Sveikos,
Pas mane kazkoks zveriskas apetitas, atrodo ka tik pavalgiau ir vel valgyt noriu. Tai nesijauciu nei smaliziaujanti, nei kokias nesamones valganti, bet tiesiog porcijos dideles. Tai ziuresiu, koki rezultata atnes man tokia mityba.
Gal vandens daugiau pagert reiktu,gal apgausi skrandi ;)
Diena atlaikyta🎈
Diena atlaikyta.
dėkui Frolka, iš kart ramiau dirbti sekėsi, jau žinojau savo minimalų tikslą. Vos tik grįžau į darbą ir vėl kojos tinti pradėjo
Geriu ir vandeni, ir arbata, ir agurkus valgau
Diena atlaikyta, tik jauciuosi biski kliuksinti nuo skysciu kiekio vakarienei dar puse litro pasuku isgeriau
Labas rytas. Istynimo rezultatas +0,8kg daugiau nei vakar ryte
Labas rytas. Istynimo rezultatas +0,8kg daugiau nei vakar ryte
Skysciai kaupiasi matyt.
Laba ryta🎈
Aciukas, supratau Na pranesk po to, kaip seksis O tu, beje, besilieknindama su 1800 nevalgei gal ir po 18-19 val.? Ar valgei bet kada ir velai vakare, tik svarbu paros normos nevirsydavai ir svoris krito?
Papildyta:
Nenusimink, Jerda Pabegs tie skysciai.
Sveikos! Vakar diena atlaikyta
Aciukas, supratau Na pranesk po to, kaip seksis O tu, beje, besilieknindama su 1800 nevalgei gal ir po 18-19 val.? Ar valgei bet kada ir velai vakare, tik svarbu paros normos nevirsydavai ir svoris krito?
Papildyta:
Nenusimink, Jerda Pabegs tie skysciai.
As apskritai stengiuos nebevalgyt nuo 19 val visada,nes mes anksti einam gult tai vakariene gaunasi 18.30-19.
Mes jau po lauko,kilometrazas iveiktas,gaminu pietus 🎈
Sveikos
Mes su seimyna isvaziavom savaitgaliui i kaima tai va valgau pilna burna silauoges ir galvoju, lad labai sveika
Nezinau, ar rasiu cia svarstykles, tai gali buti, kad ryt neprisiduosiu.
Gero laiko🎈
Mano diena atlaikyta,geru ryt skaiciuku visom 🎈