Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas , vakar dienele atlaikyta 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, mano vakar diena neatlaikyta 😅

Atsakyti

Labas rytas, mano vakar diena neatlaikyta 😅

Tai kas dabar? :) as pati tai svajoju apie gera sokoladini torta su vysniom 😂😂😂😂

Atsakyti

Tai kas dabar? :) as pati tai svajoju apie gera sokoladini torta su vysniom 😂😂😂😂

Aij vyras grįžo su sausainiais ir kava  tai kai sėdom 😂 paskui jau kadangi diena neatlaikyta šiaip ar taip, tai dar pieniškų kokteilių su ledais prisiplakėm po vakarienės  🤣

Atsakyti

Aij vyras grįžo su sausainiais ir kava  tai kai sėdom 😂 paskui jau kadangi diena neatlaikyta šiaip ar taip, tai dar pieniškų kokteilių su ledais prisiplakėm po vakarienės  🤣

A nu buna buna taip :) as laikausi,nors taip noreciau nesamoniu pavalgyt,kad net silpna 😂😂😂

Atsakyti
Sveikos gyvos, niekaip neišeina stoti į vėžias, nors pasiusk. doh.gif šaunuolė Frolka kad laikaisi.
Aš tai sugebėjau vasarą temperatūrą įsitaisyti. Savijauta prasta, ale dar ne tokią kad valgyti nesinorėtų unsure.gif Vat sėdžiu, rašau ir planuoju kad lįsiu pas dukrą į stalčių, ji tiek ten saldainių prisidėjusi turi... Turi ir nevalgo lyg ne mano vaikas būtų blink.gif biggrin.gif O man norisi net silpna. Na silpna ne nuo to, o dėl ligos, o gal užkirtus saldžiai stipriau paliks ax.gif
Atsakyti

Sveikos gyvos, niekaip neišeina stoti į vėžias, nors pasiusk. doh.gifšaunuolė Frolka kad laikaisi.
Aš tai sugebėjau vasarą temperatūrą įsitaisyti. Savijauta prasta, ale dar ne tokią kad valgyti nesinorėtų unsure.gifVat sėdžiu, rašau ir planuoju kad lįsiu pas dukrą į stalčių, ji tiek ten saldainių prisidėjusi turi... Turi ir nevalgo lyg ne mano vaikas būtų blink.gifbiggrin.gifO man norisi net silpna. Na silpna ne nuo to, o dėl ligos, o gal užkirtus saldžiai stipriau paliks ax.gif

Jerda,sveikatos!nemaitink bacilu cukrum :)

Atsakyti

Jetau jau ir vakaras,kur ta diena prabego nezinau 😂 eisiu kazka pavalgyt ir diena atlaikyta ✔

Atsakyti

Tai pala,bellateja tu dar atostogauji?

O fazaniuks,ka?vyras jau senai isleistas turejo but ir grizt atgal reik :)

Atsakyti

Mano diena irgi atlaikyta, šiaiiiiiip ne taip. Nu tokios atostoginės mintys, kad  :oh: 

Atsakyti

Mano diena irgi atlaikyta, šiaiiiiiip ne taip. Nu tokios atostoginės mintys, kad  :oh:

Mhm mhm,pas mane irgi mintys visokios sukasi negeros 🙄

Atsakyti
Atlaikyta ir manoji smile.gif . Dar drauge buvo atejus, tai sako oho kokius zandus uzsiauginai per atostogas blink.gif unsure.gif .
Atsakyti