Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Sveikutes.

Savaitgalis kaip ir gerai. Vakar varem su dukra i Vingio parka, vazinejom su dviraciais, daug vaiksciojom, ant saulutes sedejom, tada i miesta varem, nes siandien leliuko lankyt ejom. Visur pesciom, tai siandien biski koja net skauda. smile.gif Va, o siandien leliuka lankem.
Atsakyti
Sveikos gyvos, mano savaitgalis irgi dalinai pravalgytas, dalinai prasilinksmintas. Penktadienį buvo mano viduriniosios išleistuvės, oficialiojoje dalyje dalyvavau, o jau pačiame baliuje ne. Aš nematau prasmės tokią sumą pinigų baliui ištaškyti, nesuprantu to sureikšminimo, gal amerikietiškų filmų įtaka, ten abiturientų išleistuvės vos ne viso gyvenimo įvykis... Man tai iš vieno gyvenimo etapo perėjimas į kitą, tai vaikų šventė, lai jie ir švenčia smile.gif Na čia ir užsiplepėjau čia tema, jums ji dar neaktuali ir oi kaip toooli
Šeštadienį bandėme paturistauti, papramogauti. aplankėme Zarasų apylinkes ir nuvykome į Retro Beach Fest. Festivalio programa buvo daug žadanti, bet.... net kad įvyko festivalio antra diena (toji kurią ir mes buvome) negaliu pasakyti. Kažkoks briedas visiškas, neorganizuota, atlikėjų nebuvimas irtt.. Na bet nors tiek kad pasišokau pagal mano žalios jaunystės muziką. Bet diskotekos pigiau kainuoja, čia per brangiai biggrin.gif
Kitai sav reikia nors jau -0,3, būtinai. Gal laikas sustoti ir nebeėsti biggrin.gif Jaučiu kad skrandis vėl prasitampė, norisi daugiau valgyt. O taip buvo gera rečiau alkį jausti, mažesniu kiekiu pasisotinti. dabar vėl kelių sav ištvermės reikalaujantis darbas nusimato. Bet reikia.

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti
Labas rytas smile.gif as savaitgali turejau "viskas iskaiciuota" atostogas pas anyta, bet sakyciau visai gerai jos praejo, jei neskaiciuosime to Napoleono smile.gif vakar buvo 29 metai, kai mano vyro tevai susituoke, tai ta proga buvo ir tortas. Dar buvau valandelei istrukusi i parduotuves, nusipirkau maudymuka, noriu su dukryte i baseina eiti, o i senus netelpu per krutine, bei suknele, kuri patogiai atsisega maitinimui. Ai, dar vakar uzvaziavo draugai, pakviete i vestuves buti ju liudininkais, tai dar padidino motyvacija sumazinti ta pilva iki vasaros galo smile.gif gal nebereiks ir to vieno saldumyno per diena.
Atsakyti

Laba visoms :4u:  aš jau apėjus savo trasą, vėl kepina saulė  :oh:  viską jau apsipirkau ko reikia atostogom, beliko susipakuoti daiktus ir šeštadienį skrendam! Taigi prisilaikysiu šią savaitę ir tada atostogos, pasisversiu grįžus  :bigsmile:  kaip bus taip, bet čia vis užsuksiu, kad nenutolt nuo jūsų bent mintimis  :D 

Atsakyti
Nuosta, prašom nors trupinėlį saulutės ir šilumos ir mums atvežti, o tai vasara į vasarą dar nepanaši. Nors kai dirbu man tik lengviau kad ji tokia ax.gif
Atsakyti

Nuosta, prašom nors trupinėlį saulutės ir šilumos ir mums atvežti, o tai vasara į vasarą dar nepanaši. Nors kai dirbu man tik lengviau kad ji tokia ax.gif

Labai tikiuosi, kad parsivešim saulę kartu su savim 😁👍

Atsakyti

Diena atlaikyta ✔

Atsakyti

Mano diena irgi ✔

Atsakyti
Mano irgi atlaikyta.
Atsakyti
Mano irgi diena pagal plana smile.gif

Siandien net pirma karta nuo praejusio rugsejo isejau pabegioti, taip labai palengva ir mazaji ratuka, bet dziaugiuosi savimi smile.gif
Atsakyti

Labas rytas :)

Lovely,nuo mazu ratuku ir reik pradet,gi neleksi belekiek pirma karta :)

Atsakyti