Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas , 82.7 smile.gif Jauciu tuoj mano dienos ateis, valgyt noriu visokiu nesamoniu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

Airise,kur tu ? 🙄

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif lietaus melyna
second.gif frolka
third.gif lovely

Saunuoles savaite be pliusu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 05 rugpjūčio 2017 - 08:08
Su minusiukais visas smile.gif as su seimyna isvaziavau pagastroliuoti po siaures vakaru Lietuva, tikiuosi pramogu bus daugiau nei maisto smile.gif gero savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LietausMelyna: 05 rugpjūčio 2017 - 13:22
Labuka, pas mane nei vakar nei siandien dienos neatlaikyta rolleyes.gif svenciu savo gimtadieni biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Labuka, pas mane nei vakar nei siandien dienos neatlaikyta rolleyes.gifsvenciu savo gimtadieni biggrin.gifbigsmile.gif

Sveikinimai!🎉🍰 mano vakar diena nugrybauta totaliai,siandien dar laikaus,bet dar ne vakaras :D kaip ten bebutu ryt pirmadienis ir kibsim i darbus :) 

Atsakyti

Labuka, pas mane nei vakar nei siandien dienos neatlaikyta rolleyes.gifsvenciu savo gimtadieni biggrin.gifbigsmile.gif

Sveikinu!!! Įtariu kad ir aš su tavimi tavo tortadienį sąžiningai švenčiu :ax:   Nuo pirmadienio į vėžes :4u:​ 

Atsakyti

Laba ryta :)

Atsakyti

Labas rytas, atėjo pažadų laikymosi metas. Iš ryto visai lengva. Vakarai mano priešai

Atsakyti

As vos laikausi,taip norisi kazko skanaus kad o jezau :D matyt per savaitgali kaip reikalas istampiau skrandi 🙂 laikausi is paskutiniuju 🤞

Atsakyti

O gal per savaitgalį neprisivalgei saldžiai :)

Atsakyti

O gal per savaitgalį neprisivalgei saldžiai :)

Greiciau persivalgiau 😂

Atsakyti