Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikos,

Pas mane kazkoks zveriskas apetitas, atrodo ka tik pavalgiau ir vel valgyt noriu. Tai nesijauciu nei smaliziaujanti, nei kokias nesamones valganti, bet tiesiog porcijos dideles. Tai ziuresiu, koki rezultata atnes man tokia mityba.
Atsakyti

Sveikos,

Pas mane kazkoks zveriskas apetitas, atrodo ka tik pavalgiau ir vel valgyt noriu. Tai nesijauciu nei smaliziaujanti, nei kokias nesamones valganti, bet tiesiog porcijos dideles. Tai ziuresiu, koki rezultata atnes man tokia mityba.

Gal vandens daugiau pagert reiktu,gal apgausi skrandi ;)

Atsakyti

Diena atlaikyta🎈

Atsakyti

Diena atlaikyta.

Atsakyti

dėkui Frolka, iš kart ramiau dirbti sekėsi, jau žinojau savo minimalų tikslą. Vos tik grįžau į darbą ir vėl kojos tinti pradėjo :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 08 16, 15:09)
Gal vandens daugiau pagert reiktu,gal apgausi skrandi ;)

Geriu ir vandeni, ir arbata, ir agurkus valgau biggrin.gif

Diena atlaikyta, tik jauciuosi biski kliuksinti nuo skysciu kiekio smile.gif vakarienei dar puse litro pasuku isgeriau biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas. Istynimo rezultatas +0,8kg :oh:​ daugiau nei vakar ryte

Atsakyti

Labas rytas. Istynimo rezultatas +0,8kg :oh: daugiau nei vakar ryte

Skysciai kaupiasi matyt.

Laba ryta🎈

Atsakyti
Sveikos! Vakar diena atlaikyta ax.gif

QUOTE(frolka25 @ 2017 08 16, 14:46)
Kad dabar bandau numest ka vel privalgiau per savaitgali 😂 tai laikaus kaip laikiusis,gal jei nebuciau 3 dienas valgius beleka ir belekiek,gal jau buciau galejus padidint kaloriju skaiciu.nors siaip as nejauciu kazkokio alkio ar dar ko,greiciausiai tas papildomas kalorijas kokiam saldainiui atiduociau 😂😂😂 jei si savaitgali neuzesiu tai kita savaite pasakysiu ar galiu sau leist didint kaloriju skaiciu ir svoris neaugs ar lik svajone sveika -laikytis teks visada 😂

Aciukas, supratau smile.gif Na pranesk po to, kaip seksis 4u.gif O tu, beje, besilieknindama su 1800 nevalgei gal ir po 18-19 val.? Ar valgei bet kada ir velai vakare, tik svarbu paros normos nevirsydavai ir svoris krito?
Papildyta:
QUOTE(Jerda @ 2017 08 17, 07:04)
Labas rytas. Istynimo rezultatas +0,8kg doh.gif​ daugiau nei vakar ryte

Nenusimink, Jerda console.gif Pabegs tie skysciai.
Atsakyti

Sveikos! Vakar diena atlaikyta ax.gif

Aciukas, supratau smile.gifNa pranesk po to, kaip seksis 4u.gifO tu, beje, besilieknindama su 1800 nevalgei gal ir po 18-19 val.? Ar valgei bet kada ir velai vakare, tik svarbu paros normos nevirsydavai ir svoris krito?
Papildyta:

Nenusimink, Jerda console.gifPabegs tie skysciai.

As apskritai stengiuos nebevalgyt nuo 19 val visada,nes mes anksti einam gult tai vakariene gaunasi 18.30-19.

Mes jau po lauko,kilometrazas iveiktas,gaminu pietus 🎈

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mes su seimyna isvaziavom savaitgaliui i kaima smile.gif tai va valgau pilna burna silauoges ir galvoju, lad labai sveika biggrin.gif

Nezinau, ar rasiu cia svarstykles, tai gali buti, kad ryt neprisiduosiu.
Atsakyti

Sveikos smile.gif

Mes su seimyna isvaziavom savaitgaliui i kaima smile.giftai va valgau pilna burna silauoges ir galvoju, lad labai sveika biggrin.gif

Nezinau, ar rasiu cia svarstykles, tai gali buti, kad ryt neprisiduosiu.

Gero laiko🎈

Mano diena atlaikyta,geru ryt skaiciuku visom 🎈

Atsakyti