Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2017 07 14, 05:31)
Kiek tavo mazylei laiko?

Kita savaitgali svesim dvieju menesiu sukakti smile.gif

As neplanuoju labai dietintis, tiesiog noriu valgyti normalu maista, minimizuoti saldumynu kieki, kas man labai sunku, ir pradeti mankstintis smile.gif mankstos man reikia ir del nugaros, kuri visada buvo mano silpna vieta, o po nestumo ir gimdymo ypac reikalauja demesio. Manau, kad to visiskai pakaktu svorio kritimui, na bent pirmiems 10 kg

O del vaiku, tai manoji dar labai maza, o man jau kirba mintis, kad su antru reikia ilgai nelaukti, kad vienu ypu abu atvargtume biggrin.gif

Siryt mano svoris 92,6
Atsakyti

Kita savaitgali svesim dvieju menesiu sukakti smile.gif

As neplanuoju labai dietintis, tiesiog noriu valgyti normalu maista, minimizuoti saldumynu kieki, kas man labai sunku, ir pradeti mankstintis smile.gifmankstos man reikia ir del nugaros, kuri visada buvo mano silpna vieta, o po nestumo ir gimdymo ypac reikalauja demesio. Manau, kad to visiskai pakaktu svorio kritimui, na bent pirmiems 10 kg

O del vaiku, tai manoji dar labai maza, o man jau kirba mintis, kad su antru reikia ilgai nelaukti, kad vienu ypu abu atvargtume biggrin.gif

Siryt mano svoris 92,6

O tu primink man savo ugi ir pradini svori ir tiksla? 

Su saldumynais man dar ir dabar sunku susilaikyt :D nes maitinu :) bet siaip pradek valgyt normalu maista,be uzkandziavimu be pribegimu ir isivaziuosi i vezias po truputi.po dickes as puse metu bimbinejau ir tik skundziaus ,kad stora ir nieko nedariau.o va po maziaus gimimo praejus 3 savaitem as jau stojau i vezias ir dziaugiuos tuom labai :) 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 07 14, 08:32)
O tu primink man savo ugi ir pradini svori ir tiksla? </p><p>Su saldumynais man dar ir dabar sunku susilaikyt biggrin.gif nes maitinu smile.gif bet siaip pradek valgyt normalu maista,be uzkandziavimu be pribegimu ir isivaziuosi i vezias po truputi.po dickes as puse metu bimbinejau ir tik skundziaus ,kad stora ir nieko nedariau.o va po maziaus gimimo praejus 3 savaitem as jau stojau i vezias ir dziaugiuos tuom labai smile.gif </p>

Ugis 177, pradinis svoris 95, tikslas 70. Nors tokio skaiciaus man svarstykles nerode jau kokius 10 metu. Bet pries 4 metus buvau rimtai susiemus ir numetus iki 74, tai tikiu, kad ir 70 imanoma smile.gif

as is tiesu noriu dabar susiimti dar ir del to, kad jei negalvosiu apie svori ir bimbinesiu, tai daug sau leisiu ir svoris greiciausiai augs, o to labai nenoriu... tai as nors ir svelniais metodais, bet bandysiu ji mazinti smile.gif o kokia buvo tavo taktika po maziaus gimimo? Kalorijas skaiciavai? Ar koki miybos planeli turejai?
Atsakyti
Labas rytas 83.5(+600) unsure.gif geda geda geda blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

Lietaus melyna, Na su dicke ta pusmeti nors valgiau belenkaip bet svoris laikesi tas pats neaugo.o po maziaus tai 3sav leidau sau valgyt ka noriu,atsvest dickes gimtadieni ir paskui grizau prie savo valgymo 3kart dienoj ir saldumynu pamazinau.daugmaz primetu kiek kaloriju ir viskas.

vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif lietaus melyna
second.gif nuosta
third.gif frolka

Nuosta,pamirsau tavo svori lentelej pakeist,sorry 🎈
Kas raudonuot -nenusiminkit,kita savaite bus geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 14 liepos 2017 - 09:56
Kazkaip nesijauciu nusipelniusi tos pirmos vietos, nes cia ne savaites, o menesio rezultatas smile.gif beje, mano svoris dabar 92,6, gal pataisyk kitai savaitei, kad atspirties taskas butu geras smile.gif

Vat as nemoku kaloriju skaiciuoti, niekada nesu to dariusi, tai galvoju, ar cia verta bandyti, ar tiesiog valgyti tvarkingai tris kartus per diena gera maista ir tiketis, kad to ir uzteks smile.gif del saldumynu, tai galvoju, gal pradziai leisti sau viena saldumyna priespieciams. Dazniausiai cia butu kakava arba varskes surelis, bet tiktu ir tiems atvejams, kai namie atsirastu koks pyragas. Tik va galvoju, ar nebus per sunku taip, gal lengviau visai ju nevalgyti?..
Atsakyti

Kazkaip nesijauciu nusipelniusi tos pirmos vietos, nes cia ne savaites, o menesio rezultatas smile.gifbeje, mano svoris dabar 92,6, gal pataisyk kitai savaitei, kad atspirties taskas butu geras smile.gif

Vat as nemoku kaloriju skaiciuoti, niekada nesu to dariusi, tai galvoju, ar cia verta bandyti, ar tiesiog valgyti tvarkingai tris kartus per diena gera maista ir tiketis, kad to ir uzteks smile.gifdel saldumynu, tai galvoju, gal pradziai leisti sau viena saldumyna priespieciams. Dazniausiai cia butu kakava arba varskes surelis, bet tiktu ir tiems atvejams, kai namie atsirastu koks pyragas. Tik va galvoju, ar nebus per sunku taip, gal lengviau visai ju nevalgyti?..

Ok .pataisysiu.ale viena matau o kita rasau 😂 gali bandyt skaiciuot pradziai,jei netingesi kiekvieno kasnio svert :) o su saldumynais net nezinau,kartais man uztenka to saldainio o kartais ir kilogramo per mazai 😂

Atsakyti

Nieko tokio, kad nepataisei, frolka, gal kitą savaitę didesnis minusas atrodys 😂 mano diena atlaikyta pusėtinai, biškį atsipalaidavau, bet dar ne visu savaitgaliniu gazu 😁

Atsakyti

Nieko tokio, kad nepataisei, frolka, gal kitą savaitę didesnis minusas atrodys 😂 mano diena atlaikyta pusėtinai, biškį atsipalaidavau, bet dar ne visu savaitgaliniu gazu 😁
As pagrybavau siandien,ejom vakare pasivaiksciot ir uzejom i kavine pavalgyt 😊 bet ir vaiksciojau siandien daaauuuuug ,tai gal koks balansas bus 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 14 liepos 2017 - 20:47

Labas rytas, mes šiandien pas kaimynus bbq darysim, paskutinę vaikų mokslų savaitę atšvęsim, o kitą šeštadienį jau išskrendam  :yahoo: ruošiaus keltis šiandien 5 ryto ir lėkti į Next sale, bet galvą taip skauda nuo vakar vakaro  :blink:  tai online gal ką nukalsiu, laukiu 8 ryto  :D 

Atsakyti

Labas rytas, mes šiandien pas kaimynus bbq darysim, paskutinę vaikų mokslų savaitę atšvęsim, o kitą šeštadienį jau išskrendam  :yahoo: ruošiaus keltis šiandien 5 ryto ir lėkti į Next sale, bet galvą taip skauda nuo vakar vakaro  :blink:  tai online gal ką nukalsiu, laukiu 8 ryto  :D

Ka gero nukovei?

Laba ryta,mes vakar sumastem palekt iki suvalku,o lietuviuuuu 🙄 biski apsipirkom,tesco maziui rubu nupirkau su akcija,pavargom ir tiek :) savaitgalis pravalgytas :)

Atsakyti

Ka gero nukovei?

Laba ryta,mes vakar sumastem palekt iki suvalku,o lietuviuuuu 🙄 biski apsipirkom,tesco maziui rubu nupirkau su akcija,pavargom ir tiek :) savaitgalis pravalgytas :)

Pasipirkau palaidinių, džinsus, kardiganą,  apatinių, mažučių lauktuvių šeimai, bet ne online, o vistik į pardą lėkiau 😂 ir džinsai per maži (per sale'us neleidžia matuotis pardoj), tai va dabar ruošiuosi ir lėksiu apsikeist arba į didensius, arba į kitą modelį, kur elastano daugiau, nes pasiėmiau savo dydį, bet visai nesitampo, neįbraškėjau 😁 mano savaitgalis pravalgytas, bet palyginus, su protu 😊 nu nors dar ne vakaras...

Atsakyti