Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Diena ✔ su papildomu kavos puodeliu su drauge ,bet be jokiu skanumynu salia :)

Atsakyti

Diena ✔ su papildomu kavos puodeliu su drauge ,bet be jokiu skanumynu salia :)
Kad kava kalorijų neturi, tai ir nesiskaito papildoma niekas ;)  manęs dar vakarienė laukia ir bus ✔ tikiuosi 😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 05 liepos 2017 - 17:16

Aaaaa gi šiandien savo plačiausios vietos ieškojau, tai uch 106 cm 😂 

Atsakyti

Liūdniau būna kai ploniausios, liemens vietos ieško ir  neranda. Čia kaip tame anekdote siuvėjas klausia kliento- Kur darysim liemenį?  :D 

Aš daugmaž atsilaikiau. Biškį užkandau nelaiku, bet mėsytės, tai nėra pats blogiausias variantas

Atsakyti

Kur tu pas save radai tuos 106? Nu niekaip nesuprantu :)

Kad kava kalorijų neturi, tai ir nesiskaito papildoma niekas ;)  manęs dar vakarienė laukia ir bus ✔ tikiuosi 😅

Aaa vat mano kava su pienu :)

Liūdniau būna kai ploniausios, liemens vietos ieško ir  neranda. Čia kaip tame anekdote siuvėjas klausia kliento- Kur darysim liemenį?  :D

Aš daugmaž atsilaikiau. Biškį užkandau nelaiku, bet mėsytės, tai nėra pats blogiausias variantas

Svarbu nevalgyt daugiau negu reikia :) db viena pazistama forume sako davai pasidalinu su jumis mitybos planu ir visos kudinames,tai kita pazistama atrase : galiu duot patarima nemokama -maziau eskit ir nereiks jokiu planu :D tai taip tiesiai sviesiai drebe i akis tai kas ir taip aisku visom buvo :D 😂😂😂

Atsakyti
Diena atlaikyta
Atsakyti

Kur tu pas save radai tuos 106? Nu niekaip nesuprantu :)

Aaa vat mano kava su pienu :)

Svarbu nevalgyt daugiau negu reikia :) db viena pazistama forume sako davai pasidalinu su jumis mitybos planu ir visos kudinames,tai kita pazistama atrase : galiu duot patarima nemokama -maziau eskit ir nereiks jokiu planu :D tai taip tiesiai sviesiai drebe i akis tai kas ir taip aisku visom buvo :D 😂😂😂

Plačiausioj vietoj 😁 nu daugmaž gavosi gaktikaulio lygyje aplink  🤣  aš tokia be sporto paplerus dabar gerokai, kaip tik ant vasaros 😂 tai va, tu jau visai sudžiūvus 😉 

O dėl mažiau ėsti, tai tikra teisybė. Aš šiandien va padauginau steiko su salotom. Bet prisiminus kiek ryte ėjom, sąžinė negraužia labai labai 😁

Atsakyti

Plačiausioj vietoj 😁 nu daugmaž gavosi gaktikaulio lygyje aplink  🤣  aš tokia be sporto paplerus dabar gerokai, kaip tik ant vasaros 😂 tai va, tu jau visai sudžiūvus 😉 

O dėl mažiau ėsti, tai tikra teisybė. Aš šiandien va padauginau steiko su salotom. Bet prisiminus kiek ryte ėjom, sąžinė negraužia labai labai 😁

Nu kazkodel vizualiai tu man kudesne uz mane :) nu pas mane 103 cm,tai ne ka teskiriames 😂

Atsakyti

Aš bišk aukštesnė, taai gal ištempia tie trys cm tuos tris cm 😂 bet aš klubų labai prarast ir nenoriu, man gražu, moteriška, nes jau papų neturiu,tai bent ta dalis lai būna, o kita gali tirpsta 😁

Atsakyti

Aš bišk aukštesnė, taai gal ištempia tie trys cm tuos tris cm 😂 bet aš klubų labai prarast ir nenoriu, man gražu, moteriška, nes jau papų neturiu,tai bent ta dalis lai būna, o kita gali tirpsta 😁

Man svarbiausiai leskos pakustu ir pilvas pasitrauktu ir fsio,as jau devintam danguj buciau 😂 bet leskos nelabai nori trauktis,o galetu rupuziokes 😂 as kurpiu plana eit paziuret i sandeliuka kaip stovi tas mano elipsinis ,ar yra nors kiek vietos pajudet ir jei taip kviesciau mamka i prieziura vaiku,o pati eiciau pasportuot :) gal juokingai atrodytu,nes sandeliukas laiptinei toj aikstelej salia laiptines balkono,bet negaliu namo tempt elipsiuko nes konkreciai mazius galva ar koja kokia issisuktu.vyrui tik nesakiau,nes tas iskart sakys,kad jau nesamoniu primasciau ir pasukios pirsta ties smilkiniu 😂😂😂

Atsakyti

Na taip, ims ir tirps, ten kur mes norim :D​ 

Atsakyti

Priminei man kai nėščia buvau su dvyniais ir seselė sako ties kur yra jūsų klubu kaulai?  Aš apsičiupinėjau ir net neįsivaizduoju sakau kur, kažkur buvo, dabar nė ženklo  :lol:  kad ir kaip bandžiau įsivaizduot ir rast, nu nieeeekaip  :lol: 

Atsakyti