Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Diena atlaikyta ✔🎈

Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Vakar vynelio siek tiek isgeriau su nelabai sveikais uzkandziais, bet buvo svente, tai labai nesigrauziu. Na o siandien jau isgeriau pirmaji buteliuka. 4 pasiimu su savim i darba. biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas. 4u.gif

Vakar vynelio siek tiek isgeriau su nelabai sveikais uzkandziais, bet buvo svente, tai labai nesigrauziu. Na o siandien jau isgeriau pirmaji buteliuka. 4 pasiimu su savim i darba. biggrin.gif

Sekmes :)

Labas rytas :)

Atsakyti
Labas rytas. Ištvermės Airise laikytis. Padariau išvada kad lengviau laikytis kai dirbu-šaldytuvas nepasiekiamas. Greičiau i darbą, o tai per šias dienas skrandį taip ištempiau kad sutilptu ir pusė dramblio
Atsakyti

Labas rytas.  Mano iškrova atlaikyta, bet pilvas toliau pūpso. Gerai prikimšau per savaitgalį 😂

Airise, skanių sulčių!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 04 liepos 2017 - 07:47

Ramuma čia kaip visad :) aš buvau su vyru ir vyrukais apsišopont maisto, netikėtai dar sau džinsus pasigriebiau šviesius, tokių nenešiojus nuo paauglystės matyt, bet norėjos vasarai kažkokio gaivumo. Nors ar nešiosiu tai nežinau 😂

Atsakyti

Nors ar nešiosiu tai nežinau 😂

Tu šito tik vyrui nesakyk, nes maniškis tai niekaip tokio dalyko nesupranta  :D​ noriu-perku-nenešioju

Atsakyti

Tu šito tik vyrui nesakyk, nes maniškis tai niekaip tokio dalyko nesupranta  :D noriu-perku-nenešioju

Aš jam jau sakiau, pats griebė būtinai pirkt 😂 matyt nusibodo niūriom spalvom žmoną matyt 😁

Atsakyti

Aš jam jau sakiau, pats griebė būtinai pirkt 😂 matyt nusibodo niūriom spalvom žmoną matyt 😁

Nesiosi nesiosi.nors...mano dzinsai tamsus ir tamsiai pilki,bet pas mus ir vasara tokia ⛆⛆⛆

Atsakyti

Diena atlaikyta✔ nors pati pikta kai sirse😂😂

Atsakyti
Antra savaitė nealtaikyta anei viena diena, pirmadienį pasisvėriau +0,8 per savaitgalį. Tai privertė biški pagalvoti, maisto sumažinau, bet ne iki normalumo, o ir šokolado juodas badas, neatsilaikiau. Artėja gerosios dienelės tai dėl šokolado iš proto einu. Mama pripirko daug agurkų, jau antra diena kai užeinu į virtuvę, pasisukioju ir... dažniausiai atsiriekiu agurko ir dingstu kol koks dar kotletas į ranką neįsikibo mirksiukas.gif
Atsakyti

Antra savaitė nealtaikyta anei viena diena, pirmadienį pasisvėriau +0,8 per savaitgalį. Tai privertė biški pagalvoti, maisto sumažinau, bet ne iki normalumo, o ir šokolado juodas badas, neatsilaikiau. Artėja gerosios dienelės tai dėl šokolado iš proto einu. Mama pripirko daug agurkų, jau antra diena kai užeinu į virtuvę, pasisukioju ir... dažniausiai atsiriekiu agurko ir dingstu kol koks dar kotletas į ranką neįsikibo mirksiukas.gif

Agurkai gerai,ju galima valgyt kiek nori :D tai matyt noras dingo pasilaikyt ar uzmigai ant pagyru,visom anksciau ar veliau taip buna :) as ir pati kovoju su vidiniais demonais,kurie saukte saukia nu davai suvalgom ka skanaus,uzeinam i parde nusipirksim ka skanaus ir taip n kartu per diena :D bet as jau jauciu pareis ir mano drauges greitu laiku,nes pilva maudzia jau keletas dienu,o ir nuotaiku kaita,o vyras kai erzina 😂😂😂tai zodziu arba atsilaikysiu arba pasiduosiu pati sau ir nusipirksiu ka skanaus :D bet labai tikiuos atsilaikysiu :)

Atsakyti