Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas :4u:  Elegantiska, sveika prisijingus. 

Aš vakar pasidariau išrovos dieną, nes jau pamiršau ką reiškia valgyt kai tikrai nori, jauti alkį, o ne kad akys nori, o visko pilna😁 tai vaje kaip nelengva buvo, bet atsikėlus geras jausmas 😊

Atsakyti

Labas rytas :4u:  Elegantiska, sveika prisijingus. 

Aš vakar pasidariau išrovos dieną, nes jau pamiršau ką reiškia valgyt kai tikrai nori, jauti alkį, o ne kad akys nori, o visko pilna😁 tai vaje kaip nelengva buvo, bet atsikėlus geras jausmas 😊

Saunuole kokia :)

Atsakyti
Labas rytas!

Dekui, Nuosta 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri nors is jusu Pu-Erh arbata ragavo? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mano pliusas nuo vakar pamazejo, tai tikiuosi iki ryt neliks smile.gif

QUOTE(frolka25 @ 2017 08 09, 09:18)
iskrova gal pasidaryk,pamazes pliusas smile.gif

Vat galvojau, kad noreciau, bet biski prisibijau, nes pas mane ir taip pieno ne fontanai. Tai as net porciju neriboju, as tik stengiuosi valgyti vertinga maista. O tu maitindama darai iskrovas?

QUOTE(nuosta @ 2017 08 10, 08:38)
tai vaje kaip nelengva buvo, bet atsikėlus geras jausmas 😊

Saunuole smile.gif

QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 08 10, 10:39)
Gal kuri nors is jusu Pu-Erh arbata ragavo?  rolleyes.gif

As megstu (nors is pirmo paragavimo nepatiko), tik dabar beveik negeriu, kaip ir kitu dalyku su kofeinu.
Atsakyti

Sveikos smile.gifmano pliusas nuo vakar pamazejo, tai tikiuosi iki ryt neliks smile.gif

Vat galvojau, kad noreciau, bet biski prisibijau, nes pas mane ir taip pieno ne fontanai. Tai as net porciju neriboju, as tik stengiuosi valgyti vertinga maista. O tu maitindama darai iskrovas?

Saunuole smile.gif

As megstu (nors is pirmo paragavimo nepatiko), tik dabar beveik negeriu, kaip ir kitu dalyku su kofeinu.

As iskrovu isvis nedarau :) visa diena nevalgyt ne man :D 

Atsakyti

Aš kaip tik neseniai pirmą kartą paragavau pu - erh, man patiko, ir kaip tik man pavrėžę, kad ji be kofeino  :hmm: 

Atsakyti

Aciu uz sveikinimus  :wub: . O as kaip paleidau vadzias su maistu , tai ir edu... siandien iskrova nusprendziu pasidaryti  :ax: . Nors ryt tikrai nemaza + turesiu  :(​ 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 08 10, 12:31)
<p>Aš kaip tik neseniai pirmą kartą paragavau pu - erh, man patiko, ir kaip tik man pavrėžę, kad ji be kofeino  hmm.gif </p>

Hmm... as is tiesu nezinau, bet pasigooglinusi radau, kad turi kofeino ax.gif gal ju netycia kazkaip skirtingai apdorotu buna?
Atsakyti
O, ne as viena vadinasi Pu-Erh skanauju drinks_cheers.gif
As irgi skaiciau anksciau, kad ji be kofeino, na bet jeigu daugiau nei 1 dideli puodeli per diena isgeriu, tai tikrai spaudimas pakyla ir ausys uzgula g.gif
Siuo metu, kai numesta svori tik palaikau, nebeskaiciuoju kcal visai, bet valgau viska be isimties tik iki 19 val. ir geriu po dideli puodeli Pu-Erh kasdiena. Visai padeda toks budas po savaitgaliu ar svenciu ar siaip po pertaukeles nuo svorio sekimo kelis prilipusius kg numesti ir visa numesta svori palaikyti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(LietausMelyna @ 2017 08 10, 12:03)

Lietaus Melyna, o tau koks nors jos teigiamas poveikis lieknejimui pasijaute? Ar arbata kaip arbata?
Del skonio tai taip, priprasti reikia biggrin.gif
Man neseniai uzdovanojo is Kinijos maiseli, kuris pilnas skirtingu skoniu presuotu Pu-Erh rutuliuku. Tai ragauju dabar visus smile.gif Vienos rusys - visai skanios, kitos - nu viau, is ko ten padaryta, kad skonis zuvies arba grybu nuoviro kazkokio biggrin.gif Pu-Erh ne tik raudonoji ar tai juodoji buna, bet ir pvz. zalioji su citrina. Irgi skaniai geriasi, bet spaudima zalioji tai kelia, silpnesne kitakart darysiu.
Atsakyti

Diena atlaikyta :)

Atsakyti
QUOTE(~Elegantiska~ @ 2017 08 10, 13:21)
Lietaus Melyna, o tau koks nors jos teigiamas poveikis lieknejimui pasijaute? Ar arbata kaip arbata?

Na, as ja ipratau gerti vietoje kavos su pienu, tai ir poveiki pajutau smile.gif turbut panasu poveiki butu turejes ir vanduo smile.gif

QUOTE(frolka25 @ 2017 08 10, 19:04)
Diena atlaikyta smile.gif

Mano irgi smile.gif labai graziai siandien valgiau, tai ziuresiu, ka ryt svarstykles pasakys smile.gif

Saldziu sapnu smile.gif
Atsakyti