Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Oj as saldumynu manjake. Vyrui liepiu paslepti dazniausiai. biggrin.gif
Atsakyti

Oj as saldumynu manjake. Vyrui liepiu paslepti dazniausiai. biggrin.gif

Slepk neslepes vis vien kai norim randam 😂

Atsakyti

Nuosta,kiek laiko atostogausi lt? Si penktadieni paskutini karta jau prisiduosi?gal bandysi i rolus eit? :) o ziurek kiek klausimu pasipyle 😂😂😂

Atsakyti

Nuosta,kiek laiko atostogausi lt? Si penktadieni paskutini karta jau prisiduosi?gal bandysi i rolus eit? :) o ziurek kiek klausimu pasipyle 😂😂😂

Šešias savaites būsiu Lt. Nesisversiu ten, nes man rodos ir svarstyklės ten kitaip rodo ir šiaip noriu atsipalaiduot, bet stengsiuos nesuplėšyt rūbų 😂 tai penktadienį prisiduosiu ir įrašyk man atostogas, neišmesk ir lentutės, nes tikrai grįšiu su bagažu 😁į rolus jau neisiu, pernai ėjau ir jokio poveikio nejaučia, tiesą  pasakius, kažkaip pirmą kart kai ėjau buvo efektingiau, bet ir į bodyflex yada ėjau reguliariai. Žodžiu, atostogausiu visiškai 😍

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 07 19, 08:44)
Bet dar yra laiko iki vestuviu tai gal bus kaip tik smile.gif

Ziuresiu kiek truks iki gero vaizdo, jei daug, tai manau pabusiu realiste ir grazinsiu suknele, kol terminas nesibaige.

QUOTE(nuosta @ 2017 07 19, 09:37)
Leidžiu sau viską savaitgaliais, o kai žinau, kad greit bus galima, nesunku ir palaukt 😁

Man kazkada tokia logika labai pasiteisino, darbo dienom nevalgydavau saldumynu, nes galesiu savaitgali, o savaitgali budavo gaila gadinti tuos grazius skaiciukus, tai nesinoredavo valgyti, taip saldumynu nevalgiau net kelis menesius smile.gif
Atsakyti

Diena atlaikyta ✔

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 07 19, 13:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lovely..." data-cid="71726712" data-time="1500454670"><div><p>Oj as saldumynu manjake. Vyrui liepiu paslepti dazniausiai. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Slepk neslepes vis vien kai norim randam 😂</p>

Tai as saldainine pasidedavau atskirai ax.gif jei sveciu uzeitu biggrin.gif
Papildyta:
Diena atlaikyta
Atsakyti

Mano diena irgi 👍

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti
Labas rytas.

Vakar diena atlaikiau irgi. Pasportavau, zo puikiai viskas. smile.gif

Nuosta, kaip faina del atostogu! Pailsek, pasikrauk ir labai lauksim griztant! 4u.gif

Off topic: ka dovanojat mamoms/mociutems gimtadieniui! unsure.gif Gal ideju kokiu pametesit. rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas.

Vakar diena atlaikiau irgi. Pasportavau, zo puikiai viskas. smile.gif

Nuosta, kaip faina del atostogu! Pailsek, pasikrauk ir labai lauksim griztant! 4u.gif

Off topic: ka dovanojat mamoms/mociutems gimtadieniui! unsure.gifGal ideju kokiu pametesit. rolleyes.gif

Oi su tom dovanom amzinas galvos skausmas :D uosvienei tai dovanojau krema nuo rauksliu ir paakiam krema,ji megsta pati pirktis tokius dalykus,tai neprasaunu :) kazkada pirkom kojom masazine vonele,nes skundesi istisiniu koju skausmu,aisku kvepalai dar,o siaip kuo toliau tuo sunkiau man kazkam kazka nupirkt.va mano drauges vestuves rugpjuti,sventes nedaro,susituoks tik tevam bunant,bet as pasveikint noriu,tai mastau gal nupirkt nuotrauku albuma ranku darbo su ju vardais ir data,bet pamastau ar neprasausiu su tokia dovana 🤔

Ne nu,as nezinau,ka tik buvo pirmadienis,o siandien jau ketvirtadienis 🙄

Atsakyti
Labas rytas, mano diena vakar tokia vidutiniska, nors saldumynu isvengiau, bet privalgiau nemazai vaisiu ir uogu.
Mano vyras sugalvojo paremontuoti vonia ir mus su dukryte kokiai savaitei iskrauste pas mama, tad man tesiasi atostogos, nieko daryti nereikia, maistas pats pasigamina, o as galiu istiesus kojas guleti terasoje biggrin.gif na bent kol dukryte miega. Ir pas mano mama skirtingai nei pas anyta, tai maistas toks nuo kurio svoris neauga, tai cia gal nesunkiai pavyks graziai maitintis smile.gif
Atsakyti