Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, pas mane 81 kg šįryt  :)  mažas, bet pagaliau bent koks minusas  :yahoo: 

Atsakyti
Labas rytas, brangiosios.

Noriu grizti i lentute. ax.gif Nuo sekmadienio pradejau vel sportuot, ziuret ka valgau ir t.t, tai va galvoju ir pas jus nebus geda grizti. rolleyes.gif

Siandien svoris 101,5 kg, visa kita info atsiusiu jeigu nebeturit. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,pas mane 72,9 🎈

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 06 30, 08:18)
<p>Labas rytas,pas mane 72,9 🎈</p>

Eina sau. blink.gif As gyvenime tiek sverus nesu. ax.gif Na nebent kai vaikas buvau. biggrin.gif Sauniai varai, Frolka! Gal nori mane pamotyvuot? biggrin.gif
Atsakyti

Airise, sveika sugrįžus  :4u: 

Atsakyti

Eina sau. blink.gifAs gyvenime tiek sverus nesu. ax.gifNa nebent kai vaikas buvau. biggrin.gifSauniai varai, Frolka! Gal nori mane pamotyvuot? biggrin.gif

As 10 metu atgal esu sverus 72 kai su vyru susipazinau :D oi nezinau kaip cia ir pamotyvuot  :ax:  jau prisiatostogavai?pirstas kaip?

Atsakyti
Nuosta, aciu!!! Jauciuosi kaip grizus namo. wub.gif
QUOTE(frolka25 @ 2017 06 30, 08:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Airisė" data-cid="71700993" data-time="1498800876"><div><p>Eina sau. vartotojo įkelta nuotraukaAs gyvenime tiek sverus nesu. vartotojo įkelta nuotraukaNa nebent kai vaikas buvau. vartotojo įkelta nuotraukaSauniai varai, Frolka! Gal nori mane pamotyvuot? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As 10 metu atgal esu sverus 72 kai su vyru susipazinau biggrin.gif oi nezinau kaip cia ir pamotyvuot  ax.gif  jau prisiatostogavai?pirstas kaip?</p>
Nu sakau, tu nereali! 4u.gif
Jo, jau prisiatostogavau, vel darbai darbeliai. Ale sakau, susiemiau tai stengiuos labai. Ledus jau nebepamenu kada valgiau. Man tai yra gerai. biggrin.gif Pirstas ok, jau siaip neskauda, nebent nepatogiai padedu koja, pasistiebt sunkoka, na tarsi ten melyne viduj kojos butu. O siaip tai norma. Jeigu Londona apeit visa galejau su skaudanciu tai cia jau niekis. biggrin.gif

Nuosta, kaip tu laikais? Atostogauji gal? Svorio berods nepridavei. unsure.gif Ot akla vista, pamaciau db virsuj. Nuosta, puiku! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 30 birželio 2017 - 07:58

Nuosta, aciu!!! Jauciuosi kaip grizus namo. wub.gif

Nu sakau, tu nereali! 4u.gif
Jo, jau prisiatostogavau, vel darbai darbeliai. Ale sakau, susiemiau tai stengiuos labai. Ledus jau nebepamenu kada valgiau. Man tai yra gerai. biggrin.gifPirstas ok, jau siaip neskauda, nebent nepatogiai padedu koja, pasistiebt sunkoka, na tarsi ten melyne viduj kojos butu. O siaip tai norma. Jeigu Londona apeit visa galejau su skaudanciu tai cia jau niekis. biggrin.gif

Nuosta, kaip tu laikais? Atostogauji gal? Svorio berods nepridavei. unsure.gifOt akla vista, pamaciau db virsuj. Nuosta, puiku! 4u.gif4u.gif

Linkiu laikytis tvirtai ;) 🎈 pati nesisverei siandien?

Atsakyti

Kazkaip sm pastriges buvo ar kaip :D nes tik db pamaciau svorius 😂

Atsakyti

Airise, dar neatostogauju, bet po trijų sav. atostogausiu nuo svėrimųsi iki rugsėjo 1 d., skrisim į Lt. Na tai dar liko trys svėrimaisi, būtų smagu išlipti iš 8. Nors jaučiu kad ir išlipčiau, tai neilgam, man kitaip nesigauna, matyt užkoduota tas skaičius man  :D  

Atsakyti

Airise,tikslas tas pats?90?

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 06 30, 09:07)
<p>Airise,tikslas tas pats?90?</p>

Aha. Vis dar tas pats. unsure.gif

Aciu Frolka. Stengsiuos. smile.gif

Nuosta, oj kaip tau gerai bus.. smile.gif Nu as ir stumdaus pirmyn atgal. Sakau, tik paziuriu i sokolada jau + turiu. biggrin.gif Bet tu saunuole, iki 8 davarei, beveik 7. Oj, jeigu man kada taip bus tai as nezinau, eisiu su kokia guma nuo tilto sokt. biggrin.gif Ar su parasiutu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 30 birželio 2017 - 08:55