Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Kaip kvepės namai  :wub:

Kvepia :) dar pasrebiau pries virdama 😂 bus desertas :) na tai kaip ir siandien bus atlaikyta,nes soti jauciuos,eisiu leda nebent suvalgysiu :) 

Atsakyti
Diena neatlaikyta ax.gif
Atsakyti

Diena neatlaikyta ax.gif

Uzskaityk kaip cheatday :)

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Tai valgot visos,kad tylit? 😂 as tai privalgiau siandien,kad net brasku visa 😂😂😂

Atsakyti

Tai valgot visos,kad tylit? 😂 as tai privalgiau siandien,kad net brasku visa 😂😂😂

Oooo taip, ką čia besakysi, pilnais žandais sunku kalbėt 😂

Atsakyti

Oooo taip, ką čia besakysi, pilnais žandais sunku kalbėt 😂

😂😂😂😂😂

Atsakyti

Labas rytas ⚘

Atsakyti

Labas rytas. Aš jau aplėkus savo ratuką, siaubeli kaip karšta, ačiū dievui, jau lyg paskutinė tokia diena bent kol kas :)  bandau iškrovaut.

Atsakyti

Labas rytas. Aš jau aplėkus savo ratuką, siaubeli kaip karšta, ačiū dievui, jau lyg paskutinė tokia diena bent kol kas :)  bandau iškrovaut.

Sekmes ;) as irgi jau po lauko,db pasoviau pietus i orkaite :) ale valgysiu vel apie 4 vos ne...per ta ilga buvima lauke issiderino biski ritmas,bet kai lauke saule sviecia nevalia namie but :D uzsidejau savo jumpsuta ir jis man laisvas :D uhuuu,pamenu kai pirkau buvo aptemptos leskos,o db laisva ir taip graziai krenta :) 

Atsakyti

Sekmes ;) as irgi jau po lauko,db pasoviau pietus i orkaite :) ale valgysiu vel apie 4 vos ne...per ta ilga buvima lauke issiderino biski ritmas,bet kai lauke saule sviecia nevalia namie but :D uzsidejau savo jumpsuta ir jis man laisvas :D uhuuu,pamenu kai pirkau buvo aptemptos leskos,o db laisva ir taip graziai krenta :)

Jėga! Mano, deja, jaučiu toks koks buvo, toks ir liko 😂 bus kitai vasarai  :lol: 

Atsakyti

Jėga! Mano, deja, jaučiu toks koks buvo, toks ir liko 😂 bus kitai vasarai  :lol:

Svarbu tu vasaru dar bus 😂

Atsakyti