Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mielos mergaitės,

labai norėčiau būti prijungta į jūsų draugišką grupę. Dalyvavau (ir iki šiol ten viena kaip vaiduoklis prisiduodu) kitoje temoje, bet kad ten nėra net su kuo pakalbėti......... - ar priimtumėt?
Nerandu informacijos, kada ir kaip čia reikia prisiduoti ax.gif

Mano esamas svoris 75,3 kg., ūgis 168 cm. Pirmasis siekiamas tikslas - 70 kg.
Esu priklausoma nuo emocinio valgymo ir užkandžiavimų. Tikiuosi su tuo kovoti gerdama daugiau vandens, valgydama 3-4 k. per dieną ir nevalgydama nuo 18 val.

4u.gif

Sveika,junkis 🎈o pradinis svoris ir yra tie 75?

Atsakyti
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 08 30, 13:00)
Prisiduodam penktadieniais. Kaip suprantu, tu jau turi svorio metimo istorija, kiek daugiausiai esi sverusi?

Sveikutės,
ačiū, kad priimat į savo šeimą.
Daugiausiai svėriau kai buvau nestuke.gif , tačiau po abiejų nėštumų buvau numetusi iki 69 kg., o dabar tik lipu aukštyn unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(frolka25 @ 2017 08 30, 15:01)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Sveika,junkis 🎈o pradinis svoris ir yra tie 75?</p>

Taip 4u.gif
Atsakyti
Diena atlaikyta smile.gif ir net truputi pasportavusi jauciuosi, buvau su dukryte baseine smile.gif
Atsakyti

Diena atlaikyta ✔

Atsakyti

Laba ryta,su paskutine vasaros diena🎈🎈🎈

Atsakyti
Labas rytas,

Geros paskutines vasaros dienos, kad ryt skaiciukai nudziugintu smile.gif
Atsakyti
Labas!
Vakar diena atlaikyta ax.gif

Aciu, merginos, kad pasidalnot kokais budais maitinates, liekninates 4u.gif Labai faini jusu budai, svarbu kad tik padetu ir numesti, ir paskui islaikyti 4u.gif Jeigu tik ir po to visa laika panasiai galesit maitintis, jums tinka ir patinka - tai ir liuks mirksiukas.gif

QUOTE(LietausMelyna @ 2017 08 29, 13:46)
Sveikos,

Mano tikslas valgyti vertinga, baltymu turinti maista. Taigi riboju saldumynus, beveik nevalgau miltu. Nors savaitgali tradiciniai pusryciai pas mus yra blynai is pilnagrudziu avizu miltu. Siaip pas mane pusryciams kose su vaisiais arba kiausiniai arba varske (varsketukai). Pietums mesa/ zuvis su darzovemis, kartais grikiu ar bulviu patiekalas, buna ir kokia sotesne sriuba su kruopomis. Vakarienei varske/ varskes suris/ darzoviu sriuba/ salotos. Uzkandziams tarp valgiu jei isalkstu buna vaisiai, uogos, kava su pienu, kakava, stikline kefyro. Savaitgaliais kai susitinkam su draugais/ giminaiciais pasitaiko koks pyragas ar ledai smile.gif bet stengiuosi nepadauginti. Alkoholis man neegzistuoja, nes maitinu dukryte smile.gif

Sveika mityba ir as anksciau meginau, gan ilga laika prie jos pratinausi. Bet neprigijo ji man niekaip, per sunku buvo, nejauciau jokio malonumo taip maitintis verysad.gif Labai pradejo traukti prie nesveiku produktu, keptu, riebiu, o jau saldumynai, sokoladai ir bandeles - tikra manija pasidare, nutrukdavau savaitgaliais ir prisivalgydavau kiek tik telpa, kaip narkotikas koks pasidare doh.gif , net dabar keista. O nuo pirmadienio - vel sveika mityba, kurios kiekiu neribojau, tik ziurejau ka valgau, kad neriebu butu, baltymu daugiau, vitaminu ir pan. Tai nuo tokio kudinimosi su reguliariais nutrukimais nuo pavadzio - ne tik kad nenumeciau, bet dar ir priaugau blush2.gif Supratau, kad reikia bandyt koki kita buda, sitas man per sunkus, jei vis nutrukstu kaip nuo grandines ir pagalvojau, kad visa gyvenima vien sveikuoliskai maitintis vistiek negaleciau. Sunku surasti ta sau tinkanti buda, kad ir prievartos sau nebutu, ir valgyt viska galetum, sventese, baliukuose dalyvaut drasiai, o dar ir lieknetum smile.gif

Mazule, sveika prisijungus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 08 29, 20:58)
Mano diena irgi atlaikyta, saldytuvas pilnas teisingo maisto, tai galeciau sia savaite nebepaslysti smile.gif tik va namie vestuvinis sakotis stovi, tai nezinau, ka su juo daryti, nors imk ir ismesk...

Lietaus Melyna, o tai kieno cia vestuves buvo? Gal tavosios kartais bigsmile.gif, ar tiesiog kaip svecias buvai?
O sakotis, tai skanus skanumynas prie kavos essen.gif ar kokios liekninancios arbatos hihihi.gif
Atsakyti
Mazule, o kaip tau 69 buvo pavyke anskciau pasiekti, kokiais budais? 4u.gif
Papildyta:
Paskaiciavau, kiek cia as kartu per diena iki 19 val. valgau. Tai kokie 4-5 kartai savaime gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 08 31, 17:02)
Mazule, o kaip tau 69 buvo pavyke anskciau pasiekti, kokiais budais?  4u.gif

Labai natūraliai - du maži vaikai namie, stresas ir nemiegotos naktys biggrin.gif O va dabar jau 3 metai kaip nurimusi, dirbanti vadovaujantį darbą, sėdinti prie kompiuterio ir sėkmingai kopianti su svoriu aukštyn unsure.gif
Aš dar neradau tokio būdo, kuris man tiktų visam gyvenimui. Galiu laikytis drausmės ryte ir dieną, bet vakare nutrūkstu... unsure.gif
Atsakyti

Diena atlaikyta,nepamirskit ryt prisiduot 🎈

Atsakyti
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 08 31, 16:32)
Sveika mityba ir as anksciau meginau, gan ilga laika prie jos pratinausi. Bet neprigijo ji man niekaip, per sunku buvo, nejauciau jokio malonumo taip maitintis verysad.gif Labai pradejo traukti prie nesveiku produktu, keptu, riebiu, o jau saldumynai, sokoladai ir bandeles - tikra manija pasidare, nutrukdavau savaitgaliais ir prisivalgydavau kiek tik telpa, kaip narkotikas koks pasidare  doh.gif , net dabar keista. O nuo pirmadienio - vel sveika mityba, kurios kiekiu neribojau, tik ziurejau ka valgau, kad neriebu butu, baltymu daugiau, vitaminu ir pan. Tai nuo tokio kudinimosi su reguliariais nutrukimais nuo pavadzio - ne tik kad nenumeciau, bet dar ir priaugau  blush2.gif Supratau, kad reikia bandyt koki kita buda, sitas man per sunkus, jei vis nutrukstu kaip nuo grandines ir pagalvojau, kad visa gyvenima vien sveikuoliskai maitintis vistiek negaleciau. Sunku surasti ta sau tinkanti buda, kad ir prievartos sau nebutu, ir valgyt viska galetum, sventese, baliukuose dalyvaut drasiai, o dar ir lieknetum  smile.gif

Lietaus Melyna, o tai kieno cia vestuves buvo? Gal tavosios kartais bigsmile.gif, ar tiesiog kaip svecias buvai? 
O sakotis, tai skanus skanumynas prie kavos  essen.gif ar kokios liekninancios arbatos  hihihi.gif

As tai siaip dabar tokia atsipalaidavusi su maistu jauciuosi, varske uzsipilu saldziu jogurtu ar vistiena pasidarau grietineles padaze. Buvo laikai kai meciau svori su grieztesne mityba, tada tiek buvau atpratusi nuo saldumynu, kad po ilgo laiko kazka saldaus suvalgius bloga pasidare. Bet tada atsirado darbas su ilgais virsvalandziais ir po truputi mityba sugedo. Bet siaip man taip laikytis nesunku. Beda tik su sventem ir vat jeigu nepavalgau, stipriai isalkstu, tada jau visokiu nesamniu noriu.

Vestuves ne mano, bet artimu draugu, mes buvom liudininkai.
Papildyta:
Diena atlaikyta, nors pusryciams buvo sakotis su arbata, bet pietus ir vakariene buvo labai grazus smile.gif
Atsakyti

Smagu kad didėja mūsų gretos.  :4u:  Aš čia užsuku pasiskaityti, tik kai pati nelabai turiu ką pasakyti, tai ir ramiai tyliu :)  Po gimtadieninio savaitgalio grįžinėti į vėžias bandau. Kiek išeina, tiek. Jaučiu kad pilvas atsikišo  :oh:  Gerai kad darbo jau pora dienų važiuojame į kaimą, padedam tėvams bulves kasti. Puiki ir produktyvi mankštelė po sėdimo darbo. O kas maloniausia tai ir rezultatas matosi, jei ne svorio, tai nors bulvių kiekis  :bigsmile: . Sėkmės visoms ryt. 

Atsakyti