Mane jauciu reiks prie gedos lentos kalti
niekaip nesusiemu...
Buna ;) bet jau mum reik prie to priprast,nes kitaip ir nebus
Sveikos
as pries menesi pasiprasiau pas jus ir dingau... man motinyste pasirode sudetingesne, nei tikejausi. Viena vertus, skirtingai nei tikejausi, negaliu skustis miego trukumu (kiek miega mazyle, tiek ir as
), kita vertus, kai ji nemiega, tai nieko nepasidarau, ne tik i foruma neuzeinu, bet ir pavalgyti. O kadangi bijau, kad trukstant kaloriju, mazes pieno, tai privalgau kokiu sausainiu, ar kito lengvai viena ranka valgomo maisto
Pries menesi sveriau 95, o dabar svoris svyruoja apie 93, tai dziaugiuosi, kad progresas i teisinga puseryt pasisversiu tiksliau ir tikiuosi, kad dabar jau pavyks rasti tu minuciu pas jus uzsukti, nes sunku su motyvacija stengtis, kai is naktiniu neislendu
Kiek tavo mazylei laiko?
Labas rytas!
LietausMelyna, sveika prisijungus. Kaip suprantu turi maza kudikeli, tavo vietoj neskubeciau su dietom. Pailsek! O kudintis visada spesi.Bet kokiu atveju - sekmes.
O man dabar uzejo toks laikotarpis, kai as nenoriu daugiau turet vaiku. Nors tirpstu del kudikeliu, ir tikrai kuri laika labai norejau antro, o gal ir trecio, o dabar va, prasau - pirmoji mano jau didele ir man visai kiti reikalai galvoj. Galvoju jau greiciau apie anukus, nors man dar tik trisdesimt. O gal jau trisdesimt.
Tiesa, svoris siandien 100,5 kg
Va todel as ir nenorejau daryti ilgo tarpo tarp vaiku,nes man tai kad jau vienas uzaugintas ir vel paskui i pampersus ir pan nesinorejo lipt as irgi db dar nuziuriu nesciasias su nostalgija,bet mano svajone buvo du vaikai,du turiu ir daugiau nebeplanuoju turet.dabar norisi paaugint abu ir gyvent ramiai kaip sakai laukiant anuku 😂
Labas rytas 😊 aš visad norėjau 3 vaikų, gavau 1 free ir tobula yra 😍 vienas vaikas man atrodo labai savanaudiška, nes kiek vienturčių pažįstu, visi jaučiasi nuskriausti, kad neturi brolių/sesių. Šeima yra svarbiausia pasauly 💖 bet, jau po didelės pertraukos jaučiu ir aš nesiryžčiau grįžt į pampersų stadiją, nes nu nėra tai lengva ir tikiu, kad atsiranda visai kiti prioritetai vaikams paaugus. Manau, vistik, kiekvienam sava skirta ir kaip yra, taip ir turi būti 👍😊
Pas mane šįryt 80,5 kg 🏋
Labas rytas 😊 aš visad norėjau 3 vaikų, gavau 1 free ir tobula yra 😍 vienas vaikas man atrodo labai savanaudiška, nes kiek vienturčių pažįstu, visi jaučiasi nuskriausti, kad neturi brolių/sesių. Šeima yra svarbiausia pasauly 💖 bet, jau po didelės pertraukos jaučiu ir aš nesiryžčiau grįžt į pampersų stadiją, nes nu nėra tai lengva ir tikiu, kad atsiranda visai kiti prioritetai vaikams paaugus. Manau, vistik, kiekvienam sava skirta ir kaip yra, taip ir turi būti 👍😊
Pas mane šįryt 80,5 kg 🏋
Taip ir mano kelios pazistamos yra vienturtes tai visad sake ,kad nefaina kai neturi nei brolio nei sesers,bet kaip ir sakai kiekvienam savo-mano sese turi tik viena sunu,norejo antro bet tiesiog nebeisejo pastot.