Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Man svarbiausiai leskos pakustu ir pilvas pasitrauktu ir fsio,as jau devintam danguj buciau 😂 bet leskos nelabai nori trauktis,o galetu rupuziokes 😂 as kurpiu plana eit paziuret i sandeliuka kaip stovi tas mano elipsinis ,ar yra nors kiek vietos pajudet ir jei taip kviesciau mamka i prieziura vaiku,o pati eiciau pasportuot :) gal juokingai atrodytu,nes sandeliukas laiptinei toj aikstelej salia laiptines balkono,bet negaliu namo tempt elipsiuko nes konkreciai mazius galva ar koja kokia issisuktu.vyrui tik nesakiau,nes tas iskart sakys,kad jau nesamoniu primasciau ir pasukios pirsta ties smilkiniu 😂😂😂

Aš irgi taip bijojau dėl treniruoklių namie, bet pora kart palipo, pakrito nu ir ką, nelipa daugiau arba atsargesni yra 😁  tik va kad reikėtų nuo jų dulkes nupūst ir panaudot, bet vis per karšta, negaliu pakęst kai prakaitas ir taip bėga, o dar sportuot  :blink:  nu bet, kad naudinga tai tikrai, vien dėl stangrumo, tada kad ir apimtys nemažos, bet bent gražios  :D

Atsakyti

Na taip, ims ir tirps, ten kur mes norim :D 

O galetu 😂

Aš irgi taip bijojau dėl treniruoklių namie, bet pora kart palipo, pakrito nu ir ką, nelipa daugiau arba atsargesni yra 😁  tik va kad reikėtų nuo jų dulkes nupūst ir panaudot, bet vis per karšta, negaliu pakęst kai prakaitas ir taip bėga, o dar sportuot  :blink:  nu bet, kad naudinga tai tikrai, vien dėl stangrumo, tada kad ir apimtys nemažos, bet bent gražios  :D

Bet as ir vietos neturiu dabar jam namie,lovyte stovi vietoj jo 🙄 oi ne,per karscius sportuot,ne ne ne...as ir taip tokia greit susilanti,tai man per karscius kancia isvis mint butu 😂 

Atsakyti

Laba ryta :)

Atsakyti
Labas,

Mano draugė sveria apie 100 kg ir padedu jai su tuo kovoti. Dabar kai vasara galima laisvai sportuoti lauke, tačiau prieš kelias dienas pagalvojau, kad būtų visai įdomu segti progresą ne tik ant svarstyklių, tačiau ir detalesnį kaip pvz: kalorijų kiekio netekimas. Čia visai įdomus straipsnis apie tai https://progresso.lt...portuojantiems/

Ar teko ką nors girdėti apie tas vadinamas išmaniąsias apyrankes? Atrodo visai naudingas dalykas ir patogus. Ši gana patogi atrodo ir video yra https://progresso.lt...aomi-mi-band-2/
Atsakyti

Pralėkiau savo ratuką greitai šįryt, bėgau namo nuo debesies ir dundulio, bet parlėkiau, o dar nelyja :) nu sportas geras, ypač kai reik stumt vežimą į kalniuką prie +25 😂🤣 ryt varysim į pramogų parką, tikiuos nepamiršiu pasisvert, nes tokią govedą suruošt ir ko nors nepamiršt, tai ne juokas 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 06 liepos 2017 - 11:57

Labas,

Mano draugė sveria apie 100 kg ir padedu jai su tuo kovoti. Dabar kai vasara galima laisvai sportuoti lauke, tačiau prieš kelias dienas pagalvojau, kad būtų visai įdomu segti progresą ne tik ant svarstyklių, tačiau ir detalesnį kaip pvz: kalorijų kiekio netekimas. Čia visai įdomus straipsnis apie tai https://progresso.lt...portuojantiems/

Ar teko ką nors girdėti apie tas vadinamas išmaniąsias apyrankes? Atrodo visai naudingas dalykas ir patogus. Ši gana patogi atrodo ir video yra https://progresso.lt...aomi-mi-band-2/

Pirma rašyt išmokit, tada savo reklamas rašykit, tik ne čia.

Atsakyti

Pralėkiau savo ratuką greitai šįryt, bėgau namo nuo debesies ir dundulio, bet parlėkiau, o dar nelyja :) nu sportas geras, ypač kai reik stumt vežimą į kalniuką prie +25 😂🤣 ryt varysim į pramogų parką, tikiuos nepamiršiu pasisvert, nes tokią govedą suruošt ir ko nors nepamiršt, tai ne juokas 😁

O mes gavom lietaus,uch kai pavare ⛆⛆⛆

Atsakyti

Diena kaip ir atlaikyta,nors valgiau keptos duonos vietoj normaliu pietu 🤔 bet kadangi kaloriju virsyt netureciau,tai gal isspausiu ryt koki mizerna minusiuka :)

Atsakyti

Aš dieną kaip ir atlaikysiu irgi, bet minuso nebus, nuo karščių ir pms visa sutinus. Aij bet nieko, vistiek fainas savaitgalis laukia 😍

Atsakyti
Vakarienei varskes apkepas ir diena atlaikyta bus smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,72,4 🎈

Atsakyti

Labas rytas, ir vėl pliusas.113.5 

Atsakyti