Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas prie pu-erh puodelio! drinks_cheers.gif

Vakar diena atlaikyta. Siandien irgi nebus problemu.

Lovely, nuo siandien laikykis, niekada nevelu 4u.gif

Norint tikslo pasiekti reikia ritmo, pastovaus rezimo. Slydinejant kas savaitgali ar darbo dienomis, nelabai kas gero bus, tik pirmyn-atgal su svoriu blaskymasis. Zymiai daugiau griesyt galesit, kai jau tikslas bus pasiektas ir beliks svori tik palaikyti. Tuomet galima kas savaitgali su tuo pirmyn-atgal zaisti mirksiukas.gif
Ir reikia labai gerai del pasirinkto dietinimosi budo pagalvoti metant kg. Gal jis per grieztas, kad neiseina pastoviai laikytis ir paslystama reguliariai? Geriau rinktis toki mitybos rezima, kurio visa gyvenima po to daugmaz prisilaikyti galetumet, kad numesta svori islaikyti. Neimti sau per sunkaus ir per griezto budo, neatsisakyti megstamu skaniu ar ala ''draudziamu'' produktu jokiais budais. Nes tuomet ir nutrukstam savaitgaliais ir ne tik unsure.gif
Gaila, nezinau kaip konkreciai kuri lieknejate, ka valgote, ko sau neleidziate. Visos kcal pasiskaiciuojate apytiksliai, ar be jokiu skaiciavimu is akies porcijas mazesnes valgote. O gal kas pagal dietologo sudaryta spec. valgiarasti maitinates? Ar tas MĖ kartais nereiskia ''suvalgyti per diena kuo maziau''? g.gif
Ir idomu, kaip su alkoholiniais gerimais darote, mesdamos svori rolleyes.gif Leidziate sau dietos metu pasimegauti kokteiliu, vynu, alumi ir pan.? ax.gif Ar iskaiciuojate alkoholio kalorijas i dienos kcal suma, ar tiesiog nubraukiate ta diena kaip paklydima? Va, kiek klausimu, gal netinges kas atsakyti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano tikslas valgyti vertinga, baltymu turinti maista. Taigi riboju saldumynus, beveik nevalgau miltu. Nors savaitgali tradiciniai pusryciai pas mus yra blynai is pilnagrudziu avizu miltu. Siaip pas mane pusryciams kose su vaisiais arba kiausiniai arba varske (varsketukai). Pietums mesa/ zuvis su darzovemis, kartais grikiu ar bulviu patiekalas, buna ir kokia sotesne sriuba su kruopomis. Vakarienei varske/ varskes suris/ darzoviu sriuba/ salotos. Uzkandziams tarp valgiu jei isalkstu buna vaisiai, uogos, kava su pienu, kakava, stikline kefyro. Savaitgaliais kai susitinkam su draugais/ giminaiciais pasitaiko koks pyragas ar ledai smile.gif bet stengiuosi nepadauginti. Alkoholis man neegzistuoja, nes maitinu dukryte smile.gif
Atsakyti

Labas prie pu-erh puodelio! drinks_cheers.gif

Vakar diena atlaikyta. Siandien irgi nebus problemu.

Lovely, nuo siandien laikykis, niekada nevelu 4u.gif

Norint tikslo pasiekti reikia ritmo, pastovaus rezimo. Slydinejant kas savaitgali ar darbo dienomis, nelabai kas gero bus, tik pirmyn-atgal su svoriu blaskymasis. Zymiai daugiau griesyt galesit, kai jau tikslas bus pasiektas ir beliks svori tik palaikyti. Tuomet galima kas savaitgali su tuo pirmyn-atgal zaisti mirksiukas.gif
Ir reikia labai gerai del pasirinkto dietinimosi budo pagalvoti metant kg. Gal jis per grieztas, kad neiseina pastoviai laikytis ir paslystama reguliariai? Geriau rinktis toki mitybos rezima, kurio visa gyvenima po to daugmaz prisilaikyti galetumet, kad numesta svori islaikyti. Neimti sau per sunkaus ir per griezto budo, neatsisakyti megstamu skaniu ar ala ''draudziamu'' produktu jokiais budais. Nes tuomet ir nutrukstam savaitgaliais ir ne tik unsure.gif
Gaila, nezinau kaip konkreciai kuri lieknejate, ka valgote, ko sau neleidziate. Visos kcal pasiskaiciuojate apytiksliai, ar be jokiu skaiciavimu is akies porcijas mazesnes valgote. O gal kas pagal dietologo sudaryta spec. valgiarasti maitinates? Ar tas MĖ kartais nereiskia ''suvalgyti per diena kuo maziau''? g.gif
Ir idomu, kaip su alkoholiniais gerimais darote, mesdamos svori rolleyes.gifLeidziate sau dietos metu pasimegauti kokteiliu, vynu, alumi ir pan.? ax.gifAr iskaiciuojate alkoholio kalorijas i dienos kcal suma, ar tiesiog nubraukiate ta diena kaip paklydima? Va, kiek klausimu, gal netinges kas atsakyti blush2.gif

Alkoholio nevartoju maitinu vis dar :) as tai laikaus ME,bet as valgau viska,tik valgau 3kart dienoj,nes man visad pakisa koja jei as leidziu sau pauzkandziaut,nes ryskiai tada nebejauciu ribu :) ir didziausia beda vis dar emocinis valgymas,saves guodimas maistu,bet cia jau kita problema ir reiktu atrasti kuom pakeist sita reikala 

Atsakyti

Diena atlaikyta 🎈

Atsakyti
Mano diena irgi atlaikyta, saldytuvas pilnas teisingo maisto, tai galeciau sia savaite nebepaslysti smile.gif tik va namie vestuvinis sakotis stovi, tai nezinau, ka su juo daryti, nors imk ir ismesk...

frolka, kiek tavo mazajam, kuri dar maitini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LietausMelyna: 29 rugpjūčio 2017 - 19:59

Mano diena irgi atlaikyta, saldytuvas pilnas teisingo maisto, tai galeciau sia savaite nebepaslysti smile.giftik va namie vestuvinis sakotis stovi, tai nezinau, ka su juo daryti, nors imk ir ismesk...

frolka, kiek tavo mazajam, kuri dar maitini?

11 men :) 

Laba ryta :)

Atsakyti

Grizo mano mmm po sitiek ramiu menesiu,dabar viskas aisku kodel jauciuos ispampus kaip erke 😂

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Labai tikiuosi, kad ir man pavyks iki metu ismaitinti, labai noreciau smile.gif o jei dar tuo paciu ir mm iki to laiko nesirodys, bus visai puiku, nes ju tai visiskai nepasiilgau.

Geros dieneles visoms smile.gif
Atsakyti
Mielos mergaitės,

labai norėčiau būti prijungta į jūsų draugišką grupę. Dalyvavau (ir iki šiol ten viena kaip vaiduoklis prisiduodu) kitoje temoje, bet kad ten nėra net su kuo pakalbėti......... - ar priimtumėt?
Nerandu informacijos, kada ir kaip čia reikia prisiduoti ax.gif

Mano esamas svoris 75,3 kg., ūgis 168 cm. Pirmasis siekiamas tikslas - 70 kg.
Esu priklausoma nuo emocinio valgymo ir užkandžiavimų. Tikiuosi su tuo kovoti gerdama daugiau vandens, valgydama 3-4 k. per dieną ir nevalgydama nuo 18 val.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 30 rugpjūčio 2017 - 08:44
QUOTE(Mazule @ 2017 08 30, 09:44)
Mielos mergaitės,

labai norėčiau būti prijungta į jūsų draugišką grupę. Dalyvavau (ir iki šiol ten viena kaip vaiduoklis prisiduodu) kitoje temoje, bet kad ten nėra net su kuo pakalbėti......... - ar priimtumėt?
Nerandu informacijos, kada ir kaip čia reikia prisiduoti  ax.gif

Esu priklausoma nuo emocinio valgymo ir užkandžiavimų. Tikiuosi su tuo kovoti gerdama daugiau vandens, valgydama 3-4 k. per dieną  ir nevalgydama nuo 18 val.

4u.gif

Sveika, kuo daugiau, tuo linksmiau smile.gif
Prisiduodam penktadieniais. Kaip suprantu, tu jau turi svorio metimo istorija, kiek daugiausiai esi sverusi?
Atsakyti

Mielos mergaitės,

Esu priklausoma nuo emocinio valgymo ir užkandžiavimų. Tikiuosi su tuo kovoti gerdama daugiau vandens, valgydama 3-4 k. per dieną ir nevalgydama nuo 18 val.

4u.gif

Sveika,junkis 🎈o pradinis svoris ir yra tie 75?

Atsakyti

Mielos mergaitės,

4u.gif

Sveika,junkis 🎈o pradinis svoris ir yra tie 75?

Atsakyti