Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Na ka,sugedo mano orkaite,perdege kazkas :hmm:  :blink:  teks kviest meistra...o tiesa,mano elipsiukas taip uzkrautas kad prie jo net prieit negaliu :cry2:  tai mastau gal bandyt pradet begiot mokyklos stadione :unsure: bet net nezinau,gal vasara apsiribosiu ir vaiksciojimu stumdant vezima :) 

Atsakyti

Diena atlaikyta 🎈

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Na va, mano minuso jau ir nebeliko. Parsivilko mmm. unsure.gif Kazkokiu nesamoniu tikrai nevalgiau, bet svarstykles tai ohoho koki + parode. Sportuot negaliu, tai nezinau ka as cia penktadieni priduosiu. verysad.gif
Atsakyti

Labas rytas. 4u.gif

Na va, mano minuso jau ir nebeliko. Parsivilko mmm. unsure.gifKazkokiu nesamoniu tikrai nevalgiau, bet svarstykles tai ohoho koki + parode. Sportuot negaliu, tai nezinau ka as cia penktadieni priduosiu. verysad.gif

Skysciai kokie 🤔 ka priduosi ta,nenukabink nosies ;) matyt organizmas savaip sureagavo po tu sulciu gerimo,gal ziurek iki penktadienio pakris svoris :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  iškrovą atlaikiau vakar  :rolleyes:  

Airise, nenuleisk nosies, aišku kad tik skysčiai tas pliusas. Praeis mm ir svoris kris kaip reikiant  :yahoo: 

Atsakyti
Suprantu, bet tas toks sokinejimas varo i nevilti. Nu nieko, viskas bus gerai. Nepasiduodu. smile.gif

Ka merginos? smile.gif
Atsakyti

Suprantu, bet tas toks sokinejimas varo i nevilti. Nu nieko, viskas bus gerai. Nepasiduodu. smile.gif

Ka merginos? smile.gif

Mhm,bet bunant moterim turbut kitaip ir nebus :) a nieko,mastau ar cia bandyt rizikuot ir list laukan ar geriau ne :) bet jauciu eisiu,nenoriu namie but.bet garbes zodis sita vasara tokio prastumo kaip reta :) 

Papildyta:
O cia kaip tik i tema 😂😂😂😂😂😂

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Grynai frolka taip ir atrodo, tas 1 kg jaučias kaip tona kartais 😂 o nežinotume, ir nei matytume, nei jaustume 😁😉

Aš pas draugę kavą geriu, pranešė lietų, tai neinam niekur, nors dar nelyja, nesuprasi 😊

Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2017 07 11, 08:49)

Ka merginos?  smile.gif

Man tas pats, atejo dienos , pasisveriau ir soka gavau... nusprendziau sversiuosi tik viena karta per savaite 4u.gif
Atsakyti

Man tas pats, atejo dienos , pasisveriau ir soka gavau... nusprendziau sversiuosi tik viena karta per savaite 4u.gif

Taip geriausiai,nes nesibalamutini tarp tu sverimusi ir svorio svyravimu.

Atsakyti
Diena atlaikyta.
Atsakyti