner ko cia tempt ta guma ir reik susiimt dabar iskart :) laikykis  :4u:  as irgi apie kilo pagalvoju,ne kiek del maisto,bet labiau del sporto,nes as tokia nesportininke tai man praverstu kontrole  :D 

Atsakyti

Maniskis irgi namie,kazkaip irgi mintys nuklysta kad gal ai pasiimt kokia pica ar ka skanaus...bet paskui pagalvoju ner ko cia tempt ta guma ir reik susiimt dabar iskart :) laikykis  :4u:  as irgi apie kilo pagalvoju,ne kiek del maisto,bet labiau del sporto,nes as tokia nesportininke tai man praverstu kontrole  :D

Vava, man ir dėl sporto labiausiai, nes su maistu kaip ir susivaldau dažniausiai, nors ten visai gerų lengvų patiekalų ir yra, dėl įvairovės nepakenktų :)) jaučiu pirksiu :)

Atsakyti