Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Atlaikyta ir manoji smile.gif. Dar drauge buvo atejus, tai sako oho kokius zandus uzsiauginai per atostogas blink.gifunsure.gif.

Nu gera draugė 😀 neturiu aš tokių, ačiū D. O gal kaip tik reikėtų  :hmm:  nors aš sau pati, manau, geriausia kritikė :B 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 06 27, 22:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lovely..." data-cid="71697245" data-time="1498589238"><div><p>Atlaikyta ir manoji vartotojo įkelta nuotrauka. Dar drauge buvo atejus, tai sako oho kokius zandus uzsiauginai per atostogas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>Nu gera draugė 😀 neturiu aš tokių, ačiū D. O gal kaip tik reikėtų  hmm.gif  nors aš sau pati, manau, geriausia kritikė cool.gif </p>

Gerai gerai , spyris i sikna biggrin.gif
Atsakyti

Atlaikyta ir manoji smile.gif. Dar drauge buvo atejus, tai sako oho kokius zandus uzsiauginai per atostogas blink.gifunsure.gif.

Prajuokino :D kokie jau tie zandai pasidare nuo keliu +kg :D ot moteriskas pavydas :) butum 10kg uzsiritinus tai patikeciau,kad zanduose matosi :) mano pvz svoris matosi veide irgi,nes zandai issipucia,bet tikrai ne nuo +3kg :D

Labas rytas :)  

Atsakyti
Labas rytas. Vis tik gerai turėti tokias drauges kurios karts nuo karto į šikną įspiria. Ir visai nesvarbu kokios jų priežastys ax.gif O tai mane jau pora žmonių pagyrė kad sukūdau, o aš ir apsileidau iš karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 06 28, 08:25)
Labas rytas. Vis tik gerai turėti tokias drauges kurios karts nuo karto į šikną įspiria. Ir visai nesvarbu kokios jų priežastys ax.gif  O tai mane jau pora žmonių pagyrė kad sukūdau, o aš ir apsileidau iš karto 4u.gif

Labas rytas, buna ir man , kad nuo pagyru apsileidziu ax.gif . O mano beda buna , kai darau cheat day , nes ji tesiasi nediena o kokia savaite... Ir edu viska kas saldu , riebu ir pan.be saiko... Kaip mano vyras sako tu priklausoma nuo maisto , ypac nuo saldumynu rolleyes.gif man saldumynomanija biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  man tokie spyriai į šikną iš artimų žmonių labai skaudūs, bet labai veiksmingi. Nors tik kartą su tuo realiai susidūriau, bet pamenu dar dabar ir neleidžiu sau apsileist  :D  o pagyros tai ir mane demotyvuoja, noris apsidovanot ar kaip čia. Neveikia dar makaulė gerai, kad tie pasilepinimai tik koją kiša ir meškos paslauvą daro :oh:

Frolka, nu aš tau tiek komplimentų turiu! Laabai gražiai atrodai! Palaikyk kaip yra, o tą ir darai, tai taip ir toliau  :mirksiukas:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 28 birželio 2017 - 10:36

Labas rytas, buna ir man , kad nuo pagyru apsileidziu ax.gif. O mano beda buna , kai darau cheat day , nes ji tesiasi nediena o kokia savaite... Ir edu viska kas saldu , riebu ir pan.be saiko... Kaip mano vyras sako tu priklausoma nuo maisto , ypac nuo saldumynu rolleyes.gifman saldumynomanija biggrin.gifbiggrin.gif

Turiu ir as ta saldumynumanija 😂ziauria 😂😂😂

Labas rytas  :4u:  man tokie spyriai į šikną iš artimų žmonių labai skaudūs, bet labai veiksmingi. Nors tik kartą su tuo realiai susidūriau, bet pamenu dar dabar ir neleidžiu sau apsileist  :D  o pagyros tai ir mane demotyvuoja, noris apsidovanot ar kaip čia. Neveikia dar makaulė gerai, kad tie pasilepinimai tik koją kiša ir meškos paslauvą daro :oh:

Frolka, nu aš tau tiek komplimentų turiu! Laabai gražiai atrodai! Palaikyk kaip yra, o tą ir darai, tai taip ir toliau  :mirksiukas:  

Oi aciu 🤗😚 as irgi kazkaip pamasciau,kad kaip ir uztektu palaikyt esama svori ir butu jau ramu :) 

Atsakyti

Labas rytas, buna ir man , kad nuo pagyru apsileidziu ax.gif. O mano beda buna , kai darau cheat day , nes ji tesiasi nediena o kokia savaite... Ir edu viska kas saldu , riebu ir pan.be saiko... Kaip mano vyras sako tu priklausoma nuo maisto , ypac nuo saldumynu rolleyes.gifman saldumynomanija biggrin.gifbiggrin.gif

Tai čia mūsų visų bėda, man atrodo, laiku nesustoti 😅 aš orgi laaaabai mėgėja saldumynų ir viskas kas su daaaaug sūrio 😂

Atsakyti

Tai čia mūsų visų bėda, man atrodo, laiku nesustoti 😅 aš orgi laaaabai mėgėja saldumynų ir viskas kas su daaaaug sūrio 😂

As tai jau mastau ka skanaus pasiplanuot savaitgaliui :D gal tos plesomos duonos su suriu ir pievagrybiais🤔  

Na ka,laikas vakarienei -ir diena bus atlaikyta ✔

Jerda,kaip sveikata?

Atsakyti

As tai jau mastau ka skanaus pasiplanuot savaitgaliui :D gal tos plesomos duonos su suriu ir pievagrybiais🤔  

Na ka,laikas vakarienei -ir diena bus atlaikyta ✔

Jerda,kaip sveikata?

Man kažkaip kadangi praeitas savaitgalis užsitęsė, tai net neatrodo, kad taip greit kitas, nesuspėjau sugalvot ko noriu. Iš tirkųjų visko turbūt 😂 kažkoks žvėriškas alkis kankina. Ką tik prisikimšau, tiek bent kad sveikai, bet žiauriai per daug :oh:  nu bet džiaugiuos, kad bent be jokių riebalynų ar saldumynų 😀 

Atsakyti
Kaip man gėda prieš jus, neatsilaikau. Tik mažiau valgau, vakar kaip nuo grandinės nutrūkusi buvau. O sveikata tai negerėja, tepmeratūra, bet valgyt zaraza vis vien norisi..
Atsakyti
Diena atlaikyta smile.gif
Atsakyti