Vakar diena atlaikyta. Siandien irgi nebus problemu.
Lovely, nuo siandien laikykis, niekada nevelu
Norint tikslo pasiekti reikia ritmo, pastovaus rezimo. Slydinejant kas savaitgali ar darbo dienomis, nelabai kas gero bus, tik pirmyn-atgal su svoriu blaskymasis. Zymiai daugiau griesyt galesit, kai jau tikslas bus pasiektas ir beliks svori tik palaikyti. Tuomet galima kas savaitgali su tuo pirmyn-atgal zaisti
Ir reikia labai gerai del pasirinkto dietinimosi budo pagalvoti metant kg. Gal jis per grieztas, kad neiseina pastoviai laikytis ir paslystama reguliariai? Geriau rinktis toki mitybos rezima, kurio visa gyvenima po to daugmaz prisilaikyti galetumet, kad numesta svori islaikyti. Neimti sau per sunkaus ir per griezto budo, neatsisakyti megstamu skaniu ar ala ''draudziamu'' produktu jokiais budais. Nes tuomet ir nutrukstam savaitgaliais ir ne tik
Gaila, nezinau kaip konkreciai kuri lieknejate, ka valgote, ko sau neleidziate. Visos kcal pasiskaiciuojate apytiksliai, ar be jokiu skaiciavimu is akies porcijas mazesnes valgote. O gal kas pagal dietologo sudaryta spec. valgiarasti maitinates? Ar tas MĖ kartais nereiskia ''suvalgyti per diena kuo maziau''?
Ir idomu, kaip su alkoholiniais gerimais darote, mesdamos svori Leidziate sau dietos metu pasimegauti kokteiliu, vynu, alumi ir pan.? Ar iskaiciuojate alkoholio kalorijas i dienos kcal suma, ar tiesiog nubraukiate ta diena kaip paklydima? Va, kiek klausimu, gal netinges kas atsakyti
Mano tikslas valgyti vertinga, baltymu turinti maista. Taigi riboju saldumynus, beveik nevalgau miltu. Nors savaitgali tradiciniai pusryciai pas mus yra blynai is pilnagrudziu avizu miltu. Siaip pas mane pusryciams kose su vaisiais arba kiausiniai arba varske (varsketukai). Pietums mesa/ zuvis su darzovemis, kartais grikiu ar bulviu patiekalas, buna ir kokia sotesne sriuba su kruopomis. Vakarienei varske/ varskes suris/ darzoviu sriuba/ salotos. Uzkandziams tarp valgiu jei isalkstu buna vaisiai, uogos, kava su pienu, kakava, stikline kefyro. Savaitgaliais kai susitinkam su draugais/ giminaiciais pasitaiko koks pyragas ar ledai bet stengiuosi nepadauginti. Alkoholis man neegzistuoja, nes maitinu dukryte
Labas prie pu-erh puodelio!
Vakar diena atlaikyta. Siandien irgi nebus problemu.
Lovely, nuo siandien laikykis, niekada nevelu
Norint tikslo pasiekti reikia ritmo, pastovaus rezimo. Slydinejant kas savaitgali ar darbo dienomis, nelabai kas gero bus, tik pirmyn-atgal su svoriu blaskymasis. Zymiai daugiau griesyt galesit, kai jau tikslas bus pasiektas ir beliks svori tik palaikyti. Tuomet galima kas savaitgali su tuo pirmyn-atgal zaisti
Ir reikia labai gerai del pasirinkto dietinimosi budo pagalvoti metant kg. Gal jis per grieztas, kad neiseina pastoviai laikytis ir paslystama reguliariai? Geriau rinktis toki mitybos rezima, kurio visa gyvenima po to daugmaz prisilaikyti galetumet, kad numesta svori islaikyti. Neimti sau per sunkaus ir per griezto budo, neatsisakyti megstamu skaniu ar ala ''draudziamu'' produktu jokiais budais. Nes tuomet ir nutrukstam savaitgaliais ir ne tik
Gaila, nezinau kaip konkreciai kuri lieknejate, ka valgote, ko sau neleidziate. Visos kcal pasiskaiciuojate apytiksliai, ar be jokiu skaiciavimu is akies porcijas mazesnes valgote. O gal kas pagal dietologo sudaryta spec. valgiarasti maitinates? Ar tas MĖ kartais nereiskia ''suvalgyti per diena kuo maziau''?
Ir idomu, kaip su alkoholiniais gerimais darote, mesdamos svori Leidziate sau dietos metu pasimegauti kokteiliu, vynu, alumi ir pan.? Ar iskaiciuojate alkoholio kalorijas i dienos kcal suma, ar tiesiog nubraukiate ta diena kaip paklydima? Va, kiek klausimu, gal netinges kas atsakyti
Alkoholio nevartoju maitinu vis dar as tai laikaus ME,bet as valgau viska,tik valgau 3kart dienoj,nes man visad pakisa koja jei as leidziu sau pauzkandziaut,nes ryskiai tada nebejauciu ribu ir didziausia beda vis dar emocinis valgymas,saves guodimas maistu,bet cia jau kita problema ir reiktu atrasti kuom pakeist sita reikala
Diena atlaikyta 🎈
Mano diena irgi atlaikyta, saldytuvas pilnas teisingo maisto, tai galeciau sia savaite nebepaslysti tik va namie vestuvinis sakotis stovi, tai nezinau, ka su juo daryti, nors imk ir ismesk...
frolka, kiek tavo mazajam, kuri dar maitini?
11 men
Laba ryta
Grizo mano mmm po sitiek ramiu menesiu,dabar viskas aisku kodel jauciuos ispampus kaip erke 😂
labai norėčiau būti prijungta į jūsų draugišką grupę. Dalyvavau (ir iki šiol ten viena kaip vaiduoklis prisiduodu) kitoje temoje, bet kad ten nėra net su kuo pakalbėti......... - ar priimtumėt?
Nerandu informacijos, kada ir kaip čia reikia prisiduoti
Mano esamas svoris 75,3 kg., ūgis 168 cm. Pirmasis siekiamas tikslas - 70 kg.
Esu priklausoma nuo emocinio valgymo ir užkandžiavimų. Tikiuosi su tuo kovoti gerdama daugiau vandens, valgydama 3-4 k. per dieną ir nevalgydama nuo 18 val.
labai norėčiau būti prijungta į jūsų draugišką grupę. Dalyvavau (ir iki šiol ten viena kaip vaiduoklis prisiduodu) kitoje temoje, bet kad ten nėra net su kuo pakalbėti......... - ar priimtumėt?
Esu priklausoma nuo emocinio valgymo ir užkandžiavimų. Tikiuosi su tuo kovoti gerdama daugiau vandens, valgydama 3-4 k. per dieną ir nevalgydama nuo 18 val.
Sveika, kuo daugiau, tuo linksmiau
Prisiduodam penktadieniais. Kaip suprantu, tu jau turi svorio metimo istorija, kiek daugiausiai esi sverusi?
Mielos mergaitės,
Sveika,junkis 🎈o pradinis svoris ir yra tie 75?
Mielos mergaitės,
Sveika,junkis 🎈o pradinis svoris ir yra tie 75?