Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mano pusseserė yra išbandžius tą sulčių programą, jai labai patiko. 

Atsakyti

Laba ryta  :) pasimatavau apimtis ir pagaliau betruksta keliu cm,kad mano klubai isliptu is trizenklio skaiciaus ,uhuuu 🤗🤞

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  kaip faina, frolka, tokie dalykai paskatina nenuleist rankų! nu net ir man apimtys įdomu pasidarė, reiks vėliau pasimatuot :) tik nežinau kur tuos klubus matuot 😀   Vakar pas kaimynus į svečius užklydau su vaikais po mokyklos, tai visokių nesąmonių prisiragavau, o namie grįžus dar ledų su vyru prismaližiavom, tooookie nerealūs 😍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 01 liepos 2017 - 09:25

Labas rytas  :4u:  kaip faina, frolka, tokie dalykai paskatina nenuleist rankų! nu net ir man apimtys įdomu pasidarė, reiks vėliau pasimatuot :) tik nežinau kur tuos klubus matuot 😀   Vakar pas kaimynus į svečius užklydau su vaikais po mokyklos, tai visokių nesąmonių prisiragavau, o namie grįžus dar ledų su vyru prismaližiavom, tooookie nerealūs 😍

As matuoju per uzpakali ir bikinio zonos virsus kur :D nezinau ar cia klubai ar cia jau uzpakalis ,bet kokiu atveju kai visad virs metro buvo,o db yra sansas kad bus maziau nei metras tai laimes pilnos kelnes 😂 as vakar irgi ledu valgiau,keliu skoniu :D siandien nusimato saslykai,bet lyja,tai nezinau kaip juos kaime iskeps :D ae nebus tik rukyti 😂😂😂

Atsakyti
sveikos,

prisiduodu, kad vis dar gyva smile.gif smile.gif
svoris ant vietos - 108,3 kg . tai mane galit laikyt lentelėje vis ant to pačio svorio smile.gif

o darbe jau apsipratau - jau kaip ir viskas ok... tik laukiu kada pasakys verdiktą, kad man vienai teks nuvalyti bile kiek langų.... tada tektų ir šeštadienius aukoti... bet dar gal nereikės... viliuosi...

vakarais grįžtu be fazių, tai nelabai ko norisi... krentu į lovą, pavalgau, pasėdžiu truputį prie kompo ir vėl į lovą, nes anskti keltis...

šią sav vakarais pirkaliojau savo merginoms iš MM rūbus rudeniui

aš vakar ir šnd sukirtau veina tokį nediduką tortuką - vakar ten mačiau kolegos šventė gimtadienį ir taip grįžus užsimaniau torto.... pasilepinau... nusipelniau smile.gif
o šiaip saldumynų tai minimaliai... pro retą ledai...
darbe valgau užsakomą karštą maistą , tai ir ne kažin ką pasirinksi . vakar buvo cepelinai - mmmm smile.gif
šnd namuose vištiena

sėkmės visoms
Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 07 01, 09:22)
<p>Labas rytas  4u.gif  kaip faina, frolka, tokie dalykai paskatina nenuleist rankų! nu net ir man apimtys įdomu pasidarė, reiks vėliau pasimatuot smile.gif tik nežinau kur tuos klubus matuot 😀   Vakar pas kaimynus į svečius užklydau su vaikais po mokyklos, tai visokių nesąmonių prisiragavau, o namie grįžus dar ledų su vyru prismaližiavom, tooookie nerealūs 😍</p>

Matuoti klubus reikia per placiausia vieta mirksiukas.gif
Atsakyti

Matuoti klubus reikia per placiausia vieta mirksiukas.gif

Tai ties ten kur ir subinė storiausia? Es jei grynai kur klubų kaulai, tai ten siauriau, šikna žemiau pas mane kabo 😂😅

Atsakyti

Tai ties ten kur ir subinė storiausia? Es jei grynai kur klubų kaulai, tai ten siauriau, šikna žemiau pas mane kabo 😂😅

😂😂😂 matuotoja tu :D nea,as ne per klubikauli matuoju,zemiau :) 

Na ka,privalgiau nesamoniu,prisisaldziau braskiu :)

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 07 01, 16:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lovely..." data-cid="71702948" data-time="1498910071"><div><p>Matuoti klubus reikia per placiausia vieta vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai ties ten kur ir subinė storiausia? Es jei grynai kur klubų kaulai, tai ten siauriau, šikna žemiau pas mane kabo 😂😅</p>

Kur subine storiausia biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, pas mus šiandien tinginių cepelinai, mano pupos užsiprašė  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas, pas mus šiandien tinginių cepelinai, mano pupos užsiprašė  :wub:

Mmm cepelinai :) skanaus :) as einu namus apsikopsiu,vis vien lyja⛆

Atsakyti

Mmm cepelinai :) skanaus :) as einu namus apsikopsiu,vis vien lyja⛆

Bet tai bišk nekokia kol kas vasara Lt  :hmm:

Tikiuos kai mes grįšim, orai pasitaisys 😍 

Atsakyti