Oj as saldumynu manjake. Vyrui liepiu paslepti dazniausiai.
Slepk neslepes vis vien kai norim randam 😂
Nuosta,kiek laiko atostogausi lt? Si penktadieni paskutini karta jau prisiduosi?gal bandysi i rolus eit? o ziurek kiek klausimu pasipyle 😂😂😂
Nuosta,kiek laiko atostogausi lt? Si penktadieni paskutini karta jau prisiduosi?gal bandysi i rolus eit? o ziurek kiek klausimu pasipyle 😂😂😂
Šešias savaites būsiu Lt. Nesisversiu ten, nes man rodos ir svarstyklės ten kitaip rodo ir šiaip noriu atsipalaiduot, bet stengsiuos nesuplėšyt rūbų 😂 tai penktadienį prisiduosiu ir įrašyk man atostogas, neišmesk ir lentutės, nes tikrai grįšiu su bagažu 😁į rolus jau neisiu, pernai ėjau ir jokio poveikio nejaučia, tiesą pasakius, kažkaip pirmą kart kai ėjau buvo efektingiau, bet ir į bodyflex yada ėjau reguliariai. Žodžiu, atostogausiu visiškai 😍
Ziuresiu kiek truks iki gero vaizdo, jei daug, tai manau pabusiu realiste ir grazinsiu suknele, kol terminas nesibaige.
Man kazkada tokia logika labai pasiteisino, darbo dienom nevalgydavau saldumynu, nes galesiu savaitgali, o savaitgali budavo gaila gadinti tuos grazius skaiciukus, tai nesinoredavo valgyti, taip saldumynu nevalgiau net kelis menesius
Diena atlaikyta ✔
Tai as saldainine pasidedavau atskirai jei sveciu uzeitu
Papildyta:
Diena atlaikyta
Mano diena irgi 👍
Labas rytas
Vakar diena atlaikiau irgi. Pasportavau, zo puikiai viskas.
Nuosta, kaip faina del atostogu! Pailsek, pasikrauk ir labai lauksim griztant!
Off topic: ka dovanojat mamoms/mociutems gimtadieniui! Gal ideju kokiu pametesit.
Labas rytas.
Vakar diena atlaikiau irgi. Pasportavau, zo puikiai viskas.
Nuosta, kaip faina del atostogu! Pailsek, pasikrauk ir labai lauksim griztant!
Off topic: ka dovanojat mamoms/mociutems gimtadieniui! Gal ideju kokiu pametesit.
Oi su tom dovanom amzinas galvos skausmas uosvienei tai dovanojau krema nuo rauksliu ir paakiam krema,ji megsta pati pirktis tokius dalykus,tai neprasaunu kazkada pirkom kojom masazine vonele,nes skundesi istisiniu koju skausmu,aisku kvepalai dar,o siaip kuo toliau tuo sunkiau man kazkam kazka nupirkt.va mano drauges vestuves rugpjuti,sventes nedaro,susituoks tik tevam bunant,bet as pasveikint noriu,tai mastau gal nupirkt nuotrauku albuma ranku darbo su ju vardais ir data,bet pamastau ar neprasausiu su tokia dovana 🤔
Ne nu,as nezinau,ka tik buvo pirmadienis,o siandien jau ketvirtadienis 🙄
Mano vyras sugalvojo paremontuoti vonia ir mus su dukryte kokiai savaitei iskrauste pas mama, tad man tesiasi atostogos, nieko daryti nereikia, maistas pats pasigamina, o as galiu istiesus kojas guleti terasoje na bent kol dukryte miega. Ir pas mano mama skirtingai nei pas anyta, tai maistas toks nuo kurio svoris neauga, tai cia gal nesunkiai pavyks graziai maitintis