Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(jolitamaria @ 2016 12 29, 20:16)
<p>Skaitineju....Ir spėlioju " ar čia tema pasikeitus iš lieknejimo į tortų kepėjų". 😁</p><p></p><p></p><p></p><p></p>

O kaip tu manai mes to svorio prisiauginome mirksiukas.gif Tai per šventes pagriešijam, ir su nauju įkvėpimu atgal į lieknėjančias smile.gif
Atsakyti

Kita savaite apie tortus jau nepakalbesim :D 

Labas rytas,pas mane siandien 77 lygiai,tai ne taip baisiai pliuso uzsidejau -tik 400gr :) galvojau bus koki pora kg :) na praeita penktadieni pagalvojau,kad butu gerai naujus svest bent jau su 77,tai va tiek ir turiu :D 

Atsakyti
Labas rytas, aš tai sumušiau antirekordą 115,8 +0,9
Atsakyti

Labas rytas,

88.4

Frolka, kaip linksma, kai pilnos užsakymai , ir skaičius toks , kad verta jį gerai užfiksuoti 👍😃😁

Ir vakar darbe itariu pamečiau pirstine. Tokia graži su kailiuku. Dabar dvejoju važiuot paciai ieškot ar prašyti vadovo eit pažiūrėt. Bet nedrįstų dėl tokio reikaliuko skambinti.

Atsakyti

Labas rytas,

88.4

Frolka, kaip linksma, kai pilnos užsakymai , ir skaičius toks , kad verta jį gerai užfiksuoti 👍😃😁

Ir vakar darbe itariu pamečiau pirstine. Tokia graži su kailiuku. Dabar dvejoju važiuot paciai ieškot ar prašyti vadovo eit pažiūrėt. Bet nedrįstų dėl tokio reikaliuko skambinti.

Gal rasi po svenciu dar ta pirstine? :)

Oi tikiuos nepastrigt ties tais 77,eit tik i mazaja puse :)

Jerda,nieko tokio tad pliusas,nauji metai nauji uzmojai :)

Atsakyti

Labas rytas :4u:  frolka, faina dėl tokio mažo pliuso, pas mane tokių nebūna, šįryt 81.8 kg, net nepamenu kiek praeitą penktadienį svėriau, bet pliusas toks rimtas  :D  niu ką, eisiu tept tortą  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  frolka, faina dėl tokio mažo pliuso, pas mane tokių nebūna, šįryt 81.8 kg, net nepamenu kiek praeitą penktadienį svėriau, bet pliusas toks rimtas  :D  niu ką, eisiu tept tortą  :lol:

Niu koks cia rimtas pliusas-700 gr? :D rimtu as laikau pora kg :)

Atsakyti

Niu koks cia rimtas pliusas-700 gr? :D rimtu as laikau pora kg :)

Aaaa tik tiek? Aš galvojau bus kg su virš, ot gerai gyvenu, net nepamenu kiek sveriu, viskas čia lentelėse  😂 

Atsakyti

Aaaa tik tiek? Aš galvojau bus kg su virš, ot gerai gyvenu, net nepamenu kiek sveriu, viskas čia lentelėse  😂 

Aga,as paziurejau irgi maziau pliuso turiu,300gr tik :) gerai kad tos lenteles yra :D

Atsakyti

Sveikos :)

Ziuriu uzsuku tik prisiduot :oh: Uzsisukus as juodai visam sitam svenciu - vaiku ligu - kovos su kaimynais maratone, ner kada galvot apie svorio metima isvis :oh: Belieka dziaugtis, kad siandien pamaciau 97,6, nes dar salyginai nedidelis pliusas, antradieni buvo gerokai didesnis :oh:

Atsakyti

Tikrai gerai gyvenam- aš ir nežinau plius archyvo minuso pas mane 😁

Atsakyti

Sveikos, o pas mane idomiai svoris vietoj stovi 99,8. Vakar pica valgiau..ir siaip vis koki saldaini pagriebiu. Nu ir gerai, kad nera pliuso.

Atsakyti