Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas🎈

Atsakyti

Labas rytas

Atsakyti

Diena atlaikyta ✔

Atsakyti

Mano irgi atlaikyta.

Atsakyti
O mano neatlaikyta unsure.gif
Atsakyti

O mano neatlaikyta unsure.gif

Tai kur paslydai viduri savaites? :)

Atsakyti
Sveikos.

As jau nebezinau kas su mano svoriu darosi. Laikiausi tvarkingai, tai jokio pokycio pora dienu - is nevilties viena vakara privalgiau, jau +1,3! Nu kur teisybe??? unsure.gif Siandien laikiausi gerai isskyrus veganisko torto gabaliuka. Ryt jauciu dar kokie +2 bus. Eina na...

Beje siandien del kai kuriu priezasciu buvau pas psichologe. Isryskejo svorio problema, sake reik atskiros sesijos apie tai pakalbeti, tai gal pades man makaule susitvarkyt. blink.gif Pirma karta pas psichologa buvau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 07 26, 19:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lovely..." data-cid="71735843" data-time="1501086115"><div><p>O mano neatlaikyta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai kur paslydai viduri savaites? smile.gif</p>

Drauge is Lt gryzo, tai sveciuose buvau lt skanestu pririjau rolleyes.gif
Atsakyti

Drauge is Lt gryzo, tai sveciuose buvau lt skanestu pririjau rolleyes.gif

Nieko,pateisinama :D

Sveikos.

As jau nebezinau kas su mano svoriu darosi. Laikiausi tvarkingai, tai jokio pokycio pora dienu - is nevilties viena vakara privalgiau, jau +1,3! Nu kur teisybe??? unsure.gifSiandien laikiausi gerai isskyrus veganisko torto gabaliuka. Ryt jauciu dar kokie +2 bus. Eina na...

Beje siandien del kai kuriu priezasciu buvau pas psichologe. Isryskejo svorio problema, sake reik atskiros sesijos apie tai pakalbeti, tai gal pades man makaule susitvarkyt. blink.gifPirma karta pas psichologa buvau. ax.gif

Nusimazini su maistu gal? Nes tu gi sportuoji.ir gal reiktu nesisvert kasdien jei taip kerta per pasamone :) laikykis! Is tikro svarbiausia nestatyt saves o kazkokius remus ir didele kontrole.o pas psichologa manau tikrai pades ir nepakenks issikalbet 🎈

Labas rytas :)

Atsakyti
Labas rytas.

Jo, Frolka, tu teisi. smile.gif Siandien nesisveriau. Uzmirsau. Ryt ziuresiu kas gausis... Gal su maistu ir susimazinu,bet dirbant greit diena pralekia, ner kada valgyt. biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Jo, Frolka, tu teisi. smile.gifSiandien nesisveriau. Uzmirsau. Ryt ziuresiu kas gausis... Gal su maistu ir susimazinu,bet dirbant greit diena pralekia, ner kada valgyt. biggrin.gif

Nu vat tas ner kada valgyt savo ir padaro,nes nepavalgius laiku paskui uzvarai vienu sykiu visko :) 

Atsakyti

Diena atlaikyta 🎈 nepamirskit ryt pasisverti 🤞

Atsakyti