Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas.

100.1 kg.🤗

Vakar pirma karta gyvenime gaminau midijas. Gavosi laaabai skaniai, net pati nustebau. Sakiau jeigu nenusinuodysiu tai bus puikus patiekalas pakartojimui. biggrin.gif Siek tiek per daug privalgiau, siandien apsunkus jauciuosi, bet svoriu patenkinta.

Vakar dar buvau vaikystes drauges vestuvese. Kokiu 10 kartu spejau apsizliumbti baznycioje. Taip grazu buvo... wub.gif
Atsakyti

Labas rytas.

100.1 kg.🤗

Vakar pirma karta gyvenime gaminau midijas. Gavosi laaabai skaniai, net pati nustebau. Sakiau jeigu nenusinuodysiu tai bus puikus patiekalas pakartojimui. biggrin.gifSiek tiek per daug privalgiau, siandien apsunkus jauciuosi, bet svoriu patenkinta.

Vakar dar buvau vaikystes drauges vestuvese. Kokiu 10 kartu spejau apsizliumbti baznycioje. Taip grazu buvo... wub.gif

Kaip su sultim sekasi?kaip tas midijas gamint?mes vis su vyru pagalvojam kad reiktu paragaut ale prisibijom 😂

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 07 05, 14:13)
<p>Airise, kaip sulčių diena sekėsi? ;)</p>

Nu kaip. Labai pasiilgau kramtymo ir silto maisto ta diena. Visa diena salau ir norejosi miego. Na nebuvo LABAI sunku, bet tikrai nelengva. Sultys turi labai daug skonio, nezinau kaip cia pasakyti - aitrios tokios. Paskutinio buteliuko puses nebeisgeriau. Nebegalejau jau. Aisku svarstykles nudziugino, bet nemanau, kad kada kartosiu. Pabandyt verta. Sako, kad pirma diena sunku buna, po to lengviau. Nezinau kaip zmones po tris/penkias dienas laikosi. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(frolka25 @ 2017 07 07, 08:50)
Kaip su sultim sekasi?kaip tas midijas gamint?mes vis su vyru pagalvojam kad reiktu paragaut ale prisibijom 😂</p>
va kaip tik parasiau. smile.gif Del midiju tai pirma pasiragaukit kokioj kavinej. As paragavau, man labai patiko. Valgiau 3 vietose ir visur skanu buvo, o vakar kadangi neradau pirkt jau paruostu - nusipirkau saldytu 1kg. Paskaiciau internete ka mazdaug deda, tai dariau is akies. Puode istirpinau sviesta, ispaudziau pora skilteliu cesnako, sudejau smulkinta svoguna ir pomidora, pakepinau siek tiek, ipyliau 150ml balto sauso vyno ir grietineles. Pakepiau siek tiek o tada sudejau nuplautas ir nuskustas midijas. Pamaisiau tame sultinyje uzdengiau dangti, 5-8 min ir viskas. As ilgiau paviriau jas, kad butu TIKRAI gatavos. smile.gif Is visu valgytu midiju sitos man skaniausios buvo. A dar sraigiu valgem, tai irgi nieko, bet midijos skanesnes. smile.gif
Atsakyti

81 kg  :4u: 

Atsakyti
Labas rytas, 82.9 smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif airise
second.gif frolka
third.gif lovely

Sveikinu airise grizus su trenksmu :*
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 07 07, 14:53)
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif airise
second.gif frolka
third.gif lovely

Sveikinu airise grizus su trenksmu :*

Whoa! Jau buvau pamirsus koks tai geras jausmas. Dabar neuzmigt ant lauru ir siekt savo tikslo.

Aciu frolka. 4u.gif kita savaite tikiuosi grizt i dvieju skaiciu zona. biggrin.gif
Atsakyti

Whoa! Jau buvau pamirsus koks tai geras jausmas. Dabar neuzmigt ant lauru ir siekt savo tikslo.

Aciu frolka. 4u.gifkita savaite tikiuosi grizt i dvieju skaiciu zona. biggrin.gif

Ir grisi! Ir paskui vis mazyn mazyn :)

Atsakyti

Laba ryta :) vakar diena atlaikyta :) 

Atsakyti

Laba diena, man šiandien mmm parsivilko, tai vaje vaje kas per ėdimas tiek vakar, tiek šiandien  :blink:  :D  bet ir lakstymo daug, vakar pramogavom visa šeima, į nuotraukas savo žiūrėt galiu, vadinas neblogai  :D  šiandien po pardas laksčiau šen bei ten, ruošiuosi jau po truputį atostogom :wub:   

Atsakyti

Laba diena, man šiandien mmm parsivilko, tai vaje vaje kas per ėdimas tiek vakar, tiek šiandien  :blink:  :D  bet ir lakstymo daug, vakar pramogavom visa šeima, į nuotraukas savo žiūrėt galiu, vadinas neblogai  :D  šiandien po pardas laksčiau šen bei ten, ruošiuosi jau po truputį atostogom :wub:   

:) malonus rupesciai :) nedaug jau ir beliko iki tu atostogu :) mes tai lauke siandien prasivaiksciojom pora valandu,grizau kol pagaminau valgyt tai gavosi kad pietus valgiau 4 val :) uzmigdau maziu ir eisiu braskiu uogiene virt :)

Atsakyti

uzmigdau maziu ir eisiu braskiu uogiene virt :)

Kaip kvepės namai  :wub: 

Atsakyti