Labas rytas, gal mano svorio i lentelę nerašyki, istinusi siaubingai nuo karščių 115.9
Labas rytas, gal mano svorio i lentelę nerašyki, istinusi siaubingai nuo karščių 115.9
Ok,paliksiu praeitos sav skaicius🎈
Labas rytas,pas mane 69.9🎉🎈 tikslas pasiektas,keiciu svorio metimo rezima i svorio palaikyma,pakolkas nemanau kad reik mest dar,nes noriu tiesiog duot organizmui atsigaut,o paskiau matysiu gal sieksiu kazkada svajotu 65
Labas rytas, 84 va ka reiskia , kai nesusiemi...
Labas rytas, 84 va ka reiskia , kai nesusiemi...
Buna visom pasitaiko
frolka, didziausi sveikinimai
As siandien irgi visai dziugi 90,9
🎈 minusa isspaudei ;)
Geras Na, juk irgi neblogai Man tai kazkaip visai padeda svori krutint. Jei tik prilimpa koks sugrizelis kg ar keli - tuoj as ji per savaite ar kelias su Pu-erh atgal isveju
Frolka, sveikinu labai labai, tiksla pasiekus, saunuole!
Sveikutes!
Geras Na, juk irgi neblogai Man tai kazkaip visai padeda svori krutint. Jei tik prilimpa koks sugrizelis kg ar keli - tuoj as ji per savaite ar kelias su Pu-erh atgal isveju
Frolka, sveikinu labai labai, tiksla pasiekus, saunuole!
Aciuu 🎈 kazkaip net keista,nes ilgai tie 70 kabojo tiksliniai taip ir nepasiekti
As kaip sia savaite prie jusu prisijungiau, taip pas mane prilipelis -1kg issigandes ir pabego
Bet ant nosies savaitgalis... Reiks stengtis per daug negriesint
As kaip sia savaite prie jusu prisijungiau, taip pas mane prilipelis -1kg issigandes ir pabego
Bet ant nosies savaitgalis... Reiks stengtis per daug negriesint
A tu nori but i lentele itraukta ar ne? sveikinu atsikracius prielipos 😂
Frolkut, sveikinu pasiekus tikslą, pagaliau gal ir aš kada pasieksiu, kai noro daugiau bus! Nepabėk tik iš čia kąąąą 😉
Frolkut, sveikinu pasiekus tikslą, pagaliau gal ir aš kada pasieksiu, kai noro daugiau bus! Nepabėk tik iš čia kąąąą 😉
Aciuuu 🎈 oi ne,nebegsiu,nes zinant save tai labai greit galiu uzmigt ant lauru ir susigrazint ka pametus 😂sedesiu cia ilgai ir laimingai 😂😂😂
Na, visai noreciau del kompanijos Butu man stimulas neatvalgyt numestuju kg atgal
Kokiu duomenu reikia? Ugis pas mane toks pat, kaip tavo, o svoris liniuotej