Aš irgi visa ištinus,net žiedai pirštus veržia,skrandis sustojo nuo vakar, neatlaikė visų silkių aš tai norėjau siūlyt šį šeštadienį vietoj penktadienio gal prisiduot, labai jau trumpa ši savaitė oij suknelės tai per naujus nesidėsiu, turėaim svečių, tai per trumpa ji lakstyt paskui vaikus pasilenkus, tik tarp savų su tokia bet ačiū, visai gražiai vakar jaučiaus, vyras apakęs buvo, nematė su tokia kokius du metus
Labas rytas
Vakar sportavau. Ufff kaip sunku buvo. Atrodo, kad daug nevalgiau, bet vis tiek pagirios kazkokios.
Manes tai neisgelbes tas sverimasis sestadieni. Ar taip, ar taip + bus.
Nuosta, kaip dziaugiuosi del taves. Gerai varai! Frolka irgi pavyzdingai! Saunuole! Motyvuojat mane.
Papildyta:
Labas rytas.
Vakar sportavau. Ufff kaip sunku buvo. Atrodo, kad daug nevalgiau, bet vis tiek pagirios kazkokios.
Manes tai neisgelbes tas sverimasis sestadieni. Ar taip, ar taip + bus.
Nuosta, kaip dziaugiuosi del taves. Gerai varai! Frolka irgi pavyzdingai! Saunuole! Motyvuojat mane.
Oi mergos prisiduokim penktadieni,nes as sestadieni galiu ir pamirst pasisvert jau kaip bus taip,nemanau kad kuri jau minusu pavarys
Labas rytas,
Aš ir noriu svertis penktadienį. Kuo greičiau grįšim į vežias, tuo lengviau bus.
Oi mergos prisiduokim penktadieni,nes as sestadieni galiu ir pamirst pasisvert jau kaip bus taip,nemanau kad kuri jau minusu pavarys
Na gi - jei jau norim minuso, tai gi dar dvi dienos liko- galima papasnikauti ar be vakarienės likti.
Aš vakar jau isvaliau šaldytuvą po švenčių , saldainių jau ir kaip ir nebeliko... Taigi nebėra ko kaltinti švenčių
Labas rytas! Niu joooo, ta diena viena nieko nepakeis, o ypač man, vakar vėl visokių likučių vakare prisikramsnojau ir dar galo nematyt tai prisiduodam penktadienį savo grožio svorį
Labas rytas,
Aš ir noriu svertis penktadienį. Kuo greičiau grįšim į vežias, tuo lengviau bus.
Na gi - jei jau norim minuso, tai gi dar dvi dienos liko- galima papasnikauti ar be vakarienės likti.
Aš vakar jau isvaliau šaldytuvą po švenčių , saldainių jau ir kaip ir nebeliko... Taigi nebėra ko kaltinti švenčių
O nea,nepasnikausiu jau gana prisilaikau kad minimalu prieaugi priduot ,o valgyt tai nevalgau sventiskai -grizau i savo ritma ir kaip gerai kad neprisikepiau jokiu tortu ir pan,taip ramu dabar -nekirba joks kirminas kad gal prie kavos suvalgyk ka skanaus
saldainių jau ir kaip ir nebeliko... Taigi nebėra ko kaltinti švenčiųPas ką neliko, o pas ką net į spinteles sukišt jie netelpa, kad ant akių nestovėtų...tiek pridovanojo, kad iki velykų bus pagundų Torto aš ir nekepiau, kūčiukų kiek iškepiau, tiek ir išmečiau vakar, baltą mišrainę išmečiau, silkes išmečiau stovi dar sausainių kalnai...bet lai stovi. dariau kaip 6 asmenų šeimai, o valgančių galima sakyti tik 2😂
Pas ką neliko, o pas ką net į spinteles sukišt jie netelpa, kad ant akių nestovėtų...tiek pridovanojo, kad iki velykų bus pagundų Torto aš ir nekepiau, kūčiukų kiek iškepiau, tiek ir išmečiau vakar, baltą mišrainę išmečiau, silkes išmečiau stovi dar sausainių kalnai...bet lai stovi. dariau kaip 6 asmenų šeimai, o valgančių galima sakyti tik 2😂
Va va,amziais prisidarymas valgyt kalnais as jau vis mazinu mazinu gaminamus kiekius ,nes jau matau ka ir kiek suvalgom
Mastau reik ar nereik man torto gimtadieniui ir naujiem nes kaip ir nezinau koki kept,o ir paskui valgyt vienai..kazkaip nezinau o gimtadienis be torto irgi nekazka
Einu zodziu pavalgysiu pietus
Tai matai, jūs dar pas tėvus, uošvius užsukat, aš jei taip turėčiau kur nueit, tai ir namie nieko beveik negaminčiau Ne gana to, kad, aišku, per daug pridaryta, bet šiemet kažkaip labai ir nesivalgė abiem su vyru, kaip niekad, greit užsikimšom. Aij bet vistiek man tas ruošimasis didžiausias šventes ir sukūrė, pajaučiau namų dvasią, kaip mama va ką tik paštininkas atnešė dar dėžę iš Lt, saldainių kokie 1.5 kg, grybukai mes per Naujuosius svečių turėsim, tai kepsiu būtinai kokį tortą, dar tik neapsisprendžiau kokį, reiks žiūrėt pagal šaldytuvo turinį, nenoriu dar ko išmest. Nesinori ir galvot kažkaip apie tuos maistus vėl... bet gimtadieniui būtinai kažką išsikepk, ar nusipirk bent mažutį torčiuką žvakutei užpūst
Tai matai, jūs dar pas tėvus, uošvius užsukat, aš jei taip turėčiau kur nueit, tai ir namie nieko beveik negaminčiau Ne gana to, kad, aišku, per daug pridaryta, bet šiemet kažkaip labai ir nesivalgė abiem su vyru, kaip niekad, greit užsikimšom. Aij bet vistiek man tas ruošimasis didžiausias šventes ir sukūrė, pajaučiau namų dvasią, kaip mama va ką tik paštininkas atnešė dar dėžę iš Lt, saldainių kokie 1.5 kg, grybukai mes per Naujuosius svečių turėsim, tai kepsiu būtinai kokį tortą, dar tik neapsisprendžiau kokį, reiks žiūrėt pagal šaldytuvo turinį, nenoriu dar ko išmest. Nesinori ir galvot kažkaip apie tuos maistus vėl... bet gimtadieniui būtinai kažką išsikepk, ar nusipirk bent mažutį torčiuką žvakutei užpūst
Jei ryt nebus vejuota eisiu pirkt cukraus ir kepsiu visgi sau torciuka,maziuka koki,bet bent jau simboliskai kad butu tik dar suku galva koki
Labas rytas