Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Airise,auuuu? Kur tu pradingai?isejai ,nieko nesakei 😂😂😂 o as taip laukiau taves 😂😂😂😂

Idomu kiek cia tu atostogu nuostai liko,greit dienos lekia 🤗

Atsakyti

Diena atlaikyta 🎈

Atsakyti

Laba ryta,kaip man nuo vakar surakino nugara,einu visa kaip sulauzyta,nepamenu kada jau taip buvo,gal skersvejis koks perpute arba busiu prisitampius su vezimu :)

Atsakyti

Sveikos, braškės 😘 mano atostogos jau beveik įpusėjo. Valgau daug ir beleko, baisu pačiai. Namie svarstyklių baterijos išsikrovę, tai naujų ir neperku, jaučiu grįžus verksiu ne  tik dėl atostogų galo, bet ir kg 😂 nu bet tai ne naujiena. Šiaip nieko labai intensyviai neveikiu, sunku iš namų išjudėt su visais vaikais, bet vistiek smagu :wub: :wub:  šaunuolė, frolka, kad laikai čia frontą! Jerda, laikykis, sėkmės susiimant  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Laba ryta,kaip man nuo vakar surakino nugara,einu visa kaip sulauzyta,nepamenu kada jau taip buvo,gal skersvejis koks perpute arba busiu prisitampius su vezimu :)

Kad greičiau praeitų  :4u:

Atsakyti

Sveikos, braškės 😘 mano atostogos jau beveik įpusėjo. Valgau daug ir beleko, baisu pačiai. Namie svarstyklių baterijos išsikrovę, tai naujų ir neperku, jaučiu grįžus verksiu ne  tik dėl atostogų galo, bet ir kg 😂 nu bet tai ne naujiena. Šiaip nieko labai intensyviai neveikiu, sunku iš namų išjudėt su visais vaikais, bet vistiek smagu :wub: :wub:  šaunuolė, frolka, kad laikai čia frontą! Jerda, laikykis, sėkmės susiimant  :4u:  :4u:

Atostogos turi buti ir nuo svorio sekimo,todel ir svarstyklem atostogos 😂 laikau laikau fronta,ale vis sunkiau darosi paciai nepaslyst :)

Atsakyti
Labas! hi.gif Noreciau prisijungti i manekenisko ugio merginu buri 4u.gif
Draugiskai, graziai lieknejate, palaikote viena kita saunuoles bigsmile.gif

O man palaikymo labai truksta unsure.gif Svorio jau stipriai nebemetu, buvau numetusi kiek norejau, taciau kai atsipalaidavau - pradejo po truputi lipti atgal numestieji kg, taigi dabar stengiuosi svori islaikyti, nebeleisti kilti aukstyn, kad tik plius minus pora kg ten-atgal svyruotu, ne daugiau, bet be bendraminciu ir palaikymo - labai sunku doh.gif
Svori meciau nuo 78 kg ir nuridenau -15-16kg.

Kitos svorio metimo temos ,ziuriu, visai neaktyvios cia sm'e, niekas nesilieknina g.gif Taigi, prasausi i jusu buri gossip.gif
Atsakyti

Labas! hi.gifNoreciau prisijungti i manekenisko ugio merginu buri 4u.gif
Draugiskai, graziai lieknejate, palaikote viena kita saunuoles bigsmile.gif

O man palaikymo labai truksta unsure.gifSvorio jau stipriai nebemetu, buvau numetusi kiek norejau, taciau kai atsipalaidavau - pradejo po truputi lipti atgal numestieji kg, taigi dabar stengiuosi svori islaikyti, nebeleisti kilti aukstyn, kad tik plius minus pora kg ten-atgal svyruotu, ne daugiau, bet be bendraminciu ir palaikymo - labai sunku doh.gif
Svori meciau nuo 78 kg ir nuridenau -15-16kg.

Kitos svorio metimo temos ,ziuriu, visai neaktyvios cia sm'e, niekas nesilieknina g.gifTaigi, prasausi i jusu buri gossip.gif

Sveika,junkis :) koks tavo ugis?

Atsakyti
Aciu 4u.gif

Na, ugis panasus, kaip ir jusu merginu burelio - 175 biggrin.gif
Atsakyti
Lovely, su praejusiu smile.gif

frolka25, laikykis, linkiu, kad kuo greiciau praeitu 4u.gif

nuosta, geros antros atostogu puses mirksiukas.gif

Elegantiska, tau is tiesu nera ka mesti, as tavo svorio buvau gal devintoj klasej biggrin.gif kaip tau pavko numesti 15 kg, ka darei? ax.gif

O as tik siandien grizau namo po savaitgalio gastroliu smile.gif siaip savaitgalis buvo visai nieko, bet tos paskutines dvi dienos pas uosvius, tai stipriai per socios biggrin.gif reikia dabar iki penktadienio be nuodemiu gyvent, kad nebutu pliuso smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos. Frolka- sveiki, tau dar ne tas amžius kad suriestai būti mirksiukas.gif Nuosta, gerų atostogų, panašu kad pas mus atvykstant ir šilomos truputį atsivežei, nes iki tol čia buvo gūdus ruduo 4u.gif LietausMėlyna- visa kas buvo gera baigiasi ir iš viso gėrio prisiminimui mus telieka tik kg, ir tų pačių stengiamies atsikratyti. Elegantiška, tu šiek per liekna prie mūsų bet priimam, svorio palaikymui, bet nebe metimui. Pamačiusi kad čia kai kurios po 1-ar net 2 kg per savaitę numeta nesigrauški, o atminki kad nuo 120kg ir yra kas mesti.
Šiandien buvau draugės vaiką pasveikiti su gimtadieniu, nesilaikiau visiškai
Atsakyti

Mano diena neatlaikyta :) 

Atsakyti