Airise,auuuu? Kur tu pradingai?isejai ,nieko nesakei 😂😂😂 o as taip laukiau taves 😂😂😂😂
Idomu kiek cia tu atostogu nuostai liko,greit dienos lekia 🤗
Sveikos, braškės 😘 mano atostogos jau beveik įpusėjo. Valgau daug ir beleko, baisu pačiai. Namie svarstyklių baterijos išsikrovę, tai naujų ir neperku, jaučiu grįžus verksiu ne tik dėl atostogų galo, bet ir kg 😂 nu bet tai ne naujiena. Šiaip nieko labai intensyviai neveikiu, sunku iš namų išjudėt su visais vaikais, bet vistiek smagu šaunuolė, frolka, kad laikai čia frontą! Jerda, laikykis, sėkmės susiimant
Sveikos, braškės 😘 mano atostogos jau beveik įpusėjo. Valgau daug ir beleko, baisu pačiai. Namie svarstyklių baterijos išsikrovę, tai naujų ir neperku, jaučiu grįžus verksiu ne tik dėl atostogų galo, bet ir kg 😂 nu bet tai ne naujiena. Šiaip nieko labai intensyviai neveikiu, sunku iš namų išjudėt su visais vaikais, bet vistiek smagu šaunuolė, frolka, kad laikai čia frontą! Jerda, laikykis, sėkmės susiimant
Atostogos turi buti ir nuo svorio sekimo,todel ir svarstyklem atostogos 😂 laikau laikau fronta,ale vis sunkiau darosi paciai nepaslyst
Labas! Noreciau prisijungti i manekenisko ugio merginu buri
Draugiskai, graziai lieknejate, palaikote viena kita saunuoles
O man palaikymo labai truksta Svorio jau stipriai nebemetu, buvau numetusi kiek norejau, taciau kai atsipalaidavau - pradejo po truputi lipti atgal numestieji kg, taigi dabar stengiuosi svori islaikyti, nebeleisti kilti aukstyn, kad tik plius minus pora kg ten-atgal svyruotu, ne daugiau, bet be bendraminciu ir palaikymo - labai sunku
Svori meciau nuo 78 kg ir nuridenau -15-16kg.
Kitos svorio metimo temos ,ziuriu, visai neaktyvios cia sm'e, niekas nesilieknina Taigi, prasausi i jusu buri
Sveika,junkis koks tavo ugis?