Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mano dienos irgi artėja labai grėsmingai ir alkanai 😅 bet diena atlaikyta šiiiiaip ne taip! Labai padeda sugrįžę karščiai. Nors aš jų nekenčiu. Nu bet stengiuos mėgautis vasara.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 04 liepos 2017 - 20:20

Mano dienos irgi artėja labai grėsmingai ir alkanai 😅 bet diena atlaikyta šiiiiaip ne taip! Labai padeda sugrįžę karščiai. Nors aš jų nekenčiu. Nu bet stengiuos mėgautis vasara.

Mėgaukis vasara, nes pas mus jau ruduo. Anytą namuose jau su vilnonėms kojinėms, draugė židinį užsikūrė, o man jau adijaliuko ant kameros jau norisi uzsikloti

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas, nieko nebeatidėliojau, pati savęs išsigandau ir nestandartiškai pirmą kart taip,pradėjau laikytis nuo vakar vakaro   :) ką jau atidėliosi, kad nuo pirmadienio, ar nuo rytdienos, būtinai iš ryto. Aš prieš pat šventes, ilgąsias išeigines :4u:​  

Atsakyti

Labas rytas, nieko nebeatidėliojau, pati savęs išsigandau ir nestandartiškai pirmą kart taip,pradėjau laikytis nuo vakar vakaro   :) ką jau atidėliosi, kad nuo pirmadienio, ar nuo rytdienos, būtinai iš ryto. Aš prieš pat šventes, ilgąsias išeigines :4u:  

Nereikia niekad laukt pirmadienio ;) saunuole :) 

Atsakyti

Labas rytas  :)   Jerda, ateis ir pas jus vasara dar, aš tikiuosi ir tikiu 😉

Atsakyti
Labas rytas, ziuriu visoms tos dienos arteja biggrin.gif man irgi savaitgali turi prasideti mirksiukas.gif
Atsakyti

Airise, kaip sulčių diena sekėsi? ;)

Atsakyti

Mmes su drauge prasivaikščiojom tris valandas, čiut kojas parvilkau, tooooks karštis ir dar vežimą stumt 😅 dar vieną palaidinę nusipirkau, ko tai noris atsinaujint viską. 

Atsakyti

Mmes su drauge prasivaikščiojom tris valandas, čiut kojas parvilkau, tooooks karštis ir dar vežimą stumt 😅 dar vieną palaidinę nusipirkau, ko tai noris atsinaujint viską. 

Saunuole! As irgi prasiejau trumpai pagaliau geru oru :D 

Atsakyti

Labas rytas, ziuriu visoms tos dienos arteja biggrin.gifman irgi savaitgali turi prasideti mirksiukas.gif

Man jau šiandien prasidėjo.

Atsakyti

Labas rytas, ziuriu visoms tos dienos arteja biggrin.gifman irgi savaitgali turi prasideti mirksiukas.gif

As dar nezinau ar arteja ir kada sulauksiu,bet kad man pms tai cia jau 150% 😂

Atsakyti