Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, gal mano svorio i lentelę nerašyki, istinusi siaubingai nuo karščių 115.9

Atsakyti

Labas rytas, gal mano svorio i lentelę nerašyki, istinusi siaubingai nuo karščių 115.9

Ok,paliksiu praeitos sav skaicius🎈

Labas rytas,pas mane 69.9🎉🎈 tikslas pasiektas,keiciu svorio metimo rezima i svorio palaikyma,pakolkas nemanau kad reik mest dar,nes noriu tiesiog duot organizmui atsigaut,o paskiau matysiu gal sieksiu kazkada svajotu 65 :)

Atsakyti
frolka, didziausi sveikinimai 4u.gif

As siandien irgi visai dziugi 90,9 smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, 84  :blush-anim-cl:  :essen:  va ka reiskia , kai nesusiemi...

Atsakyti

Labas rytas, 84  :blush-anim-cl:  :essen:  va ka reiskia , kai nesusiemi...

Buna visom pasitaiko :)

frolka, didziausi sveikinimai 4u.gif

As siandien irgi visai dziugi 90,9 smile.gif

🎈 minusa isspaudei ;)

Atsakyti
Sveikutes!

QUOTE(LietausMelyna @ 2017 08 10, 20:50)
Na, as ja ipratau gerti vietoje kavos su pienu, tai ir poveiki pajutau smile.gif turbut panasu poveiki butu turejes ir vanduo smile.gif

biggrin.gif Geras biggrin.gif Na, juk irgi neblogai mirksiukas.gif Man tai kazkaip visai padeda svori krutint. Jei tik prilimpa koks sugrizelis kg ar keli - tuoj as ji per savaite ar kelias su Pu-erh atgal isveju biggrin.gif

Frolka, sveikinu labai labai, tiksla pasiekus, saunuole! clap.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes!

biggrin.gifGeras biggrin.gifNa, juk irgi neblogai mirksiukas.gifMan tai kazkaip visai padeda svori krutint. Jei tik prilimpa koks sugrizelis kg ar keli - tuoj as ji per savaite ar kelias su Pu-erh atgal isveju biggrin.gif

Frolka, sveikinu labai labai, tiksla pasiekus, saunuole! clap.gif4u.gif

Aciuu 🎈 kazkaip net keista,nes ilgai tie 70 kabojo tiksliniai taip ir nepasiekti :) 

Atsakyti

As kaip sia savaite prie jusu prisijungiau, taip pas mane prilipelis -1kg issigandes ir pabego bigsmile.gif
Bet ant nosies savaitgalis... Reiks stengtis per daug negriesint angel_not.gif
Atsakyti

As kaip sia savaite prie jusu prisijungiau, taip pas mane prilipelis -1kg issigandes ir pabego bigsmile.gif
Bet ant nosies savaitgalis... Reiks stengtis per daug negriesint angel_not.gif

A tu nori but i lentele itraukta ar ne? :) sveikinu atsikracius prielipos 😂 

Atsakyti

Frolkut, sveikinu pasiekus tikslą, pagaliau  :yahoo:  :clap:  gal ir aš kada pasieksiu, kai noro daugiau bus! Nepabėk tik iš čia kąąąą 😉

Atsakyti

Frolkut, sveikinu pasiekus tikslą, pagaliau  :yahoo:  :clap:  gal ir aš kada pasieksiu, kai noro daugiau bus! Nepabėk tik iš čia kąąąą 😉

Aciuuu 🎈 oi ne,nebegsiu,nes zinant save tai labai greit galiu uzmigt ant lauru ir susigrazint ka pametus 😂sedesiu cia ilgai ir laimingai 😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 08 11, 11:01)
A tu nori but i lentele itraukta ar ne? smile.gif sveikinu atsikracius prielipos 😂

Na, visai noreciau del kompanijos blush2.gif Butu man stimulas neatvalgyt numestuju kg atgal biggrin.gif
Kokiu duomenu reikia? Ugis pas mane toks pat, kaip tavo, o svoris liniuotej 4u.gif
Atsakyti