Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Laba ryta,kimbam i darbus :)

Atsakyti
Labas rytas smile.gif kimbam kimbam po savaitgalio biggrin.gif
Atsakyti
Mano darbas uzmigo, tai einu pabegioti smile.gif

Geros savaites pradzios visoms smile.gif
Atsakyti

Mano darbas uzmigo, tai einu pabegioti smile.gif

Geros savaites pradzios visoms smile.gif

Saunuole kokia! As tai vonia issisveiciau,dabar zaislus perrinkineju ir tvarkau,va cia tai issukis :D

Atsakyti
Sveikutes.

O as dirbu. Tiek visko reikia padaryti... biggrin.gif

Savaitgali turejau dvi sventes. Tai siek tiek ir sampano buvo, ir torciuko. Siandien +1 ant svarstykliu. unsure.gif nors ir sportuot buvau ir siaip valgiau tvarkingai. Tikiuos cia nuo alkoholio ir penktadieni priduosiu minusa. unsure.gif
Atsakyti

Sveikutes.

O as dirbu. Tiek visko reikia padaryti... biggrin.gif

Savaitgali turejau dvi sventes. Tai siek tiek ir sampano buvo, ir torciuko. Siandien +1 ant svarstykliu. unsure.gifnors ir sportuot buvau ir siaip valgiau tvarkingai. Tikiuos cia nuo alkoholio ir penktadieni priduosiu minusa. unsure.gif

Pas mane irgi pliusas po savaitgalio :) nukratysim per savaite ;)

Atsakyti

Diena atlaikyta ✔

Atsakyti
Pas mane savaitgali buvo viena svente, su nesveikais uzkandziais, naminiais burgeriais ir tortu ant virsaus... bet po to turejau visai padoru mitybos prasme sestadieni ir net labai puiku sekmadieni smile.gif nepasisveriau siryt, bet turiu vilti, kad gal savaitgalis man pliuso neuzdejo smile.gif
Siandien irgi diena grazi (kol kas), pasilepinimui tik isgeriau puodeli kapucino su sokoladiniu saldainiu smile.gif vakarienei jau kepa kalakutiena su darzovemis ir tikiuosi, kad daugiau nieko siandien nebesinores smile.gif
Atsakyti
As siandien labai tvarkingai. Valgiau taisyklingai, buvau sportuot, viskas liux. smile.gif

Labanakt, pupos! 4u.gif
Atsakyti

Laba ryta 🎈

Atsakyti

Diena atlaikyta :)

Atsakyti
Atlaikyta smile.gif
Atsakyti