Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba ryta :)

Atsakyti
Laba ryta smile.gif

As siandien uzlipau paziureti, kaip sekasi savaitei ipusejus, motyvacijos pasisemti, tai issigandau... o po to supratau, kad slapias ranksluostis ant plauku biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryta smile.gif

As siandien uzlipau paziureti, kaip sekasi savaitei ipusejus, motyvacijos pasisemti, tai issigandau... o po to supratau, kad slapias ranksluostis ant plauku biggrin.gif

😂😂 as pasisveriau ir supratau kad pyragelis ant klubu kabo dar 😂😂😂🎉

Atsakyti
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 08 15, 11:03)
Laba ryta smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif Ot streso apturejai... hihihi.gif

O as pasisveriau, apimtis pasimatavau ir pamaciau, kad uzvakarykscio persivalgymo pasekmes siandien visgi islindo doh.gif Persivalgymas yra blogis devil.gif
Atsakyti

Diena atlaikyta  :clap_1:​ 

Atsakyti

Laba ryta,vakar diena atlaikyta ! Namai sutvarkyti,leksim i lauka :D

Atsakyti

Labas rytas,baigėsi poilsis. Frolka primink koks mano paskutinis skaičiukas po kablelio lentuteje? Telefone lentutes nerodo, o ieškoti nėra laiko. Bet smalsu nors pasiusk, kiek čia man reiks pasispausti kad penktadienį nors jau 0 būtų 

Atsakyti

Labas rytas,baigėsi poilsis. Frolka primink koks mano paskutinis skaičiukas po kablelio lentuteje? Telefone lentutes nerodo, o ieškoti nėra laiko. Bet smalsu nors pasiusk, kiek čia man reiks pasispausti kad penktadienį nors jau 0 būtų 

113,6 lentelej🎈

Atsakyti
Laba ryta! Vakarykste diena atlaikyta ax.gif , Pu-erh arbata uzkaista mirksiukas.gif
Pms'as kamuoja, tai ant visko sokoladinio traukia... Bet iki 19 val. galima essen.gif Kaip tik prie liekninancios arbatos labai skaniai tinka hihihi.gif
Atsakyti

Laba ryta! Vakarykste diena atlaikyta ax.gif, Pu-erh arbata uzkaista mirksiukas.gif
Pms'as kamuoja, tai ant visko sokoladinio traukia... Bet iki 19 val. galima essen.gifKaip tik prie liekninancios arbatos labai skaniai tinka hihihi.gif

😂😂😂

Atsakyti
Frolka, minejai, kad dabar prie svorio stabilizavimo rezimo perejai. O kaip dabar su mityba darai? Ir toliau valgyti reikia neperzengiant 1800 kcal ribos, kad svoris toks pats laikytusi? Ar kaip tik padidinai iki kokiu 2000? 4u.gif
Atsakyti

Frolka, minejai, kad dabar prie svorio stabilizavimo rezimo perejai. O kaip dabar su mityba darai? Ir toliau valgyti reikia neperzengiant 1800 kcal ribos, kad svoris toks pats laikytusi? Ar kaip tik padidinai iki kokiu 2000? 4u.gif

Kad dabar bandau numest ka vel privalgiau per savaitgali 😂 tai laikaus kaip laikiusis,gal jei nebuciau 3 dienas valgius beleka ir belekiek,gal jau buciau galejus padidint kaloriju skaiciu.nors siaip as nejauciu kazkokio alkio ar dar ko,greiciausiai tas papildomas kalorijas kokiam saldainiui atiduociau 😂😂😂 jei si savaitgali neuzesiu tai kita savaite pasakysiu ar galiu sau leist didint kaloriju skaiciu ir svoris neaugs ar lik svajone sveika -laikytis teks visada 😂

Atsakyti