Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Aha. Vis dar tas pats. unsure.gif

Aciu Frolka. Stengsiuos. smile.gif

Nuosta, oj kaip tau gerai bus.. smile.gifNu as ir stumdaus pirmyn atgal. Sakau, tik paziuriu i sokolada jau + turiu. biggrin.gifBet tu saunuole, iki 8 davarei, beveik 7. Oj, jeigu man kada taip bus tai as nezinau, eisiu su kokia guma nuo tilto sokt. biggrin.gifAr su parasiutu. biggrin.gif

:D sakai iamzint reiktu toki pasiekima :D 

Atsakyti
Labas rytas , 83.1kg (- 1.5 kg) smile.gif
Atsakyti

Labas rytas , 83.1kg (- 1.5 kg) smile.gif

Lentelej tai svoris paskutinis tavo 80,5.tai pakeist kad minusas butu?ar palikt kad rodytu prieaugi? Nes ana savaite neprisidavei :)

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 06 30, 09:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lovely..." data-cid="71701182" data-time="1498808113"><div><p>Labas rytas , 83.1kg (- 1.5 kg) vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Lentelej tai svoris paskutinis tavo 80,5.tai pakeist kad minusas butu?ar palikt kad rodytu prieaugi? Nes ana savaite neprisidavei smile.gif</p>

Pakeisk , kad minusa rodytu. Atostogu "turta " gera parsiveziau ax.gif
Atsakyti

http://zmones.lrytas...-svori-1812330/

Matet? 177cm ir 56.6kg...nezinau nezinau ar cia skaitos normalu ir kokia zinia jaunos mergaites pasisemia is tokiu straipsniu

Atsakyti

Aha. Vis dar tas pats. unsure.gif

Aciu Frolka. Stengsiuos. smile.gif

Nuosta, oj kaip tau gerai bus.. smile.gifNu as ir stumdaus pirmyn atgal. Sakau, tik paziuriu i sokolada jau + turiu. biggrin.gifBet tu saunuole, iki 8 davarei, beveik 7. Oj, jeigu man kada taip bus tai as nezinau, eisiu su kokia guma nuo tilto sokt. biggrin.gifAr su parasiutu. biggrin.gif

Buvau jau įlipus į 7 zoną kovo gale, o tada mama atvažiavo 3 savaitėm ir vsio, atšėrė, paskui dar Velykos ir dar dasidėjau 😂 ir va taip visad ir bus, kol makaulėj man nesusidėlios viskas. Turbūt niekada nesusidėlios. Aij bet man taip tinka, atsipalaiduoju, vėl yra ką veikt ir mest 😅 nors, aišku, norėčiau numest ir tik palaikyt tą svorį, bet visokios atkstogos, progos išmuša iš kelio. Toks gyenimas ;) vaje aš su niekuo niekad nešokčiau nė už ką 😂 nu nebent su kokiu oro balionu kelčiaus 😀

http://zmones.lrytas...-svori-1812330/

Matet? 177cm ir 56.6kg...nezinau nezinau ar cia skaitos normalu ir kokia zinia jaunos mergaites pasisemia is tokiu straipsniu

Tai jau tikrai, jei sveria kokia 70 ir tai jau lieknos, paskaito ir įsivaro visokius valgymo sutrikimus. Uždraust tokius straipsnius reikėtų, nes tai jau yra way per mažai ir nesveika   :oh: 

Atsakyti

Buvau jau įlipus į 7 zoną kovo gale, o tada mama atvažiavo 3 savaitėm ir vsio, atšėrė, paskui dar Velykos ir dar dasidėjau 😂 ir va taip visad ir bus, kol makaulėj man nesusidėlios viskas. Turbūt niekada nesusidėlios. Aij bet man taip tinka, atsipalaiduoju, vėl yra ką veikt ir mest 😅 nors, aišku, norėčiau numest ir tik palaikyt tą svorį, bet visokios atkstogos, progos išmuša iš kelio. Toks gyenimas ;) vaje aš su niekuo niekad nešokčiau nė už ką 😂 nu nebent su kokiu oro balionu kelčiaus 😀

Tai jau tikrai, jei sveria kokia 70 ir tai jau lieknos, paskaito ir įsivaro visokius valgymo sutrikimus. Uždraust tokius straipsnius reikėtų, nes tai jau yra way per mažai ir nesveika   :oh:

Ai tai tu svorio priaugineji ,kad butu kas veikt 😂😂😂 matyt ir as taip darau 😂😂 tai gale reiktu koki kita hobi susirast,ka? 🤣🤣😁

Atsakyti

Ai tai tu svorio priaugineji ,kad butu kas veikt 😂😂😂 matyt ir as taip darau 😂😂 tai gale reiktu koki kita hobi susirast,ka? 🤣🤣😁

Tai žinai, kai nedirbu, 4 vaikus ganau, tai kaip hobis svorį stebėt gaunas, nes niekam kitam nėra laiko 😂 o kitas hobis tai valgyt 😁

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif lovely
second.gif nuosta
third.gif frolka
Atsakyti
Aciu uz lentute! 4u.gif

Uzsisakiau antradieniui sulciu programa fit food. Turejau dar nuo gimtadienio diovanu ceki. biggrin.gif Idomu kaip seksis diena su 5 buteliukais praleist. biggrin.gif
Atsakyti

Aciu uz lentute! 4u.gif

Uzsisakiau antradieniui sulciu programa fit food. Turejau dar nuo gimtadienio diovanu ceki. biggrin.gifIdomu kaip seksis diena su 5 buteliukais praleist. biggrin.gif

O idomu.papasokosi ispudzius :)

Atsakyti

Tai žinai, kai nedirbu, 4 vaikus ganau, tai kaip hobis svorį stebėt gaunas, nes niekam kitam nėra laiko 😂 o kitas hobis tai valgyt 😁

Va va,kazkam kitam laiko neatrandu ir as :D

Atsakyti