Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, dažausi plaukus, antakius, grožio rytas  :D 

Atsakyti

Diena atlaikyta ✔

Atsakyti
Atlaikyta diena
Atsakyti

Mano irgi atlaikyta :) 

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Pilni namai saldumynu. unsure.gif Ka daryt, kad koks netycia neisoktu i burna? Va ir dabar prie saldainiu pameditavau, itikinau save, kad nereikia man jo. Bet nezinau ar ilgai atsilaikysiu. Ka saldumynu megejos darot? unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas. 4u.gif

Pilni namai saldumynu. unsure.gifKa daryt, kad koks netycia neisoktu i burna? Va ir dabar prie saldainiu pameditavau, itikinau save, kad nereikia man jo. Bet nezinau ar ilgai atsilaikysiu. Ka saldumynu megejos darot? unsure.gif

As vakar papildziau vyro deze saldainiais,ji visad namie :D as tai perpiet su kava suvalgau saldaini ar du,ir tiesiog stengiuos negalvot apie tai kad galiu eit pasiimt daugiau,dabar galvoju kad jau gana,paskanavai laikykis toliau,kudinies kudinkis toliau :D bet kaip visad savaitgali mano sazine nedirba ir valgau sociai 😂 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 07 19, 08:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Airisė" data-cid="71726400" data-time="1500440128"><div><p>Labas rytas. vartotojo įkelta nuotrauka

Pilni namai saldumynu. vartotojo įkelta nuotraukaKa daryt, kad koks netycia neisoktu i burna? Va ir dabar prie saldainiu pameditavau, itikinau save, kad nereikia man jo. Bet nezinau ar ilgai atsilaikysiu. Ka saldumynu megejos darot? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As vakar papildziau vyro deze saldainiais,ji visad namie biggrin.gif as tai perpiet su kava suvalgau saldaini ar du,ir tiesiog stengiuos negalvot apie tai kad galiu eit pasiimt daugiau,dabar galvoju kad jau gana,paskanavai laikykis toliau,kudinies kudinkis toliau biggrin.gif bet kaip visad savaitgali mano sazine nedirba ir valgau sociai 😂 </p>

As tai stengiuos nest i darba tokius dalykus, bet visko gi neisnesiu, nes piiilna visokiu nesamoniu. Va anyta tinginio tiek prisiunte kad ojej. Puse jau darban isnesiau, puse dar liko. Gaila viska atiduoti. unsure.gif Zodziu, nusibodo man ta pastovi kova viduje. Negi visada taip ir bus? verysad.gif va tokiais momentais mane apima neviltis ir einu uzvalgyt ko skanaus. unsure.gif
Atsakyti

As tai stengiuos nest i darba tokius dalykus, bet visko gi neisnesiu, nes piiilna visokiu nesamoniu. Va anyta tinginio tiek prisiunte kad ojej. Puse jau darban isnesiau, puse dar liko. Gaila viska atiduoti. unsure.gifZodziu, nusibodo man ta pastovi kova viduje. Negi visada taip ir bus? verysad.gifva tokiais momentais mane apima neviltis ir einu uzvalgyt ko skanaus. unsure.gif

Taip ir bus.ir mane apima neviltis,ir as paslystu,bet kadangi visad norejau kazko saldaus ir vis dar noriu,tai cia ir bus amzina kova :) nesvarbu ar as ismoksiu valgyt ar ne,is seimos gi neatimsi tu saldumynu,nes man jie kisa koja.geriau nevalgyk,zymiai geresnis jausmas numest 100gramu atsisakius saldainiu,nei kad priaugt 100 gramu uz tuos kelis saldainius :) 

Atsakyti
Labas rytas, as tai rankinuke turiu hematogena, spinteleje trys plytos sokolado guli, o as didziuojuosi savimi, kad jie ten guli nesuvalgyti smile.gif tai man tas dziaugsmas savimi padeda nenoreti smile.gif as vietoj to vakar uzsisakiau suknele internetu, tikiuosi tiks ir patiks pasipuosti vestuvese smile.gif nors itariu gali buti siauroka per liemeni
Atsakyti

Labas rytas, as tai rankinuke turiu hematogena, spinteleje trys plytos sokolado guli, o as didziuojuosi savimi, kad jie ten guli nesuvalgyti smile.giftai man tas dziaugsmas savimi padeda nenoreti smile.gifas vietoj to vakar uzsisakiau suknele internetu, tikiuosi tiks ir patiks pasipuosti vestuvese smile.gifnors itariu gali buti siauroka per liemeni

Bet dar yra laiko iki vestuviu tai gal bus kaip tik :)

Atsakyti

Labas rytas. 4u.gif

Pilni namai saldumynu. unsure.gifKa daryt, kad koks netycia neisoktu i burna? Va ir dabar prie saldainiu pameditavau, itikinau save, kad nereikia man jo. Bet nezinau ar ilgai atsilaikysiu. Ka saldumynu megejos darot? unsure.gif

Leidžiu sau viską savaitgaliais, o kai žinau, kad greit bus galima, nesunku ir palaukt 😁 

nusibodo man ta pastovi kova viduje. Negi visada taip ir bus? verysad.gifva tokiais momentais mane apima neviltis ir einu uzvalgyt ko skanaus. unsure.gif

Taip visada ir bus, arba valgysim ką norim, arba atrodysim kaip norim. Stebukų nebūva  :4u:  :wink: 

Atsakyti