Atlaikyta ir manoji
. Dar drauge buvo atejus, tai sako oho kokius zandus uzsiauginai per atostogas
.
Nu gera draugė 😀 neturiu aš tokių, ačiū D. O gal kaip tik reikėtų nors aš sau pati, manau, geriausia kritikė
Atlaikyta ir manoji
. Dar drauge buvo atejus, tai sako oho kokius zandus uzsiauginai per atostogas
.
Prajuokino kokie jau tie zandai pasidare nuo keliu +kg
ot moteriskas pavydas
butum 10kg uzsiritinus tai patikeciau,kad zanduose matosi
mano pvz svoris matosi veide irgi,nes zandai issipucia,bet tikrai ne nuo +3kg
Labas rytas
Labas rytas man tokie spyriai į šikną iš artimų žmonių labai skaudūs, bet labai veiksmingi. Nors tik kartą su tuo realiai susidūriau, bet pamenu dar dabar ir neleidžiu sau apsileist
o pagyros tai ir mane demotyvuoja, noris apsidovanot ar kaip čia. Neveikia dar makaulė gerai, kad tie pasilepinimai tik koją kiša ir meškos paslauvą daro
Frolka, nu aš tau tiek komplimentų turiu! Laabai gražiai atrodai! Palaikyk kaip yra, o tą ir darai, tai taip ir toliau
Labas rytas, buna ir man , kad nuo pagyru apsileidziu
. O mano beda buna , kai darau cheat day , nes ji tesiasi nediena o kokia savaite... Ir edu viska kas saldu , riebu ir pan.be saiko... Kaip mano vyras sako tu priklausoma nuo maisto , ypac nuo saldumynu
man saldumynomanija
Turiu ir as ta saldumynumanija 😂ziauria 😂😂😂
Labas rytas
man tokie spyriai į šikną iš artimų žmonių labai skaudūs, bet labai veiksmingi. Nors tik kartą su tuo realiai susidūriau, bet pamenu dar dabar ir neleidžiu sau apsileist
o pagyros tai ir mane demotyvuoja, noris apsidovanot ar kaip čia. Neveikia dar makaulė gerai, kad tie pasilepinimai tik koją kiša ir meškos paslauvą daro
Frolka, nu aš tau tiek komplimentų turiu! Laabai gražiai atrodai! Palaikyk kaip yra, o tą ir darai, tai taip ir toliau
![]()
Oi aciu 🤗😚 as irgi kazkaip pamasciau,kad kaip ir uztektu palaikyt esama svori ir butu jau ramu
Labas rytas, buna ir man , kad nuo pagyru apsileidziu
. O mano beda buna , kai darau cheat day , nes ji tesiasi nediena o kokia savaite... Ir edu viska kas saldu , riebu ir pan.be saiko... Kaip mano vyras sako tu priklausoma nuo maisto , ypac nuo saldumynu
man saldumynomanija
Tai čia mūsų visų bėda, man atrodo, laiku nesustoti 😅 aš orgi laaaabai mėgėja saldumynų ir viskas kas su daaaaug sūrio 😂
Tai čia mūsų visų bėda, man atrodo, laiku nesustoti 😅 aš orgi laaaabai mėgėja saldumynų ir viskas kas su daaaaug sūrio 😂
As tai jau mastau ka skanaus pasiplanuot savaitgaliui gal tos plesomos duonos su suriu ir pievagrybiais🤔
Na ka,laikas vakarienei -ir diena bus atlaikyta ✔
Jerda,kaip sveikata?
As tai jau mastau ka skanaus pasiplanuot savaitgaliui
gal tos plesomos duonos su suriu ir pievagrybiais🤔
Na ka,laikas vakarienei -ir diena bus atlaikyta ✔
Jerda,kaip sveikata?
Man kažkaip kadangi praeitas savaitgalis užsitęsė, tai net neatrodo, kad taip greit kitas, nesuspėjau sugalvot ko noriu. Iš tirkųjų visko turbūt 😂 kažkoks žvėriškas alkis kankina. Ką tik prisikimšau, tiek bent kad sveikai, bet žiauriai per daug nu bet džiaugiuos, kad bent be jokių riebalynų ar saldumynų 😀