Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, mano diena vakar tokia vidutiniska, nors saldumynu isvengiau, bet privalgiau nemazai vaisiu ir uogu.
Mano vyras sugalvojo paremontuoti vonia ir mus su dukryte kokiai savaitei iskrauste pas mama, tad man tesiasi atostogos, nieko daryti nereikia, maistas pats pasigamina, o as galiu istiesus kojas guleti terasoje biggrin.gifna bent kol dukryte miega. Ir pas mano mama skirtingai nei pas anyta, tai maistas toks nuo kurio svoris neauga, tai cia gal nesunkiai pavyks graziai maitintis smile.gif

Oi kaip as noreciau kojas istiesus drybsot kur :) gavau siandien "dziaugsma" is 8 auksto su abiem vaikais ir vezimu su paspirtuku lipt :) mhm,yra kas veikt :) paskui lauke dar pravaiksciojom 3 valandas,db einu kavos pasidaryt :)

Atsakyti

Oi kaip as noreciau kojas istiesus drybsot kur :) gavau siandien "dziaugsma" is 8 auksto su abiem vaikais ir vezimu su paspirtuku lipt :) mhm,yra kas veikt :) paskui lauke dar pravaiksciojom 3 valandas,db einu kavos pasidaryt :)

Aš va tokio drybsojimo ir kaip noriu 😍 o tokį džiaugsmą turiu kasdien, tik su keturiais vaikais ir vežimu iš trečio aukšto 😅 aš šiandien dar per pardas greit pralėkiau, smulkių lauktuvių papirkiojau, nuo saulės akinius naujus pagaliau nusipirkau, ką tik tašes paėmė vežėjas į Lt, einu ir aš kavooooos!

Atsakyti

Aš va tokio drybsojimo ir kaip noriu 😍 o tokį džiaugsmą turiu kasdien, tik su keturiais vaikais ir vežimu iš trečio aukšto 😅 aš šiandien dar per pardas greit pralėkiau, smulkių lauktuvių papirkiojau, nuo saulės akinius naujus pagaliau nusipirkau, ką tik tašes paėmė vežėjas į Lt, einu ir aš kavooooos!

Manes tas dziaugsmas kitamet laukia porai menesiu,nes renovuos nama ir keis lifta :) tai po tokio sporto busiu kai terminatorius 😂😂😂 paskutinei keliones pirkiniai :) 

Atsakyti
Paskaiciau jusu komentarus ir prabilo mano sazine, tai issinesiau i terasa kilimeli ir padariau manksta smile.gif aciu smile.gif
O jei rimtai, tai siandien pati sau pavydziu, kaip gerai gyvenu smile.gif

Del dovanos, tai paskutiniu metu dovanojau skraiste, sage, bilietus i rengini. As mamos skoni pakankamai gerai zinau, kad galiu net jai patinkancius papuosalus isrinkti. O mociutei kazkaip visada buna praktiskos dovanos, vis koks pauksciukas paciulba, kad reikia kokio lygintuvo ar pan, tai sitos problemos netenka spresti.
Atsakyti

Manes tas dziaugsmas kitamet laukia porai menesiu,nes renovuos nama ir keis lifta :) tai po tokio sporto busiu kai terminatorius 😂😂😂 paskutinei keliones pirkiniai :)

Jezus į aštuntą aikštą tai tikrai sportas 😅 nu bet sportas sveikata 😀😉 aš darau kelis ėjimus, pirma vežimas, paskui vaikai 💪 tai sulakstau taip kartais  6 kartus per dieną 😁 aha, paskutiniai pirkiniai, liks tik skrydį atlaikyt ir valio!

Mano diena atlaikyta, bet vakarienei rauginti kopūstai, kad nepalikt šaldytuve, nes vyras juos garantuotai išmestų lauk, o man gaila tokio gėrio. Bet po jų galiu atsikelt ryt užtinus 😂 

Atsakyti

O dėl dovanų, tai pas mus vyrauja kvepalai, gėlės. Jų moterim niekad ne per daug 😀 kartais auskarai, o kartais tiesiog vakarienė restorane su mumis ir gėlės. Kažkaip suaugusiems dovanų nesureikšminam, o ir jie (tėvai) nuolat sako, kad iš viso nieko jiems nereik. Geriausia yra pabuvimas kartu 💖 į renginius ar spa kvietimai nepasiteisino, labiau jiems tai prievolė tada, nei malonumas 😅

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 20 liepos 2017 - 17:44

Parsivilkau is lauko,einu valgyt ir diena atlaikyta ✔

Atsakyti
Aciu, merginos! Manau kvepaliukus padovanosiu smile.gif ir geliu ;)

Siandien laikiausi puikiai. Svarbu iki miego nieko neuzvalgyt. ax.gif
Atsakyti
Diena atlaikyta.
Atsakyti

Labas rytas. Uzsiauginau. 114,1

Atsakyti

Labas rytas,pas mane 71.9 🎈

Jerda,tai kas dabar atsitiko? Zlugdai savo plana iki keliones pakust :)

Atsakyti

Labas rytas, 80.1 kg 😅 

Atsakyti