Labas rytas, dažausi plaukus, antakius, grožio rytas
Diena atlaikyta ✔
Mano irgi atlaikyta
Labas rytas
Pilni namai saldumynu. Ka daryt, kad koks netycia neisoktu i burna? Va ir dabar prie saldainiu pameditavau, itikinau save, kad nereikia man jo. Bet nezinau ar ilgai atsilaikysiu. Ka saldumynu megejos darot?
Labas rytas.
Pilni namai saldumynu. Ka daryt, kad koks netycia neisoktu i burna? Va ir dabar prie saldainiu pameditavau, itikinau save, kad nereikia man jo. Bet nezinau ar ilgai atsilaikysiu. Ka saldumynu megejos darot?
As vakar papildziau vyro deze saldainiais,ji visad namie as tai perpiet su kava suvalgau saldaini ar du,ir tiesiog stengiuos negalvot apie tai kad galiu eit pasiimt daugiau,dabar galvoju kad jau gana,paskanavai laikykis toliau,kudinies kudinkis toliau bet kaip visad savaitgali mano sazine nedirba ir valgau sociai 😂
Pilni namai saldumynu. Ka daryt, kad koks netycia neisoktu i burna? Va ir dabar prie saldainiu pameditavau, itikinau save, kad nereikia man jo. Bet nezinau ar ilgai atsilaikysiu. Ka saldumynu megejos darot? </p></div></blockquote><p>As vakar papildziau vyro deze saldainiais,ji visad namie as tai perpiet su kava suvalgau saldaini ar du,ir tiesiog stengiuos negalvot apie tai kad galiu eit pasiimt daugiau,dabar galvoju kad jau gana,paskanavai laikykis toliau,kudinies kudinkis toliau bet kaip visad savaitgali mano sazine nedirba ir valgau sociai 😂 </p>
As tai stengiuos nest i darba tokius dalykus, bet visko gi neisnesiu, nes piiilna visokiu nesamoniu. Va anyta tinginio tiek prisiunte kad ojej. Puse jau darban isnesiau, puse dar liko. Gaila viska atiduoti. Zodziu, nusibodo man ta pastovi kova viduje. Negi visada taip ir bus? va tokiais momentais mane apima neviltis ir einu uzvalgyt ko skanaus.
As tai stengiuos nest i darba tokius dalykus, bet visko gi neisnesiu, nes piiilna visokiu nesamoniu. Va anyta tinginio tiek prisiunte kad ojej. Puse jau darban isnesiau, puse dar liko. Gaila viska atiduoti. Zodziu, nusibodo man ta pastovi kova viduje. Negi visada taip ir bus? va tokiais momentais mane apima neviltis ir einu uzvalgyt ko skanaus.
Taip ir bus.ir mane apima neviltis,ir as paslystu,bet kadangi visad norejau kazko saldaus ir vis dar noriu,tai cia ir bus amzina kova nesvarbu ar as ismoksiu valgyt ar ne,is seimos gi neatimsi tu saldumynu,nes man jie kisa koja.geriau nevalgyk,zymiai geresnis jausmas numest 100gramu atsisakius saldainiu,nei kad priaugt 100 gramu uz tuos kelis saldainius
Labas rytas, as tai rankinuke turiu hematogena, spinteleje trys plytos sokolado guli, o as didziuojuosi savimi, kad jie ten guli nesuvalgyti tai man tas dziaugsmas savimi padeda nenoreti as vietoj to vakar uzsisakiau suknele internetu, tikiuosi tiks ir patiks pasipuosti vestuvese nors itariu gali buti siauroka per liemeni
Bet dar yra laiko iki vestuviu tai gal bus kaip tik
Labas rytas.
Leidžiu sau viską savaitgaliais, o kai žinau, kad greit bus galima, nesunku ir palaukt 😁
nusibodo man ta pastovi kova viduje. Negi visada taip ir bus? va tokiais momentais mane apima neviltis ir einu uzvalgyt ko skanaus.
Taip visada ir bus, arba valgysim ką norim, arba atrodysim kaip norim. Stebukų nebūva