O kaip tu manai mes to svorio prisiauginome Tai per šventes pagriešijam, ir su nauju įkvėpimu atgal į lieknėjančias
O kaip tu manai mes to svorio prisiauginome Tai per šventes pagriešijam, ir su nauju įkvėpimu atgal į lieknėjančias
Kita savaite apie tortus jau nepakalbesim
Labas rytas,pas mane siandien 77 lygiai,tai ne taip baisiai pliuso uzsidejau -tik 400gr galvojau bus koki pora kg na praeita penktadieni pagalvojau,kad butu gerai naujus svest bent jau su 77,tai va tiek ir turiu
Labas rytas,
88.4
Frolka, kaip linksma, kai pilnos užsakymai , ir skaičius toks , kad verta jį gerai užfiksuoti 👍😃😁
Ir vakar darbe itariu pamečiau pirstine. Tokia graži su kailiuku. Dabar dvejoju važiuot paciai ieškot ar prašyti vadovo eit pažiūrėt. Bet nedrįstų dėl tokio reikaliuko skambinti.
Labas rytas,
88.4
Frolka, kaip linksma, kai pilnos užsakymai , ir skaičius toks , kad verta jį gerai užfiksuoti 👍😃😁
Ir vakar darbe itariu pamečiau pirstine. Tokia graži su kailiuku. Dabar dvejoju važiuot paciai ieškot ar prašyti vadovo eit pažiūrėt. Bet nedrįstų dėl tokio reikaliuko skambinti.
Gal rasi po svenciu dar ta pirstine?
Oi tikiuos nepastrigt ties tais 77,eit tik i mazaja puse
Jerda,nieko tokio tad pliusas,nauji metai nauji uzmojai
Labas rytas frolka, faina dėl tokio mažo pliuso, pas mane tokių nebūna, šįryt 81.8 kg, net nepamenu kiek praeitą penktadienį svėriau, bet pliusas toks rimtas niu ką, eisiu tept tortą
Labas rytas frolka, faina dėl tokio mažo pliuso, pas mane tokių nebūna, šįryt 81.8 kg, net nepamenu kiek praeitą penktadienį svėriau, bet pliusas toks rimtas niu ką, eisiu tept tortą
Niu koks cia rimtas pliusas-700 gr? rimtu as laikau pora kg
Niu koks cia rimtas pliusas-700 gr? rimtu as laikau pora kg
Aaaa tik tiek? Aš galvojau bus kg su virš, ot gerai gyvenu, net nepamenu kiek sveriu, viskas čia lentelėse 😂
Aaaa tik tiek? Aš galvojau bus kg su virš, ot gerai gyvenu, net nepamenu kiek sveriu, viskas čia lentelėse 😂
Aga,as paziurejau irgi maziau pliuso turiu,300gr tik gerai kad tos lenteles yra
Sveikos
Ziuriu uzsuku tik prisiduot Uzsisukus as juodai visam sitam svenciu - vaiku ligu - kovos su kaimynais maratone, ner kada galvot apie svorio metima isvis Belieka dziaugtis, kad siandien pamaciau 97,6, nes dar salyginai nedidelis pliusas, antradieni buvo gerokai didesnis
Tikrai gerai gyvenam- aš ir nežinau plius archyvo minuso pas mane 😁