Laba ryta,kimbam i darbus
Labas rytas kimbam kimbam po savaitgalio
Mano darbas uzmigo, tai einu pabegioti
Geros savaites pradzios visoms
Saunuole kokia! As tai vonia issisveiciau,dabar zaislus perrinkineju ir tvarkau,va cia tai issukis
Sveikutes.
O as dirbu. Tiek visko reikia padaryti...
Savaitgali turejau dvi sventes. Tai siek tiek ir sampano buvo, ir torciuko. Siandien +1 ant svarstykliu. nors ir sportuot buvau ir siaip valgiau tvarkingai. Tikiuos cia nuo alkoholio ir penktadieni priduosiu minusa.
Savaitgali turejau dvi sventes. Tai siek tiek ir sampano buvo, ir torciuko. Siandien +1 ant svarstykliu. nors ir sportuot buvau ir siaip valgiau tvarkingai. Tikiuos cia nuo alkoholio ir penktadieni priduosiu minusa.
Sveikutes.
Pas mane irgi pliusas po savaitgalio nukratysim per savaite ;)
Diena atlaikyta ✔
Pas mane savaitgali buvo viena svente, su nesveikais uzkandziais, naminiais burgeriais ir tortu ant virsaus... bet po to turejau visai padoru mitybos prasme sestadieni ir net labai puiku sekmadieni nepasisveriau siryt, bet turiu vilti, kad gal savaitgalis man pliuso neuzdejo
Siandien irgi diena grazi (kol kas), pasilepinimui tik isgeriau puodeli kapucino su sokoladiniu saldainiu vakarienei jau kepa kalakutiena su darzovemis ir tikiuosi, kad daugiau nieko siandien nebesinores
Siandien irgi diena grazi (kol kas), pasilepinimui tik isgeriau puodeli kapucino su sokoladiniu saldainiu vakarienei jau kepa kalakutiena su darzovemis ir tikiuosi, kad daugiau nieko siandien nebesinores
As siandien labai tvarkingai. Valgiau taisyklingai, buvau sportuot, viskas liux.
Labanakt, pupos!
Labanakt, pupos!
Laba ryta 🎈
Diena atlaikyta
Atlaikyta